پورمختار آزاد شد؛ پرونده پورمختار به بابک زنجانی مرتبط است؟

به گزارش مجله وبلاگ فروش، محمد علی پورمختار گفت: پرونده ای در همین خصوص تشکیل شده و، چون بنده رئیس هیئت مدیره این موسسه بودم بنده را هم خواستند که در این زمینه شرح بدهم.

پورمختار آزاد شد؛ پرونده پورمختار به بابک زنجانی مرتبط است؟

از وبسایت ویکی پدیا دیدن نمایید.

محمدعلی پورمختار، رئیس کمیسیون اصل 90 مجلس نهم در مصاحبه با سایت خبری مدآرا با اشاره موضوع بازداشت خود گفت: اصل بازداشت بنده مربوط به موسسه شمیم ولایت است. کار این موسسه یاری به نیازمندان بود و هست، اما بعضی از اعضا تخلف هایی انجام داده اند و با توجه به این که بنده رئیس هیئت مدیره بودم پای من هم در این ماجرا باز شد.

وی ادامه داد: این اعضا یک سری سهمیه هایی که برای توزیع بین نیازمندان و مختص این افراد بوده را گرفته و در بازار آزاد فروخته اند و الان مدعی هستند که تبدیل به احسن نموده اند در حالیکه فروش این سهمیه ها تخلف بوده و نباید این سهمیه ها را می فروختند.

محمد علی پورمختار گفت: پرونده ای در همین خصوص تشکیل شده و، چون بنده رئیس هیئت مدیره این موسسه بودم بنده را هم خواستند که در این زمینه شرح بدهم.

نماینده مردم بهار و کبودراهنگ در مجلس نهم و دهم گفت: اصل موضوع همین است که عرض کردم و شایعات مطرح شده صحت ندارد. هیچ پرونده دیگری هم در ارتباط با بنده مطرح نیست.

وی با اشاره بعضی حدس ها در مورد پرونده سیگار، بابک زنجانی و… گفت: همه این ها دروغ است و چیزی هایی است که ساخته و پرداخته دشمنان است که می خواهند ما را تخریب نمایند.

منبع: فرارو
انتشار: 28 آبان 1399 بروزرسانی: 28 آبان 1399 گردآورنده: sale-blog.ir شناسه مطلب: 7715

به "پورمختار آزاد شد؛ پرونده پورمختار به بابک زنجانی مرتبط است؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "پورمختار آزاد شد؛ پرونده پورمختار به بابک زنجانی مرتبط است؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید