پیتزا تابه ای فوری بدون خمیر پیتزا
به گزارش مجله وبلاگ فروش، پیتزا تابه ای نسخه فوری، آسان و کم هزینه پیتزا و گزینه ای عالی برای افرادی است که به فر دسترسی نداشته یا برای تهیه پیتزا به روش مرسوم، وقت کافی ندارند. شما به دلخواه می توانید پیتزا تابه ای را با خمیر خانگی، خمیر آماده، نان تست، نان لواش، نان تافتون یا اصلا بدون خمیر و نان، فقط بر پایه تخم مرغ و آرد یا با تخم مرغ و سیب زمینی درست کنید. با این مقاله از در همراه ما باشید تا طرز تهیه پیتزا تابه ای بدون نان (خمیر پیتزا) و فر را به عنوان یکی از به شما آموزش دهیم.

طرز تهیه پیتزا تابه ای بدون نان و فر در یک نگاه
برای تهیه پیتزا تابه ای بدون خمیر پیتزا و فر، ابتدا سیب زمینی ها را رنده کنید و آب آن ها را بگیرید. سپس، تفاله سیب زمینی رنده شده را با تخم مرغ و ادویه مخلوط کنید تا مایه چسبناکی ایجاد گردد. این مایه را در تابه چرب شده بریزید و با حرارت ملایم بپزید تا پایه پیتزا آماده گردد.
در همین حین، قارچ ها را بلانچ کنید و سوسیس ها را کمی تفت دهید. پس از طلایی شدن پایه پیتزا، سطح آن را به رب گوجه یا سس پیتزا آغشته کنید و مواد دلخواه مانند قارچ، سوسیس، فلفل دلمه ای و ذرت را روی آن بچینید. در سرانجام، پنیر پیتزا را نیز اضافه کنید و درب تابه را ببندید تا پنیر ذوب شده و پیتزا آماده سرو گردد.
برای مطالعه مواد لازم، جزییات و مراحل طرز تهیه پیتزا تابه ای بدون احتیاج به خمیر پیتزا ادامه این مطلب را بخوانید.
مواد لازم برای تهیه پیتزا تابه ای بدون نان و خمیر پیتزا
مواد اولیه | مقدار مورد احتیاج |
تخم مرغ | 3 عدد |
سیب زمینی | 2 عدد میانه |
پنیر پیتزا | به مقدار دلخواه |
سوسیس | 3 یا 4 عدد |
قارچ | 200 گرم |
فلفل دلمه ای | 1 عدد میانه |
ذرت کنسرو یا ذرت منجمد | به مقدار دلخواه |
رب گوجه فرنگی | 1 قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه و آویشن | به مقدار لازم |
روغن سرخ کردنی | به مقدار کافی |
انواع سس | برای سرو با پیتزا تابه ای |
مدت زمان لازم برای آماده سازی مواد اولیه: 20 الی 30 دقیقه
مدت زمان لازم برای پخت پیتزا تابه ای بدون نان و فر: 20 دقیقه
مراحل طرز تهیه پیتزا تابه ای بدون نان و فر
برای درست کردن این پیتزا فوری در تابه احتیاجی به خمیر پیتزا ندارید و این یک نکته قابل توجه و احتمالا نوآورانه در طرز تهیه پیتزا است.
مرحله اول: مواد اولیه را آماده کنید
پیش از آغاز مراحل طرز تهیه پیتزا تابه ای بدون نان و فر، ابتدا باید سیب زمینی، قارچ و فلفل دلمه ای را به خوبی بشویید و در سبد بریزید تا آب اضافی آن ها خارج گردد. سپس، سیب زمینی ها را پوست بگیرید و رنده کنید. سیب زمینی های رنده شده را با دست فشار دهید و آب اضافی آن ها را بگیرید. برای تهیه پایه پیتزا تابه ای بدون نان و خمیر، شما فقط به تفاله سیب زمینی احتیاج دارید.
پس از آن، قارچ ها را به صورت اسلایسی برش بزنید و کنار بگذارید. فلفل دلمه ای شسته شده را نیز جداگانه به صورت نگینی یا خلالی باریک خرد کنید. سوسیس ها را هم به صورت حلقه ای برش بزنید.
در صورت تمایل، برای خرید انواع فرآورده های پروتئینی مانند سوسیس و قارچ می توانید به روش های و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.
مرحله دوم: تخم مرغ ها را با ادویه ها ترکیب کنید
حالا، تخم مرغ ها را در ظرف مناسبی بشکنید و همراه با مقداری نمک، فلفل سیاه و آویشن به خوبی هم بزنید تا تخم مرغ ها از حالت لختگی خارج شده و این مواد کاملا با یکدیگر ترکیب شوند.
برای خرید تخم مرغ و انواع ادویه مانند نمک، فلفل سیاه و آویشن می توانید به روش های حضوری و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.
مرحله سوم: پایه پیتزا تابه ای را آماده کنید
در این مرحله از طرز تهیه پیتزا تابه ای بدون خمیر، تخم مرغ های زده شده با ادویه ها را به تفاله سیب زمینی رنده شده اضافه کنید. این ترکیب را به خوبی هم بزنید تا مایه چسبناک و یکنواختی ایجاد گردد.
مرحله چهارم: پایه پیتزا تابه ای را بپزید
حالا، تابه نچسب و مناسبی را روی حرارت میانه بگذارید تا داغ گردد. کف تابه را با مقدار کمی روغن چرب کنید. سپس، مایه سیب زمینی را در این تابه بریزید و با پشت قاشق آن را صاف و یکنواخت کنید تا تمام سطح تابه را بپوشاند. در ادامه، درب تابه را ببندید و حرارت را ملایم کنید. اجازه دهید پایه پیتزا تابه ای خوشمزه به مدت 8 الی 10 دقیقه روی حرارت ملایم بپزد و سطح زیرین آن طلایی گردد.
برای خرید روغن سرخ کردنی می توانید به روش های حضوری و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.
مرحله پنجم: قارچ ها را بلانچ کنید
در فاصله آماده شدن پایه پیتزا تابه ای، مقداری آب جوش و آب یخ را در ظرف های مجزایی بریزید. سپس، قارچ های شسته و اسلایس شده را برای 2 دقیقه در آب جوش قرار دهید. پس از آن، قطعات قارچ را از آب جوش بیرون بیاورید و فورا در ظرف حاوی آب یخ بریزید. با انجام این کار، بافت و طعم قارچ ها حفظ می گردد. پس از چند دقیقه، قارچ های بلانچ شده را آبکشی کنید و با حرارت بالا تفت دهید تا بعدا به پیتزا تابه ای اضافه کنید.
مرحله ششم: ذرت را بپزید
سپس، قابلمه مناسبی را تا نیمه پر از آب کنید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد. دانه های ذرت را بدون افزودن نمک داخل قابلمه در حال جوش بریزید تا برای 10 دقیقه بپزند. در صورت تمایل، می توانید مقدار کمی شیر و شکر به این قابلمه اضافه کنید تا ذرت پخته شما طعم بهتری بگیرد.
اگر از ذرت منجمد شده استفاده می کنید، لازم ابتدا ذرت را برای چند ساعت در طبقه پایین یخچال بگذارید تا دیفراست گردد. در صورت تمایل، به جای ذرت خام می توانید از کنسرو ذرت آماده استفاده نموده و کلا این مرحله را حذف کنید.
برای خرید انواع کنسرو مانند کنسرو ذرت و انواع سبزیجات منجمد شده از جمله ذرت منجمد می توانید به روش های حضوری و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.
مرحله هفتم: سوسیس ها را تفت دهید
در این مرحله از طرز تهیه پیتزا تابه ای با سوسیس، وقت آن است که مقداری کمی روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت میانه بگذارید تا داغ گردد. سپس، سوسیس های حلقه ای برش خورده را در این تابه بریزید و برای مدت کمی تفت دهید تا عطر و طعم سوسیس ها آزاد گردد. توجه داشته باشید، اصلا نباید سوسیس را بیش از مقدار سرخ کنید.
مرحله هشتم: پایه پیتزا تابه ای را به رب گوجه فرنگی آغشته کنید
تا الان، مطمئنا پایه پیتزا تابه ای کاملا پخته و آماده شده است. بنابراین، وقت آن است که درب تابه را باز کنید و رب گوجه فرنگی را روی پایه سیب زمینی بمالید. همه سطح لایه موجود در تابه را به رب گوجه آغشته کنید. در صورت تمایل، به جای رب گوجه فرنگی می توانید سس مخصوص پیتزا را به صورت خانگی آماده نموده و مصرف کنید. برای ایجاد مزه بهتر، می توانید رب گوجه را جداگانه تفت دهید و سپس، روی پایه پیتزا بمالید.
برای خرید رب گوجه فرنگی می توانید به روش های حضوری و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.
مرحله نهم: مخلفات دلخواه پیتزا را اضافه کنید
در این مرحله از طرز تهیه پیتزا تابه ای بدون فر، وقت آن است که مخلفات دلخواه نظیر قارچ، سوسیس، ذرت و فلفل دلمه ای را که قبلا آماده کردید در ماهیتابه روی پایه پیتزا بریزید و پخش کنید.
مرحله دهم: پنیر پیتزا را اضافه کنید
سپس، مقدار دلخواه پنیر پیتزا را نیز روی مواد بریزید. در ادامه، درب تابه را ببندید و حدود 10 دقیقه دیگر منتظر بمانید تا پنیر کاملا ذوب شده و مواد بخارپز شوند.
برای خرید انواع پنیر پخت و پز مانند پنیر پیتزا می توانید به روش های حضوری و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.
مرحله آخر: پیتزا تابه ای بدون نان را سرو کنید
پس از گذشت این مدت، حرارت را خاموش کنید. سپس، پیتزا را با کفگیر به آرامی از تابه جدا کنید، برش بزنید و در ظرف سرو بگذارید. این پیتزای خوشمزه خانگی را همراه با مانند یا میل کنید. این پیتزای خوشمزه را می توانید با برگ ریحان تازه تزیین کنید.
در صورت تمایل، برای خرید انواع سس مانند کچاپ یا چیلی و بعلاوه انواع پیتزا نیمه آماده می توانید به روش های حضوری و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.
بیشتر بخوانید:
نکات مهم در طرز تهیه پیتزا تابه ای بدون خمیر پیتزا
- در صورت تمایل، می توانید کف تابه را با کمی آرد سوخاری یا نان خشک خرد شده بپوشانید تا لایه زیرین پیتزا تردتر گردد.
- بسته به طبع و ذائقه، می توانید این پیتزا تابه ای را به صورت کاملا گیاهی و در صورت تمایل به استفاده از سوسیس با سوسیس گیاهی درست کنید.
- در طرز تهیه پیتزا ماهیتابه ای، حتما از تابه ای بهره ببرید که کف ضخیم و نچسبی داشته باشد. به این ترتیب، توزیع حرارت در تابه به صورت یکنواخت انجام می گیرد و پیتزا هم نمی چسبد و نمی سوزد. ضمناً، درب تابه هم باید کاملا قرص و محکم روی آن قرار بگیرد تا بخار به خوبی در تابه حفظ شده و پنیر به درستی ذوب گردد.
- پیتزا تابه ای را حتما باید روی حرارت ملایم و یکنواخت درست کنید. شعله زیاد موجب سوختن لایه زیرین پیتزا و نپختن مخلفات روی آن می گردد. پیشنهاد می کنیم از شعله پخش کن نیز بهره ببرید.
- موادی مانند قارچ و سوسیس بهتر است پیش از افزودن به پیتزا، کمی در تابه تفت داده شوند تا آب نیندازند و طعم بهتری داشته باشند.
- اگر از ترکیباتی مانند تخم مرغ و سیب زمینی یا دیگر مواد جایگزین خمیر استفاده می کنید، دقت کنید مایه باید قوام کافی داشته و بیش از مقدار شل یا خشک نباشد. در واقع، غلظت این مایه باید به گونه ای باشد که در تابه پخش گردد ولی وا نرود.
- مالیدن کمی سس گوجه فرنگی، رب سرخ شده یا سس مخصوص پیتزا بر سطح پایه، طعم نهایی را چند برابر بهتر می نماید.
- باز و بسته کردن مداوم درب تابه، موجب کاهش دمای داخلی و طولانی شدن زمان پخت می گردد. بهتر است این پیتزا را فقط یک بار در انتهای پخت چک کنید.
- پس از خاموش کردن شعله، اجازه دهید پیتزا حدود 2 دقیقه در تابه بماند. این کار موجب تثبیت پنیر و آسان تر شدن برش می گردد.
- در طرز تهیه پیتزا تابه ای با مرغ، کافی است یک عدد سینه مرغ را بپزید و ریش ریش کنید؛ یا به صورت نگینی ریز برش بزنید و با ادویه هایی مانند نمک، فلفل، پودر آویشن و پودر سیر سرخ کنید. سپس، به جای سوسیس، گوشت مرغ پخته یا سرخ شده را به پیتزا تابه ای اضافه کنید.
- در صورت تمایل، پایه پیتزا تابه ای بدون نان را می توانید با ترکیب تخم مرغ و آرد درست کنید.
- در صورت تمایل، می توانید پیتزا تابه ای را به جای تفاله رنده شده سیب زمینی با استفاده از خمیر پیتزای خانگی، خمیر پیتزای آماده یا با نان تست و نان لواش به همین شکل آماده کنید.
- در صورت تمایل، می توانید پیتزا تابه ای بدون نان و فر را با استفاده از گوشت چرخ نموده تهیه کنید. برای این منظور، ابتدا باید گوشت چرخ نموده را با مقداری پیاز رنده رنده شده و ادویه های دلخواه تفت دهید و سپس، به پیتزا اضافه کنید. مراقب باشید، گوشت را زیادی سرخ نکنید تا پیتزای شما خشک نگردد.
فوت و فن های خوشمزه شدن پیتزا تابه ای
چگونه پیتزا تابه ای را بدون خشک شدن پنیر و مواد، آبدار و لذیذ بپزیم؟
برای جلوگیری از خشک شدن پیتزا، از درب تابه بهره ببرید تا بخار درون تابه حفظ شده و پنیر به درستی ذوب گردد. حرارت باید ملایم و یکنواخت باشد. بعلاوه از استفاده بیش از حد از مواد خشک، مانند مرغ یا گوشت کاملا سرخ شده، خودداری کنید.
چه کنیم که زیر پیتزا نسوزد و روی آن کامل بپزد؟
برای این منظور، باید از شعله پخش کن استفاده نموده و شعله را در کمترین مقدار ممکن تنظیم کنید. بعلاوه، تابه باید دارای کف ضخیم باشد. بستن درب تابه موجب می گردد که سطح پیتزا با بخار داغ بپزد.
برترین نوع پنیر برای پیتزا تابه ای کدام است؟
پنیر موزارلای رنده شده یا ترکیب پنیر موزارلا و پنیر چدار یا گودا از برترین گزینه ها برای پخت پیتزا تابه ای به شمار میرود.
برای جلوگیری از آب انداختن قارچ چه باید کرد؟
قارچ ها را پیش از افزودن به پیتزا، جداگانه و با حرارت بالا تفت دهید تا آب آن ها کشیده گردد. افزودن مستقیم قارچ خام باعث آب انداختن پیتزا و خمیر شدن لایه زیرین آن می گردد.
چطور خمیر پیتزا تابه ای را ترد و برشته کنیم؟
پیش از اضافه کردن مواد، اجازه دهید خمیر در تابه کمی بپزد و زیر آن طلایی گردد. بعلاوه، می توانید کمی آرد سوخاری یا نان خشک پودر شده کف تابه بریزید تا زیر پیتزا تردتر گردد.
چگونه پیتزا را بدون خمیر و نان هم خوشمزه تهیه کنیم؟
می توانید از ترکیباتی مانند تخم مرغ و سیب زمینی رنده شده، یا ترکیب تخم مرغ، آرد و شیر به عنوان پایه پیتزا بهره ببرید. این جایگزین ها طعمی متفاوت و در عین حال، دلپذیر به پیتزا می بخشند.
چه ادویه هایی موجب خوش طعم تر شدن پیتزا می شوند؟
آویشن خشک، پودر سیر، فلفل سیاه، فلفل قرمز، پاپریکا و گاهی کمی پودر ریحان خشک از طعم دهنده هایی هستند که مزه پیتزا را دلنشین تر می نمایند.
منبع: افق کوروش