اختلافات سودان و اتیوپی بر سر پرونده جدید
به گزارش مجله وبلاگ فروش، پس از بحران در پرونده مداخله نظامی در منطقه الفشقه و سد النهضه میان اتیوپی و سودان، منابع خبری از اختلاف جدید میان این دو کشور خبر دادند.

خبرگزاری رسمی سودان سونا اظهار داشت که پس از مداخله نظامی در منطقه الفشقه در نوار مرزی میان اتیوپی و سودان و پرونده سد النهضه، پرونده سومی منجر به تشدید تنش میان دو کشور شده است.
طبق این گزارش، دولت اتیوپی از نیروهای جوزف توکا در ولایت نیل آبی حمایت لجستیک نموده است.
سونا در ادامه گزارش داد که این حمایت شامل تجهیز این نیروها به سلاح، مهمات و تجهیزات جنگی است.
طبق اعلام خبرگزاری سودان، دولت اتیوپی درصدد است تا با استفاده از جوزف توکا شهر الکرمک در ایالت نیل آبی را اشغال کند.
جوزف توکا فرمانده نیروهای الحرکة الشعبیة است که از سال 2011 در استان نیل آبی با ارتش سودان درحال جنگ و درگیری است.، ایسنا
منبع: ایران آنلاینabanhome.com: گروه ساختمانی آبان: بازسازی ساختمان و تعمیرات جزئی و کلی و طراحی ویلا و فضای سبز و روف گاردن، طراحی الاچیق، فروش درب های ضد سرقت