جهش بزرگ در معاملات اوراق، کاهش نرخ سود در همه سررسیدها

به گزارش مجله وبلاگ فروش، خبرنگاران: امروز 10 آذر 1399 حجم معاملات اوراق جهشی بسیار بزرگ را تجربه کرد.

جهش بزرگ در معاملات اوراق، کاهش نرخ سود در همه سررسیدها

به گزارش خبرنگاران امروزحجم معاملات اوراق بدهی دولتی افزایش 230 میلیارد تومانی، معادل 173 درصد داشت و به 359 میلیارد تومان رسید.

در همین زمینه

منحنی بازدهی اوراق بدهی دولتی چیست؟

امروز نرخ های بازده اوراق بدهی دولتی برای دومین روز پیاپی در کلیه سررسیدها کاهش یافتند. نرخ بازده اوراق با سررسید یک سال و دو سال با 3 دهم درصد کاهش به ترتیب به 17.5 و 20 درصد رسیدند. نرخ بازده اوراق شش ماهه نیز به 12.5 درصد رسید.

کاهش نرخ بازده اوراق و افزایش حجم معاملات در نتیجه تقویت تقاضا برای اوراق بدهی دولتی توسط اشخاص حقوقی رخ داده است. در روزهای گذشته و با افزایش اقبال سهامداران حقیقی برای خرید سهام، شرکت های حقوقی فروشنده سهام و خریدار اوراق شده اند.

نرخ بازده اوراق آینده اما نسبت به دیروز تغییر چندانی نداشت و از محدوده 500 روز به بالا در حدود 22.9 ثابت ماند.

نرخ بازده نقدی و آینده

در بازار اوراق بدهی دولتی، نرخ های بازده اوراق در سررسیدهای زمانی مختلف از طریق عرضه و تقاضا کشف می شود. نرخ کشف شده بر اساس این سازوکار متوسط بازده نقدی نگهداری اوراق تا سررسید را نشان می دهد. همچنین از تفاوت نرخ های بازده نقدی در سررسیدهای مختلف، می توان برای استخراج بازده آینده مورد انتظار سرمایه گذاران استفاده کرد.

آژانس مسافرتی: دور زمین | سفر به دور زمین هیچوقت اینقدر آسون نبوده! تور ارزان، تور لحظه آخری، اروپا، تور تایلند، تور مالزی، تور دبی، تور ترکیه

sale-blog.ir: مجله وبلاگ فروش | ارائه نرم افزارهای مدیریت وبسایت

منبع: اقتصادنیوز
انتشار: 10 آبان 1400 بروزرسانی: 10 آبان 1400 گردآورنده: sale-blog.ir شناسه مطلب: 8748

به "جهش بزرگ در معاملات اوراق، کاهش نرخ سود در همه سررسیدها" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "جهش بزرگ در معاملات اوراق، کاهش نرخ سود در همه سررسیدها"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید