باقلا می تواند جایگزینی سبز برای سویا باشد
به گزارش مجله وبلاگ فروش، بسیاری از علاقمندان به مصرف سبزیجات علاقه دارند و سویا را به جای گوشت مصرف نمایند تا بدن آنها به منابع غذایی مناسب دسترسی داشته باشد، اما باقلا هم می تواند در این زمینه موثر باشد.

به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرنگاران به نقل از نیواطلس، مصرف سویا به جای گوشت می تواند بسیاری از نیازهای انسان ها را در این زمینه رفع کند، اما فرایند فراوری سویا به گونه ای است که می تواند به محیط زیست آسیب های قابل توجهی وارد کند. دانشمندان می گویند باقلا می تواند جایگزینی خوبی به جای سویا باشد و بسیاری از قابلیت های آن را نیز در خود دارد.
مهم ترین مزیت باقلا این است که فرایند فراوری آن سازگاری بیشتری با محیط زیست دارد و کمتر موجب آلودگی و افزوده شدن مواد به سختی تجزیه شونده به کره زمین می گردد.
یک نکته مهم این است که سویا تنها در شرایط آب و هوایی گرم به خوبی به عمل می آید و صادر کردن آن به دیگر نقاط دنیا مستلزم مصرف سوخت فراوان است که این امر هم به انتشار گسترده گازهای گلخانه ای می انجامد. در مقابل آنالیز های محققان دانمارکی نشان می دهد باقلا هم در هوای گرم و هم در هوای سرد به خوبی قابل پرورش است و به خوبی می تواند جایگزین گوشت و سویا گردد.
منبع: خبرگزاری فارسabanhome.com: گروه ساختمانی آبان: بازسازی ساختمان و تعمیرات جزئی و کلی و طراحی ویلا و فضای سبز و روف گاردن، طراحی الاچیق، فروش درب های ضد سرقت