هشدارها درباره نتایج منفی سفر نخست وزیر عراق به واشنگتن
به گزارش مجله وبلاگ فروش، جبهه نجات و توسعه عراق نسبت به نتایج عکس و خطرناک سفر نخست وزیر این کشور به آمریکا هشدار داد.

به نقل از سایت المعلومه، حازم الجنابی، از رهبران این جبهه گفت، هدف از سفر مصطفی الکاظمی، نخست وزیر عراق به واشنگتن انجام آنالیز هاست و در آن هیچ منفعتی برای ملت عراق نخواهد بود.
وی نسبت به بروز مسائل و به دست آمدن نتایج منفی پس از این سفر هشدار داد و اضافه نمود، ویرانی عراق نتیجه حضور آمریکاست که کشور را به میدان جنگ با همه کشورها تبدیل نموده است.
محمد الخالدی، رئیس فراکسیون بیارق الخیر در مجلس عراق روز یکشنبه از الکاظمی خواست، طی سفرش به واشنگتن پرونده اخراج نیروهای بیگانه را نهایی کند.
نخست وزیر عراق بنابر دعوت رسمی در ماه میلادی جاری سفرش به آمریکا را در رأس یک هیئت دولتی شروع می نماید.
روز یکشنبه یک هیئت عالی رتبه عراقی به ریاست فؤاد حسین، وزیر امور خارجه این کشور به منظور مقدمه چینی برای سفر قریب الوقوع الکاظمی به واشنگتن و دیدارش با دونالد ترامپ راهی واشنگتن شد.
علاوه بر این قرار است هیئت دیگری به ریاست الکاظمی به آمریکا سفر کند که وزرای خارجه، دارایی، دفاع و دیگر وزرای مرتبط با امور مالی نیز به آنها ملحق می شوند.
قرار است در این سفر ضمن آنالیز مسائل مهم دو طرف، همکاری در زمینه های امنیت، انرژی، بهداشت، اقتصاد، سرمایه گذاری و موضوع کرونا نیز مورد بحث و آنالیز قرار گیرد. ، ایسنا
منبع: ایران آنلاینوبلاگ راضانی: وبلاگ راضانی، یک ورزشکار که به دنبال رستگاری است
کیوسک خبری آشنا: کیوسک خبری آشنا | مجله اخبار روز جهان