انتخابات سراسری آینده در فوریه 2017 برگزار می گردد
به گزارش مجله وبلاگ فروش، به گزارش خبرنگاران به نقل از رویترز، وزیر کشور ایتالیا خاطرنشان کرد که انتخابات سراسری آینده احتمالاً در ماه فوریه سال 2017 میلادی برگزار خواهد شد.

اظهارات آنجلینو آلفانو (Angelino Alfano) وزیر کشور ایتالیا به دنبال آن انجام شده است که ایتالیائی ها در همه پرسی روز یکشنبه هفته جاری به اصلاحات مورد نظر ماتئو رنتسی نخست وزیر کشورشان نه گفتند و بدین ترتیب راه برای کناره گیری رنتسی هموار شد. لذا رُم میخواهد تا با هدف جلوگیری از مسائل سیاسیِ احتمالی در اسرع زمان ممکن رأی گیری را برگزار نماید.
وزیر کشور ایتالیا امروز در این باره گفت: پیش بینی می کنم در ماه فوریه تمایل به برگزاری انتخابات وجود داشته باشد.
آنجلینو آلفانو وزیر کشور ایتالیا در ادامه توضیح داد که اعلام تاریخ مذکور متعاقبِ گفت و گو با رنتسی بوده است.
علیرغم اینکه رسانه ها پس از اعلام نتیجه همه پرسی، از استعفای نخست وزیر خبر دادند؛ ساعاتی پیش خبرگزاری فرانسه به نقل از دفتر ریاست جمهوری ایتالیا گفت که از ماتئو رنتسی خواست تا روز آدینه در صندلی خود به عنوان نخست وزیر باقی بماند.
در بیانیه ریاست جمهوری به نقل از سرجیو ماتارلا رئیس جمهوری ایتالیا آمده است: از آنجایی که قانون بودجه ایتالیا روز آدینه به تصویب می رسد از نخست وزیر می خواهم تا آن روز بر مَسند قدرت بماند.
منبع: خبرگزاری مهرتور کیش: تور کیش: سفری هیجان انگیز به مروارید خلیج فارس
بی نهایت اس ام اس: بی نهایت اس ام اس | اس ام اس عاشقانه، جدید، خنده دار
مجله سایه: مجله سایه: گلچینی از بهترین های وب