اردوغان: ترکیه دنبال احیای اتحاد تاریخی با مصر است

به گزارش مجله وبلاگ فروش، رئیس جمهوری ترکیه در پی سرانجام اولین مذاکرات علنی کشورش با مصر پس از 8 سال وقفه اظهار داشت که آنکارا دنبال احیای روابط دوجانبه است.

اردوغان: ترکیه دنبال احیای اتحاد تاریخی با مصر است

به نقل از آناتولی، رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه روز آدینه گفت که ترکیه به دنبال بازگرداندن اتحاد تاریخی با ملت مصر است.

سخنان اردوغان یک روز پس از خاتمه گفتگوهای دو روزه میان هیئت های مصر و ترکیه ایراد شد که در قاهره به سرپرستی حمدی سند لوزا، معاون وزیر خارجه ترکیه و سادات اونال، همتای مصری او در قاهره برگزار گردید.

وزارت امور خارجه مصر در بیانیه ای اعلام نمود: مباحثات بین دو کشور صریح و عمیق بود و اوضاع کلی منطقه را مورد آنالیز قرار داد.

فواد آکتای، معاون رئیس جمهور ترکیه نیز تأکید کرد که همکاری دو جانبه بین مصر و ترکیه به نفع هر دو کشور است.، ایسنا

منبع: ایران آنلاین
انتشار: 8 شهریور 1400 بروزرسانی: 8 شهریور 1400 گردآورنده: sale-blog.ir شناسه مطلب: 11828

به "اردوغان: ترکیه دنبال احیای اتحاد تاریخی با مصر است" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "اردوغان: ترکیه دنبال احیای اتحاد تاریخی با مصر است"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید