جزییاتی از اجرای طرح فاصله گذاری اجتماعی در کرمان در روز سیزده بدر
به گزارش مجله وبلاگ فروش، خبرنگاران/کرمان مدیرکل دفتر امنیتی و انتظامی استانداری کرمان با بیان این مطلب که امروز (چهارشنبه 13 فروردین ماه) 11 واحد صنفی در راستای طرح فاصله گذاری اجتماعی پلمب شدند توضیح داد: امروز برای 204 خودرو متخلف نیز جریمه 500 هزار تومانی صادر شده است.

حمید شمس الدینی در گفت وگو با خبرنگاران، به تشریح آخرین نتایج طرح فاصله گذاری اجتماعی در روز 13 بدر، گفت: طرح فاصله گذاری اجتماعی در 70 نقطه از ورودی های سطح استان به منظور کنترل ورودی و خروجی خودروها اجرا می گردد که در این نقاط 2 هزار و 100 نیرو در سه شیفت مستقر هستند.
وی با بیان این مطلب که امروز (چهارشنبه 13 فروردین ماه) 11 واحد صنفی در راستای طرح فاصله گذاری اجتماعی پلمب شدند توضیح داد: امروز برای 204 خودرو متخلف نیز جریمه 500 هزار تومانی صادر شده است.
وی تعداد خودروهای توقیف شده یا دستور توقیف داده شده را 107 مورد اظهار داشت و اضافه نمود: در قالب این طرح همچنین 3 هزار و 287 دستگاه خودرو به مبداهای خود بازگشت داده شد ضمن آنکه 9 هزار و 970 نفر نیز در مبادی کنترلی استان، غربالگری شده اند.
مدیرکل دفتر امنیتی و انتظامی استانداری کرمان از کاهش 34 درصدی مصرف بنزین امروز نسبت به روز گذشته در استان کرمان اطلاع داد و اظهار کرد: در روز 13 بدر یک میلیون و 441 هزار لیتر بنزین در سطح استان مصرف شده است. لازم به ذکر است براساس اعلام اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان بیش از 85 درصد سفرها نسبت به مدت مشابه سال قبل کاهش یافته است.
منبع: خبرگزاری ایسناوبلاگ راضانی: وبلاگ راضانی، یک ورزشکار که به دنبال رستگاری است
کیوسک خبری آشنا: کیوسک خبری آشنا | مجله اخبار روز جهان