بهترین رستوران های ایتالیایی با نماهای رویایی در کنار دریاچه
به گزارش مجله وبلاگ فروش، بهترین رستوران های ایتالیا که در کنار دریاچه قرار گرفته اند، نه تنها غذاهای محلی با مواد اورگانیک سرو می نمایند، بلکه چنان منظره ای را به دیدگان هدیه می دهند که چیزی از رویا کم ندارند. اما آیا این رستوران ها را می شناسید؟
برای دیدن شاهکارهای تاریخ اروپا با تور ایتالیا همراه شوید.
رستوران هایی که در ساحل رودخانه های ایتالیا وجود دارند، از اینکه از مواد و محصولات محلی استفاده می نمایند به خود می بالند. از طعم لذیذ پنیرهای کوهی، گوشت های دودی حاصل از شکار، پولنتای مقوی و بشقاب های پر از ریزوتو (که با برنجی که در منطقه P Valley می کارند تهیه می گردد) گرفته تا انواع مختلف ماهی های رودخانه که غذای اصلی رستوران های را تشکیل می دهد، با متخصص ایتالیایی، کیکی دیر (Kiki Deere)، همراه باشید تا بهترین رستوران هایی که در امتداد دریاچه های ایتالیا وجود دارند را بشناسیم.
دریاچه اورتا
رستوران ویلا کرسپی (Villa Crespi)
آشپز و رستوران دار معروف، آنتونینو کاناواچیولو (Antonino Cannavacciuolo)، بخاطر توانایی منحصربه فردش در ترکیب مواد اولیه، توانسته است در رستوران Villa Crespi، دو ستاره را از آن خود کند. آشپزی او طعم های زنده و خوشمزه مدیترانه ای را در کنار مزه های خوشمزه و مقوی شمالی گرد هم آورده است. غذای خود را با یک نوشیدنی، در باغ سرسبز با نمای دریاچه شروع کنید، سپس همانطور که غرق در تماشای دکوراسیون قصر مورها، با آن ستون های مرمرین و نقش های گچی شده اید، از طعم لذیذ ماهی، سیب زمینی، شلغم و پنیر پروولای آب شده لذت ببرید.
- شماره تماس: 902 911 0322 39 00
- ساعت کار: سه شنبه تا یک شنبه، از ساعت 12:30 ظهر تا 2 بعدازظهر و از 7:30 غروب تا 9 شب.
- قیمت ها: گران
- رزرو: الزامی است
رستوران اوستریا سن مارتینو (Osteria San Martino)
رستوران اوستریا سن مارتینو، رستورانی دنج با دیوارهای سنگی و سقفی یا تیرک های چوبی است. آشپزی این رستوران به طور کامل سنتی است و منوی آن متشکل از گوشت خوشمزه شکار، باگنا کودا (bagna cauda)، پولنتا و غیره است. پاستای خانگی این رستوران که با سبزیجات اورگانیک باغچه خود رستوران تهیه می گردد، بسیار عالی است. از آن جا که مواد اولیه را خود در باغ به عمل می آورند، پس طبیعی است که منوی رستوران فصلی باشد. در پاییز منو شامل سوپ مینسترون، پاستای پاپاردل به همراه قارچ تیره سر است و در بهار و تابستان می توانید از ماهی نگینی شده و نتل تورتلونی لذت ببرید.
- شماره تماس: 5177 197 0323 39 00
- ساعت کار:
چهارشنبه تا آدینه از ساعت 7 غروب تا 11 شب
شنبه ها از ساعت 12 ظهر تا 2 بعدازظهر و 7 غروب تا نیمه شب
یکشنبه ها از ساعت 12 ظهر تا 2 بعدازظهر و از 7 غروب تا 12 شب.
- قیمت: ارزان
- رزرو: پیشنهاد می گردد
دریاچه ماچیوره
رستوران گروتو سنت انا (Ristorante Grotto SantAnna)
رستوران سنتی گروتو سنت انا، واقع در یک مکان رویایی، با نمای دره Orrido di SantAnna، در فضای جذاب روستایی خود غذاهایی بی نظیر سرو می نماید. یکی از میزهای سنگی داخل آلاچیق های سرسبز را انتخاب کنید و در عین اینکه به صدای آبی که در زیر پای شما وارد دره می گردد گوش می دهید، از غذاهای سنتی ایتالیایی خود لذت ببرید. هرگز از قلم نیاندازید که تارتارین با پیاز کاراملی همراه با موس پارمیگیانو (که در آن به جای سیب، از پیاز کاراملی استفاده می نمایند و همین باعث شیرین شدن، رایحه بسیار عالی و مزه ای شگفت انگیز می گردد) و موس پنیر 20 ماهه پارمسان را امتحان کنید.
- شماره تماس: 70682 0323 39 00
- ساعت کار: هر روز از ساعت 12 تا 1:30 بعدازظهر و از 7 غروب تا 9:30 شب.
- قیمت: متوسط
- رزرو: پیشنهاد می گردد
رستوران وربانو (Ristorante Verbano)
تنها راه دسترسی به رستوران وربانو به وسیله قایق است. این رستوران در یک مکان آرامش بخش در جزیره کوچک Isola dei Pescatori با آن خیابان های سنگ فرش و خانه های رنگارنگ قرار گرفته است. نشستن در تراس های ساکت و آرام با گل های گلیسین واقعا رویایی است. همینگوی، نویسنده و آرتورو توسکانینی، رهبر ارکستر از هواداران این منطقه بودند. حال وهوای بی تکلف این منطقه و استفاده از مواد طبیعی و اورگانیک از ویژگی های آن است؛ موادی چون پنیر و گوشت از منطقه Val dOssola، ماهی های دریاچه و برنج Po Valley.
- شماره تماس: 30408 0323 39 00
- قیمت: متوسط
- ساعت کار: هر روز از ساعت 12 تا 2:30 بعدازظهر و از 7 غروب تا 9:30 شب.
- رزرو: پیشنهاد می گردد
دریاچه کومو
رستوران فیل یا احساس (Feel)
تمرکز رستوران مدرن فیل بر غذاهای دریایی سنتی است که در آن ها بیشتر از مواد اولیه محلی استفاده می گردد. گوشت شکار و پنیر کوهی و ماهی منابع اصلی آشپزی هستند که دو ماده اولی را از فراورینماینده های محلی می خرند و ماهی را به صورت مستقیم از دریاچه صید می نمایند. در منوی رستوران، کاربونارا (carbonara) غذای مخصوص سرآشپز را مشاهده می کنید که از پاستای دست ساز، زینکارلین (نوعی پنیر محلی) و ماهی پرطرفدار missoltini با عطر و طعمی کاملا متفاوت تهیه شده است. آشپزی این رستوران یک آشپزی از فراوری به مصرف است، به این صورت که غذا از مزرعه تهیه، سپس پخته و سر میز قرار داده می گردد. فضای رستوران بسیار جذاب و دلنشین است.
- شماره تماس: 4545 726 334 39 00
- ساعت کار: دوشنبه تا شنبه از ساعت 12 تا 2:30 بعدازظهر و از 7 غروب تا 10 شب.
- قیمت: متوسط
- رزرو: پیشنهاد می گردد
رستوران I Tigli in Theoria
رستوران I Tigli in Theoria از مواد فصلی تازه و باکیفیت استفاده می نماید. تمرکز اصلی این رستوران بر غذاهای دریایی و مواد اولیه طبیعی است. خوردن lasagna که از اسفناج، ماهی و خاویار ایتالیایی تهیه شده است، در یک قصر قرن 15 با ستون ها و کف چوبی و سقف تزئین شده بسیار هیجان انگیز است. این رستوران شامل یک گالری هنر، با دیوارهای تزئین شده و نقاشی های بسیار است.
- شماره تماس: 272 305 031 39 00
- ساعت کار:
سه شنبه تا شنبه از ساعت 12 تا 2:30 بعدازظهر و از 7 غروب تا 10:30 شب
یکشنبه ها فقط ناهار سرو می گردد
- قیمت: گران
- رزرو: پیشنهاد می گردد
بهترین میز: می توانید همانطور که از غذا لذت می برید، سرآشپز را که حسابی مشغول کار است، تماشا کنید. اگر به دنبال مکانی خصوصی تر هستید، یکی از چهار میز چوبی و دنج بخش غذاخوری با آن حال وهوای کوه های آلپ را انتخاب کنید.
رستوران کیچن (Kitchen)
رستوران کیچن واقع در یک پارک سرسبز با گل های ماگنولیا، درختان کاج و سدر لبنانی، غذاهای مدیترانه ای، و جنوب ایتالیا را با تاثیراتی از دیگر نقاط دنیا سرو می نماید. آن ها طعم های غلیظ را با مواد خوراکی ژاپنی مانند یوزو، میوه ای از مرکبات ملایم می نمایند، یا با سرو چای ماچا پس از غذا، آن وعده را خوشمزه تر می نمایند. از قلم نیاندازید که حتما لقمه های پاستای حاوی پنیر پارمسان، سوپ قارچ و لوبیاهای مخصوص را امتحان کنید. فضای رستوران با وجود مبل ها، آباژورها، میزها، کتاب ها، طراحی های و موسیقی بسیار دنج و دوست داشتنی است.
- شماره تماس: 460 516 031 39 00
- ساعت کار: چهارشنبه تا یک شنبه از ساعت 12:30 تا 2:30 بعدازظهر و از 7:30 غروب تا 11 شب.
- قیمت: متوسط
- رزرو: پیشنهاد می گردد
رستوران ویلا لاریو (Villa Lario)
رستوران ویلا لاریو بخاطر موقعیت بسیار چشم نواز روی تپه ای با فاصله 48 متری از سطح دریاچه، همچنین بخاطر آشپزی عالی بسیار معروف است. این رستوران مدرن و منحصربه فرد، غذاهای مناطق مختلف ایتالیا را، در فضایی باشکوه با منظره ای از آشپزخانه و کارکنان سرو می نماید. اما تراس رستوران با نمای چمنزارهای سرسبز و رودخانه چیز دیگری است.
- شماره تماس: 5064 537 031 39 00
- ساعت کار: از ساعت 12 تا 2:30 بعدازظهر و 7:30 غروب تا 10 شب.
- قیمت: گران
- رزرو: پیشنهاد می گردد
رودخانه ایسو (Iseo)
رستوران ال روکول (Al Rocol)
اگر به دنبال غذاهای خانگی خوشمزه هستید، دست از گشتن بردارید. آشپزهای رستوران ال روکول (Al Rocol) دنباله رو دستور پخت های مادربزرگ کاستلینی (صاحب رستوران) هستند و از بهترین مواد طبیعی، بهترین غذاهای محلی را تهیه می نمایند. حتما casonsei، را امتحان کنید. این غذای خوشمزه از پاستای دست ساز و تازه ای تهیه می گردد که داخلش را با گوشت شکار محلی یا پنیر محلی مخصوص پر می نمایند. فضای رستوران بسیار محبت آمیز و آرام است و با ستون های چوبی و رومیزی های چهارخانه قرمز تزئین شده است.
- شماره تماس: 2542 685 030 39 00
- ساعت کار:
آدینه و شنبه از ساعت 7 غروب تا 11 شب
یکشنبه از 12 ظهر تا 2 بعد از شهر و از 7 غروی تا 11 شب
- قیمت: ارزان
- رزرو: پیشنهاد می گردد
رستوران دو کلمب (Due Colombe)
سرآشپز استفانو سرونی (Stefano Cerveni)، سرآشپز رستوران دو کلمب، بخاطر نوآوری هایش در غذاهای سنتی دریایی بسیار مورد تشویق و تحسین قرار گرفته است. آشپزی استفانو بخاطر استفاده از مواد اولیه تازه و مخصوص فصل، بسیار سالم است. او غذاهایش را در یک خانه روستایی قرن هجده با دیوارهای سنگی و سقف چوبی سرو می نماید. سالاد مرغ او از مواد اورگانیک، ماهی ساردین دریاچه جزیره مونت ایسولا (Monte Isola)، تکه های مرغ سوخاری و سس سبز تهیه می گردد.
- شماره تماس: 8227 982 030 39 00
- ساعت کار:
سه شنبه تا یک شنبه از ساعت 12:30 تا 2 بعدازظهر و از 7:30 غروب تا 10 شب
یکشنبه ها از ساعت 12:30 تا 2 بعدازظهر
- رزرو: پیشنهاد می گردد
دریاچه گاردا
رستوران اوسلتا (Oseleta)
سرآشپز حرفه ای Giuseppe dAquino با مهارت تمام توانسته است آشپزی های کامپانیا (زادگاهش و منطقه ای در ایتایا) و شمال ایتالیا را، همراه مواد تازه فصل از سراسر کشور تلفیق کند. برای تهیه Red Prawn، از میگوهای منطقه Mazara del Vallo در غرب سیسیل، از گوجه فرنگی های دامنه کوه وزو و از گوشت گاو گله Fassona یکی از بهترین نژادها استفاده می نماید. اسپاگتی های معروف سرآشپز، تهیه شده از گوجه پینولو (نوعی گوجه محلی)، پنیر بوراتا و تکه های پوست لیمو، طعم اصیل ایتالیایی را به مشتریان عرضه می نماید. رستوران اوسلتا (Oseleta) در خانه ای متعلق به قرن هجده در داخل تاکستان Villabella قرار گرفته است.
- شماره تماس: 5287 723 045 39 00
- ساعت کار:
سه شنبه تا یک شنبه از ساعت 7:30 غروب تا 9:30 شب
شنبه ها و یک شنبه ها (علاوه بر ساعتی که اعلام شد) از ساعت 12:30 تا 2 بعدازظهر
- قیمت: گران
- رزرو: پیشنهاد می گردد
رستوران اوستریا دی مزو (Osteria di Mezzo)
رستوران خانوادگی اوستریا دی مزو، با آن سقف گنبدی شکل و آجرهای طاق مانند، علی رغم اینکه در خیابان اصلی Salo قرار گرفته است، اما بسیار دنج و آرام است. تمام ماهی های رستوران از دریاچه تامین می گردد: ساردین، اردک ماهی، و ماهی لوتی. همچنین پنیر و گوشت از محلی ها خریداری می گردد.اسپاگتی منحصربه فرد این رستوران را، با نام Non il Solito، حتما امتحان کنید.
- شماره تماس: 966 290 0365 39 00
- ساعت کار: چهارشنبه تا دوشنبه از ساعت 12 تا 2:30 بعدازظهر و از 7 غروب تا 9:30 شب
- قیمت: متوسط
- رزرو: پیشنهاد می گردد
رستوران لا لوکاندا دل بناکو (La Locanda del Benaco)
رستوران شلوغ لا لوکاندا بهترین غذاهای مدیترانه ای را در یک فضای مدرن و زیبا در کنار اسکله شهر سالو سرو می نماید. صاحب و سرآشپز رستوران، جیانی بریاراوا (Gianni Briarava) کسی است که تمام این غذاهای تازه و خوشمزه را می پزد. شما تمام غذاهای دریایی، از ماهی های دریاچه گرفته تا دیگر آبزیان دریا و گوشت های خوش طعم سراسر ایتالیا را در این رستوران می توانید امتحان کنید. غذای bistecca alla fiorentina را از سبزیجاتی که خود می کارند تهیه می نمایند. گوشتی که در این غذا بکار می رود آنقدر ترد و آبدار است که در دهان آب می گردد.
- شماره تماس: 20308 0365 39 00
- ساعت کار: چهارشنبه تا دوشنبه از ساعت 12 تا 2:30 بعدازظهر و از 7 غروب تا 10:30 شب.
- قیمت: متوسط
- رزرو: پیشنهاد می گردد
رستوران ویلا فلترینلی (Villa Feltrinelli)
گل های بابونه، بگونیا و رز تعداد کمی از گیاهان معطری است که علاوه بر غذاهای سالم و خوشمزه، به رستوران ویلا فلترینی رنگ و بوی مست نماینده ای داده اند. گیاهان زیبا و گل های خوش بو، این مکان را به یک اثر هنری تبدیل نموده اند. خوردن ماهی قزل آلا و آووکادو، سیب سبز، خیار های قاچ شده، گوشت نمک سود و کینوآ، زیر سقف خنک ویلا که به سبک هنر نو است و زمانی خانه موسولینی بوده است، یا آسوده نشستن در تراس، پشت یکی از میزهای کنار آب شبیه به یک جشن باشکوه است.
- شماره تماس: 000 798 0365 39 00
- ساعت کار: چهارشنبه تا دوشنبه از ساعت 12 تا 2 بعدازظهر و از 7 غروب تا 9:39 شب
- قیمت: گران
- رزرو: الزامی است
رستوران لوکاندا سان ویجیلیو (Locanda San Vigilio)
موقعیت بسیار چشم نواز رستوران لوکاندا روی یک سنگپوز که از آب های رودخانه سر برآورده است، گردشگران بسیاری را از سال 1540 به سمت خود جذب نموده است. آوازه آشپزی با استفاده از مواد اولیه باکیفیت در این خانه قرن شانزدهی با طراحی قدیمی ایتالیایی، در تمام کشور پیچیده است. با اینکه تمرکز اصلی بر غذاهای دریایی است، اما افرادی که مایل به خوردن گوشت هستند انتخاب های بسیاری در این رستوران دارند. صرف غذا در سالن غذاخوری که با اشیای عتیقه، نقاشی های قرن 18 و میراث خانوادگی تزئین شده است، یا در ایوان با منظره دریاچه، تجربه ای به یادماندنی را برای مشتری ها رقم می زند.
- شماره تماس: 6688 725 045 39 00
- ساعت کار: از 12:30 تا 2 بعدازظهر و از 7:30 غروب تا 10 شب
- قیمت: متوسط
- رزرو، پیشنهاد می گردد