طرز تهیه ترشی ذرت کوچک و دون شده، به روش ساده و مکزیکی
به گزارش مجله وبلاگ فروش، ترشی ذرت یکی از انواع ترشی های خانگی شیک و بسیار خوشمزه است. baby corn یا بچه بلال که به آن ذرت کوچک یا بچه ذرت هم می گویند، بسیار ترد و خوشمزه است که ترشی آن به شدت لذیذ و دلپذیر می گردد. در این مطلب قصد داریم به چند روش طرز تهیه ترشی ذرت را آموزش دهیم؛ با ما همراه باشید.

دستورات ترشی ذرت خانگی
1. طرز تهیه ترشی ذرت کوچولو
مواد لازم | |
بچه بلال پوست کنده | 600 گرم |
فلفل سبز | 100 گرم |
سیر | 50 گرم |
سرکه سفید | 2 تا 3 لیوان |
آب | 1 لیوان |
نمک و پودر فلفل سفید | به میزان لازم |
دستور تهیه ترشی بلال شیری
- آب و سرکه رو روی حرارت بگذارید تا جوش بیاد بعد بچه بلال ها را به آرامی داخلش بگذارید و اجازه بدید 5 دقیقه بجوشد.
- سپس آبکش نموده و کمی که خنک شد، به صورت مرتب داخل شیشه استریل بچینید و اجازه بدهید مخلوط آب و سرکه خنک گردد.
- بعد از اینکه آب و سرکه خنک شد ، نمک و پودر فلفل را اضافه کنید و این مخلوط را داخل شیشه بریزید.
- سیر پوست کنده و فلفل های سبز شسته را در فضاهای خالی بچینید و شیشه را از آب و سرکه پر کنید و درب آنرا سفت ببندید.
- بعد از یک هفته می توانید آن را مصرف کنید.
نکات تکمیلی
- دقت کنید سیر و فلفل سبز کاملا خشک باشند، اگر خیس باشند باعث کپک زدن ترشی میشوند.
- درب شیشه باید کاملا محکم و سفت باشد چون بلال ها اگر هوا بکشند به سرعت تغییر رنگ میدهند.
- نسبت سرکه به آب ، 2 به 1 است. اگر شیشه با مخلوط آب و سرکه داخل قابلمه پر نشد میتوانید بقیه شیشه را با سرکه سفید پر کنید تا همه بلال ها کاملا در سرکه باشند.
- مقدار سیر و فلفل را میتوانید تغییر دهید.
- در تهیه این ترشی از ذرت شیری درست حلقه شده هم می توانید بهره ببرید.
2. طرز تهیه ترشی ذرت و قارچ و زیتون
مواد لازم | |
زیتون بدون هسته | 400 گرم |
قارچ نگینی خرد شده | 2 لیوان |
ذرت دون شده | 1 لیوان |
فلفل دلمه ای رنگی | 2 عدد |
روغن زیتون | 1/2 پیمانه |
سرکه | 1 پیمانه |
آب گوجه فرنگی | 2 پیمانه |
پودر انبه (دلخواه) | 1 قاشق مرباخوری |
فلفل قرمز تند | به میزان دلخواه |
نمک | به میزان دلخواه |
روش تهیه ترشی ذرت دون شده مکزیکی
- گوجه را خرد نموده در یک ظرف دردار بریزید و کمی نمک به آن اضافه کنید؛ اجازه دهید به مدت 2 الی 3 روز بماند و سپس آن را صاف کنید. (یا رنده کنید)
- قارچ و فلفل دلمه ای را شسته و بر روی یک دستمال نخی قرار دهید تا خشک شوند.
- فلفل دلمه ای و قارچ را به صورت نگینی ریز خرد کنید.
- زیتون را به صورت حلقه ای خرد کنید.
- قارچ، فلفل دلمه ای، زیتون، کنسرو ذرت، روغن زیتون، پودر انبه، نمک و فلفل را با هم مخلوط نموده و در یک شیشه استریل کاملا خشک بریزید.
- در ظرفی سرکه، نمک و آب گوجه فرنگی را بجوشانید 15 تا 20 دقیقه و اجازه دهید تا خنک گردد.
- سپس روی مواد موجود در شیشه بریزید.
- شیشه را کاملا پر کنید، درب شیشه را محکم بسته و در جای خنک نگهداری کنید. سعی کنید از شیشه ای که دهانش کمی باز است بهره ببرید. این نوع ترشی رو به مقدار کم تهیه کنید.
- میزان تندی این نوع ترشی بستگی به خودتان دارد.
سخن آخر
ترشی ذرت یکی از انواع ترشی های ایرانی خوشمزه و مجلسی است که علاوه بر اینکه طعم بسیار خوبی دارد ، برای سفره آرایی و تزیین غذاها نیز مناسب می باشد. این ترشی خوشمزه در تمام فصول سال تهیه می گردد. امیدواریم این ترشی های خوشمزه را در منزل تهیه کنید و نتیجه آن را با ما به اشتراک بگذارید.
در آخر توصیه می کنیم مطالب مرتبط طرز تهیه انواع ترشی گل کلم + ترکیب ادویه ترشی و طرز تهیه 3 نوع ترشی به خوشمزه (ساده، مخلوط و لیته) را نیز حتما در خبرنگاران بخوانید.
منبع: مجله انگیزهتور کیش: تور کیش: سفری هیجان انگیز به مروارید خلیج فارس
بی نهایت اس ام اس: بی نهایت اس ام اس | اس ام اس عاشقانه، جدید، خنده دار
مجله سایه: مجله سایه: گلچینی از بهترین های وب