فعالیت بازار مبلمان متوقف شد
به گزارش مجله وبلاگ فروش، رئیس اتحادیه درودگران و مبل سازان گفت: به دنبال شیوع ویروس کرونا، بازار مبلمان تا 15 فروردین تعطیل است.

به گزارش خبرنگاران علی عباسی، رئیس اتحادیه درودگران و مبل سازان در گفت وگو با خبرنگاران، درباره علت توقف فعالیت بازار مبلمان اظهار کرد: با توجه به شیوع ویروس کرونا بازار مبلمان تا 15 فروردین 99 تعطیل است.
رئیس اتحادیه درودگران و مبل سازان در پاسخ به این پرسش که بعد از 15 فروردین 99 بازار، باز می شود یا خیر؟ گفت: این موضوع بستگی به گستردگی ویروس کرونا در آن زمان دارد.
عباسی در ادامه در خصوص فعالیت خرده فروشان این صنف اظهار کرد: خرده فروشان هم پس از تحویل سفارشات خود که نهایتا تا چند روز آینده انجام خواهد شد، فعالیت شان تعطیل می شود.
رئیس اتحادیه درودگران و مبل سازان ابراز امیدواری کرد که بازار مبل بتواند همانند گذشته به کار خود ادامه دهد که البته این امر هم با رعایت بهداشت فردی افراد محقق می شود.
منبع: همشهری آنلاین