شناور ناجی بنادر بوشهر 6خدمه شناور غرقی در خلیج فارس را نجات داد
به گزارش مجله وبلاگ فروش، معاون دریایی اداره کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر گفت: شناور تجاری در راستا دبی به بندر ریگ در خلیج فارس به سبب آبگرفتی دچار حادثه شد که امدادگران شناور ناجی بندر بوشهر 6خدمه آن را از مرگ نجات دادند.

به گزارش گروه حوادث خبرنگاران، محمد قاسمی در گفت وگو با خبرنگار تسنیم در بوشهر، با اشاره به آماده باش شبانه روزی مرکز جستجو و نجات دریایی بنادر استان بوشهر گفت: شناورهای ناجی مرکز جستجو و نجات دریایی در بنادر این استان با تجهیزات و امکانات پیشرفته آماده خدمات رسانی به حادثه دیدگان در خلیج فارس هستند.
وی از استقرار 6 پایگاه جستجو و نجات دریایی در نقاط ساحلی استان بوشهر اطلاع داد و گفت: در این مراکز امدادی 6 شناور ناجی با امکانات و تجهیزات مدرن و پیشرفته به همراه نیروی انسانی تخصصی به حادثه دیدگان در آبهای خلیج فارس امدادرسانی می نمایند.
معاون دریایی اداره کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر به عملیات امدادرسانی صبح امروز به حادثه دیدگان در خلیج فارس پرداخت و بیان نمود: در پی اعلام یک کشتی در مورد رؤیت یک فروند شناور بقا در آبهای خلیج فارس بلافاصله هماهنگی های لازم انجام و شناور ناجی 20 به موقعیت اعزام شد.
قاسمی اضافه نمود: شناور ناجی 20 با حضور به موقع در مختصات اعلام شده و رؤیت شناور بقا توانست شش خدمه موتور لنج غرقی را از مرگ حتمی نجات دهد و در اسکله پارس جنوبی با سلامت تحویل مسئولان مربوطه کند.
وی افزود: بنابر اظهارات نجات یافتگان شناور یاد شده، موتورلنج باری در راستا دریایی دبی به بندر ریگ بوده که به علت آبگرفتگی شدید ناگهانی غرق شد.
منبع: جام جم آنلاین