علل ریزش مو پس از زایمان چیست؟

به گزارش مجله وبلاگ فروش، از مهمترین علل ریزش مو پس از زایمان تغییرات هورمونی است. به همین دلیل درمان قطعی برای ریزش مو پس از زایمان وجود ندارد. اما با در نظر دریافت چند نکته در فرم دادن موها؛ می توان ظاهری جذاب و حجیم به آن ها داد.

علل ریزش مو پس از زایمان چیست؟

خبرنگاران | سرویس مادر و کودک - اگر به مو های ضخیم و درخشان خود در دوران بارداری عادت نموده اید، ریزش ناگهانی مو ها پس از زایمان شما را شوکه خواهد نمود. هنگامی که موهایتان دسته دسته می ریزند، شما را به وحشت می اندازند.

نترسید، شما کچل نمی شوید! این یک مرحله موقتی در چرخه طبیعی رشد مو است. ریزش تعدادی مو در روز کاملا طبیعی است. دکتر جوآنا استون پزشک متخصص زنان در مرکز پزشکی کوه سینا در نیویورک (و نویسنده کتاب بارداری به زبان آدمیزاد) می گوید: این اتفاق معمولا در ماه سوم یا چهارم پس از زایمان آغاز می گردد و بعد از شش ماه به انتها می رسد. البته برای بعضی از زنان تا یک سال به طول می انجامد. دکتر استون می گوید: این ریزش موی موقتی به این معنی نیست که بدن شما دچار کمبود ویتامین شده است. بلکه علل ریزش مو پس از زایمان کاملا هورمونی است.

علل ریزش مو پس از زایمان

اگرچه در باور عموم، تغذیه با شیر مادر به عنوان مهم ترین علل ریزش مو پس از زایمان شناخته می گردد، ولی هیچگونه شواهد علمی مبنی بر اینکه تغذیه با شیر مادر باعث افزایش ریزش مو پس از زایمان می گردد، وجود ندارد. متاسفانه ریزش مو یکی از عوارض جانبی زایمان است که تقریبا تمام مادران آن را تجربه خواهند کرد. این بیماری ممکن است به صورت شدید (به نام آلوپسی پس از زایمان) نیز رخ دهد، اما در بیشتر موارد این ریزش مو طبیعی است و بخشی از تغییرات بدن پس از زایمان است. بیشتر مادران این علامت را در حدود سه ماه پس از زایمان تجربه می نمایند. علائم ریزش ممکن است چند هفته یا چند ماه طول بکشد، مدت زمان آن بستگی به دوره رشد مو های شما دارد. بیشتر مادران به علت فاصله دریافت از زمان زایمان، ریزش مو را به آن مرتبط نمی دانند، در حالی که این ریزش مو از عوارض زایمان است، حتی اگر یک سال پس از آن اتفاق بیفتد.

مهمترین علل ریزش مو پس از زایمان به توضیح زیر است:

  1. در طول بارداری موهایتان زیبا، حجیم، ضخیم و درخشان می گردد. یکی از دلایل زیبایی مو های شما در این دوران مصرف مکمل های ویتامین بارداری است که به رشد و درخشندگی مو های شما یاری شایانی می نماید. قطع ناگهانی این ویتامین ها موجب می گردد موهایتان به حالت پیش از بارداری بازگردند.
  2. در طول بارداری سطح هورمون استروژن در بدن شما افزایش می یابد. این باعث می گردد که مو در مرحله خواب (یا استراحت) بماند یا به عبارتی چرخه رشد مو فریز گردد. این فاز Telogen نامیده می گردد. در نتیجه مو هایی که به طور معمول بایستی بریزند، باقی می ماند و ضخیم تر می شوند. پس از تولد نوزاد و کاهش سطح استروژن، مو هایی که در حال استراحت بوده اند آغاز به ریزش می نمایند. در نتیجه تمام مو هایی که باید در دوران بارداری از دست می دادید، اکنون از دست می دهید. ریزش مو و رشد دوباره آن، بیشتر در ناحیه بالای پیشانی رخ می دهد. اگر هنگام بارداری مو های این ناحیه رشد چشمگیری داشته است، با ریزش مو های آن ناحیه احساس کچلی می کنید!

بیشتر بخوانید: درمان ریزش مو بعد زایمان با 4 راه چاره موثر

7 نکته طلایی برای داشتن موهایی حجیم تر

برای داشتن ظاهری زیباتر با موهایتان که حجم شان از قبل کمتر شده است، بهتر است نکات زیر را در نظر بگیرید.

1. موهایتان را کوتاه کنید. نزد یک آرایشگر حرفه ای بروید و مدلی را انتخاب کنید که کم بودن مو های جلوی سر را بپوشاند. به نظر اریب (آرایشگر مخصوص جنیفر لوپز) مو های کوتاه در جلوی صورت ظاهر زیبایی به افراد می دهد. بهتر است مو های روی پیشانی کوتاه تر و کناره ها بلند تر باشد و مو به صورت لایه ای کوتاه گردد تا ظاهر حجیم تری داشته باشد.

2. موی خود را مرطوب نگه دارید. اریب همچنین می گوید که استفاده از محصولات مناسب ظاهر مو را پر تر و حجیم تر نشان می دهد. یک مووس حجم دهنده از داروخانه یا آرایشگاه تهیه کنید. همچنین، پس از شامپو کردن موها، از نرم نماینده و مووس مرطوب نماینده مو بهره ببرید.

3. موهایتان را رنگ کنید. اریب می گوید رنگ کردن مو ها یک راه عالی برای حجم دادن به آن ها است. اگر احساس می کنید که حجم مویتان کمتر شده و مو های تیره رنگی دارید، هایلایت کردن جلوی موها، به آن ها حجم می دهد و کم پشت بودن آن را پنهان می نماید. هم چنین استفاده از براق نماینده های مو را از قلم نیاندازید.

4. نحوه آرایش موهایتان را تغییر دهید. اگر معمولا فرق وسط باز می کنید، یهتر است آن را فراموش کنید. مدل های فرق کج و دادن مو ها به یک سمت، می تواند کم بودن مو های شما در جلوی سر را بپوشاند.

5. به موهایتان حالت دهید. صاف و لخت کردن مو، مو ها را نازک تر و کم حجم تر نشان می دهد. اگر مو های فر دارید، نیازی نیست آن ها را صاف کنید. مو های فر ظاهری حجیم دارند. همچنین اگر موهایتان صاف و لخت است، بهتر است با بیگودی یا اتوی موی فردار کمی به آن ها حالت دهید.

6. از زیور آلات مو بهره ببرید. انواع هد بند، سربند، روسری، تل و گیره های مو برای پنهان کردن ریزش دسته ای مو ها یهترین گزینه اند. استفاده از این زیور آلات برای مادرانی که فرصت رسیدگی به موهایشان را ندارند، بسیار مناسب است.

7. موهایتان را زیاد شانه نکنید. شانه کردن و برس کشیدن مداوم به مو ها باعث وارد آمدن فشار بیشتر به ساقه مو و ریزش دسته ای آن ها می گردد. بهتر است شانه کردن مو را به روزی یکبار محدود کنید.

بیشتر بخوانید: جدیدترین و زیباترین انواع مدل مو زیر شال و روسری

سخن آخر

هنگامی که مو ها آغاز به رشد مجدد می نمایند، بسیاری از زنان متوجه می شوند که رنگ، بافت یا ضخامت مو نسبت به قبل تغییر نموده است. خوب است بدانید که مو در یک دوره هفت ساله رشد می نماید، بنابراین می تواند به آرامی و در طول زمان تغییر کند. بارداری این فرایند را سریع می نماید، گویی که این تغییرات یک شبه رخ داده است. اگر مو های جدید شما کاملا متفاوت با قبل است، وقت آن رسیده که تغییراتی در مدل موی سابق خود بدهید. تغییرات ایجاد شده همواره بد نیست و بارداری می تواند تغییرات مثبت و ماندگاری به ظاهر شما اضافه کند. بسیاری از زنانی که پیش از بارداری مو های ضعیف و شنماینده ای داشته اند، پس از بارداری بهترین مو های زندگی خود را به دست آورده اند.

برگرفته از: parents و verywellfamily و motherandbaby

آژانس مسافرتی: دور زمین | سفر به دور زمین هیچوقت اینقدر آسون نبوده! تور ارزان، تور لحظه آخری، اروپا، تور تایلند، تور مالزی، تور دبی، تور ترکیه

sale-blog.ir: مجله وبلاگ فروش | ارائه نرم افزارهای مدیریت وبسایت

منبع: setare.com
انتشار: 10 آبان 1400 بروزرسانی: 10 آبان 1400 گردآورنده: sale-blog.ir شناسه مطلب: 9886

به "علل ریزش مو پس از زایمان چیست؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "علل ریزش مو پس از زایمان چیست؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید