مقاله درمورد نظامنامه كیفیت كارخانه آرد منصوبیان

ارد,اهداف کیفی,پرسنل,جلب رضایت مشتری,خط مشی,دانلود,دانلود پایان نامه,دانلود تحقیق,دانلود مقاله,دستگاه ها,زمین کارخانه,زیر زمین,گندم,ماشین الات,مدیریت کارخانه,نظامنامه كیفیت كارخانه آرد منصوبیان,واحد تولیدی
کاربر گرامی هم اکنون در حین مشاهده فایلی با نام مقاله درمورد نظامنامه كیفیت كارخانه آرد منصوبیان میباشید.

دانلود فایل

*مقاله درمورد نظامنامه كیفیت كارخانه آرد منصوبیان* 1-1          مقدمه ای در مورد معرفی واحد تولیدی : کارخانه ی آرد منصوبیان در منطقه ی جنوب  غربی تهران واقع گردیده ست . که از شمال به میدان شمشیری ، از جنوب به چهار راه یافت آباد ، از غرب به بزرگراه آیت ا… سعیدی و میدان معلم و از شرق به محدوده ی سجاد منتهی می شود . کارخانه در سال 1349 تأسیس گردیده وطی سالیان متمادی بازسازی های متعددی در آن صورت پذیرفته است که مهمترین بازسازی کارخانه در سال1381 بوده که از لحاظ تأسیساتی و ساختمانی تغییرات عمده ای انجام گرفته است . همچنین در سال 1384 دو سیلوی فلزی به ظرفیت 7000  تن جهت ذخیره سازی گندم توسط شرکت WESTLE کانادا ساخته شده است که آماده بهره برداری می باشد . ابعاد زمین کارخانه 15000متر مربع و زیر بنای ساختمان تولید 350 متر مربع می باشد . تعداد سیلو ها علاوه بر دو سیلوی ذکر شده 5 سیلوی 500تنی و 4عدد سیلوی آرد می باشد . ظرفیت انبارها حدود 1000 متر مربع و مساحت آزمایشگاه 50 متر مربع است . کارخانه در 5 طبقه و 2 زیر طبقه بنا شده است . که به تفکیک به شرح ذیل می باشد : زیر زمین 2 : شامل پایه های بالا بر و مارپیچ های گندم ورودی ، زیر زمین 1 : پوستگیر در قسمت بوجاری و موتور های والس و کمک والس ها در قسمت آسیاب می باشد . طبقه اول شامل بوجاری 2 و تریور در قسمت بوجاری و و والسها در قسمت آسیاب است . طبقه دوم : در قسمت بوجاری شامل شن گیر و در قسمت آسیاب شامل لوله ها و مخزن گندم . طبقه سوم ، بوجاری 1 ، و مارپیچ آرد و تایفون ها ، به ترتیب در قسمت بوجاری و آسیاب ، طبقه چهارم : نم زن ها ، هم زن و فیلتر ها در قسمت بوجاری و الکها در قسمت آسیاب و بالاخره طبقه پنجم در قسمت آسیاب شامل بارریزها و در قسمت بوجاری ، بالای بالا بر ها می باشد .  سیستم بوجاری کارخانه محصول شرکت بولر و سیستم آسیاب کارخانه ، تکنولوژی چک و اوکراین است . ظرفیت سالیانه کارخانه 86400 تن گندم می باشد . محصولات کارخانه شامل سه نوع آرد نول ، ستاره درجه 2 و سبوس گرفته است که دارای پروانه ساخت  از وزارت بهداشت می باشد . پرسنل کارخانه شامل 45 نفر می باشند . مدیر عامل آقای بهرام منصوبی ، مدیر داخلی آقای حسین منصوبی ، مدیر تولید آقای اصغر شیرازی و مدیر کنترل کیفیت خانم نفیسه منصوبی می باشند . پروانه های موجود در کاخانه علاوه بر پروانه بهره برداریاز وزارت صنایع ، شامل پروانه های تأسیس ، بهره برداری و ساخت جداگانه برای هر محصول از وزارت بهداست می باشد . که کلیه پروانه ها در سال 1380 دریافت گردیده است. 1-2 خط مشی و اهداف کیفی واحد تولیدی : مدیریت کارخانه آرد منصوبیان ، با توجه به وضعیت گندم و آرد در کشور و همچنین خودکفایی گندم در چند سال اخیر اهدافی را پیگیری می نماید .تا علاوه بر رشد کمی و کیفی محصولات خود ، به عنوان یک واحد کوچک از مجموعه ی عظیم گندم و آرد ، به پیوسته بودن این خود کفایی در کشور کمک نماید و تعهد می نماید این اهداف را به کلیه پرسنل ابلاغ نموده و بر اجرای این اهداف توسط پرسنل نظارت مستمر داشته باشد . اهداف و خط مشی های اصلی این کارخانه به شرح ذیل می باشد : الف ) ارتقاء سطح کیفی محصولات : از طریق ارتباط با مؤسسات و متخصصین امر و استفاده از دانش آنها در قستهای مختلف تولید و کنترل کیفیت . ب ) ارتقاء دستگاه ها و ماشین آلات : بواسطه نصب دستگاه های نوین مناسب با تکنولوژی روز دنیا جهت افزایش کیفیت کارخانه . ج ) جلب رضایت مشتری : از طریق هماهنگی بین مدیر تولید و مدیر کنترل کیفیت با واحد انبار متناسب با نیاز های مشتری . د ) به کار گیری مهارت و تجربه : از طریق جذب پرسنل با صلاحیت و به کار گیری همزمان مهارت و تجربه این افراد . هـ ) آموزش : برگزاری کلاس های آموزشی متعددبرای بخش های مختلف کارخانه جهت افزایش سطح آگاهی آنان. و ) ایجاد محیط مناسب کاری : با رعایت نکات فنی و بهداشتی توسط پرسنل و ایجاد روابط حسنه بین کارکنان . ز ) کاهش توقف های تولید : از طریق سرویس به موقع ماشین آلات و بازرسی روتین و مستمر والس ها و الک ها . مدیریت کارخانه آرد منصوبیان 1-3    ـ  اصطلاحات و تعاریف  : اصطلاحات و تعاریف کیفیتی و کاربردی در کارخانه منطبق بر استاندار های 8403 و 103 مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران می باشد . 2-1 ـ سازمان واحد تولیدی و بخش های آن و نمودار سازمانی واحد تولیدی :

  • مقاله روشهای ثبت هزینه دستمزد ایام مرخصی

    روشهای ثبت هزینه دستمزد ایام مرخصی,مقاله روشهای ثبت هزینه دستمزد ایام مرخصی کاربر گرامی هم اکنون در حین مشاهده فایلی با نام مقاله روشهای ثبت هزینه دستمزد ایام مرخصی میباشید. دانلود فایل مقاله روشهای ثبت هزینه دستمزد ایام مرخصی در…

  • مبانی نظری و پیشینه تحقیق سلامت اجتماعی

    پیشینه نظری تحقیق سلامت اجتماعی,پیشینه و مبانی نظری تحقیق سلامت اجتماعی,مبانی نظری تحقیق سلامت اجتماعی,مبانی نظری و پیشینه تحقیق سلامت اجتماعی کاربر گرامی هم اکنون در حین مشاهده فایلی با نام مبانی نظری و پیشینه تحقیق سلامت اجتماعی میباشید. دانلود…

  • دانلود پرسشنامه اصلاح عملکرد

    دانلود پرسشنامه اصلاح عملکرد کاربر گرامی هم اکنون در حین مشاهده فایلی با نام دانلود پرسشنامه اصلاح عملکرد میباشید. دانلود فایل عنوان: دانلود پرسشنامه اصلاح عملکرد دسته: مدیریت- روان شناسی فرمت PDF: تعداد صفحات: 11 صفحه این فایل شامل پرسشنامه…

  • مقاله نظریه آشوب

    مقاله نظریه آشوب رایگان,نظریه آشوب,نظریه آشوب و كاربرد آن در تصمیم گیری های سازمانی کاربر گرامی هم اکنون در حین مشاهده فایلی با نام مقاله نظریه آشوب میباشید. دانلود فایل عنوان مقاله: تغییر سازمانی از دیدگاه نظریه آشوب مولف/مترجم: دکتر…

  • تحقیق آشنایی با مشاهیر و حماسه های منظوم ایران و اصطلاحات شاهنامه فردوسی

    تحقیق آشنایی با مشاهیر وحماسه های منظوم ایران واصطلاحات شاهنامه فردوسی کاربر گرامی هم اکنون در حین مشاهده فایلی با نام تحقیق آشنایی با مشاهیر و حماسه های منظوم ایران و اصطلاحات شاهنامه فردوسی میباشید. دانلود فایل همانگونه که ازنام…

  • پاورپوینت مبانی و روش تهیه طرح کسب و کار

    بررسی مبانی و روش تهیه طرح کسب و کار,تحقیق کسب و کار,تهیه طرح کسب و کار,دانلود پاورپوینت مبانی و روش تهیه طرح کسب و کار,روش تهیه طرح کسب و کار,کار,کسب و کار,مبانی و روش تهیه طرح کسب و کار,مقاله کار…

  • پاسخ دهید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *