طرز تهیه قهوه فرانسه با فرنچ پرس

به گزارش مجله وبلاگ فروش، این روزها دیگر اغلب افراد در محل کار یا منزل یک دستگاه فرنچ پرس برای درست کردن قهوه روزانه شان دارند. یک دستگاه خوش طرح و ساده و ارزان قیمت که در کمترین زمان ممکن یک فنجان قهوه دمی فرانسه خوشمزه به شما می دهد و احتیاج به تبحر خاصی برای درست شدن قهوه هم ندارد، کافی است فقط اندازه ها را رعایت کنیم که آن را هم ما به شما می گوییم. طرز تهیه قهوه دمی فرانسه با فرنچ پرس و تفاوت قهوه فرانسه با ترک و اسپرسو را در مجله خبرنگاران بخوانید.

طرز تهیه قهوه فرانسه با فرنچ پرس

با ما همراه باشید و با تور فرانسه از کشور عشاق دیدن کنید و در شهرهای پاریس، مارسی بگردیم و برج ایفل ، موزه لوور و دیگر جذابیت های این شهر زیبا را ببینیم

طرز تهیه قهوه دمی فرانسه با فرنچ پرس

مواد لازم برای 2 لیوان قهوه دمی فرانسه

قهوه: 24 گرم (اندازه آسیاب قهوه باید متوسط تا درشت باشد medium تا coarse)

آب: 440 میلی لیتر (دمای آب باید بین 91 تا 93 درجه سانتی گراد باشد)

تایمر: برای دریافت وقت (از تایمر گوشی تلفن همراه خود بهره ببرید)

دماسنج: برای اندازه دریافت دمای آب

اگر می خواهید یک لیوان قهوه فرانسه درست کنید برای یک لیوان 12 گرم قهوه و 220 میلی لیتر آب در نظر بگیرید.

طرز تهیه

مرحله اول

برای درست کردن قهوه دمی یا آنطور که در منو کافی شاپ ها جا افتاده قهوه فرانسه با فرنچ پرس ابتدا باید در محفظه فرنچ پرس با مقداری آب گرم بریزید تا خوب گرم گردد. دمای این آب هم بهتر است جوش نباشد و همان 91 الی 93 درجه سانتی گراد باشد. در واقع اگر می خواهید یک قهوه فرانسه حرفه ای داشته باشید باید حتما این کار را انجام دهید. پس ابتدا آب را در یک کتری جوش بیاورید و وقتی به جوش آمد صبر کنید تا از جوش بیفتد و به همان دمای 91 الی 93 درجه سانتی گراد برسد. مقداری آب در محفظه فرنچ پرس بریزید و وقتی سطح محفظه و دیواره های فرنچ پرس گرم شدند آب را دور بریزید.

مرحله دوم

حالا قهوه آسیاب شده را در محفظه فرنچ پرس بریزید. قانون درست کردن قهوه فرانسه این است که در ابتدا دو برابر وزن قهوه آب داغ روی قهوه آسیاب شده بریزید و حدود 30 ثانیه منتظر باشید به عنوان مثال برای 24 گرم قهوه چهل و هشت گرم آب بهره ببرید. این آب که دمای آن بین 91 تا 93 درجه سانتی گراد است را در دو مرحله و به صورت دورانی اضافه کنید. در این 30 ثانیه حیاتی دانه قهوه آسیاب شده خوب خیس می خورد.

مرحله سوم

بعد از 30 ثانیه بقیه آب را با همان دمای گفته شده اضافه کنید. درب فرنچ پرس را ببندید اما اهرم آن را به سمت پایین فشار ندهید. 4 دقیقه صبر کنید. بعد از 4 دقیقه درب فرنچ پرس را باز کنید و قهوه را با قاشق به آرامی و به صورت دورانی هم بزنید. در این مرحله روی قهوه یک کف درست شده، این کف را با قاشق بردارید و دور بریزید.

مرحله چهارم

دوباره درب فرنچ پرس را بگذارید، اهرم آن را به سمت پایین فشار دهید و 1 دقیقه صبر کنید. بعد از آن قهوه را بلافاصله و با دقت در لیوان بریزید تا تفاله های قهوه وارد فنجان نشوند. برای درست کردن قهوه فرنچ پرس در ابتدا فقط باید از آب و قهوه بهره ببرید و هر افزودنی مورد احتیاج مثل شیر یا شکر را بعد از آماده شدن قهوه به آن اضافه کنید.

تفاوت قهوه فرانسه با ترک و اسپرسو

شاید فکر کنید قهوه ای که برای درست کردن قهوه دمی فرانسه استفاده می کنید با ترک یا اسپرسو متفاوت است. اما در واقع حقیقت این است به جز تغییرات جزیی در درصدهای ترکیب قهوه تمام قهوه هایی که میل می کنید ترکیبی از عربیکا و روبوستا هستند و این روش عصاره گیری و دم کردن قهوه و البته مقدار و اندازه رُست و برشتگی قهوه و اندازه آسیاب قهوه است که نام های مختلفی به قهوه شما می بخشد.

پس به این ترتیب از قهوه فرانسه گرفته تا ترک و اسپرسو این روش دم کردن و عصاره گیری و میزان رُست و آسیاب دانه قهوه است که آن ها را از هم متمایز می نماید و البته طبق علاقه مردمان هر خطه جغرافیایی این روش عصاره گیری هم متفاوت است.

قهوه ترک

برای مثال برای تهیه قهوه ترک و قهوه عربی رست و برشتگی قهوه باید ملایم و روشن و درجه آسیاب قهوه بسیار ریز (چیزی شبیه آرد) باشد. قهوه ترک را باید در ایبریک یا جذو درست کنید. مقاله طرز تهیه کامل و مرحله به مرحله و ترفندهای درست کردن قهوه ترک را بخوانید.

قهوه اسپرسو

برای داشتن یک قهوه اسپرسو خوشمزه با کریما و خامه قابل قبول با دستگاه موکاپات یا دستگاه اسپرسوساز خانگی باید از دانه قهوه متوسط تا تیره برشته شده بهره ببرید و دانه های قهوه را در زمان آماده سازی قهوه آسیاب کنید. درجه آسیاب را ریز تا متوسط انتخاب کنید. برای آموزش کامل درست کردن قهوه اسپرسو بهتر است مقاله طرز تهیه قهوه کاپوچینو و اسپرسو را هم بخوانید.

قهوه فرانسه

برای دم کردن قهوه با دستگاه فرنچ پرس باید دانه قهوه درشت یا Coarse آسیاب گردد در غیر این صورت قهوه عصاره گیری مطلوب نخواهد داشت. در واقع اگر اندازه ذرات آسیاب شده مناسب نباشد (Under extract or over extract) در نهایت قهوه عصاره گیری شده یک فنجان اصطلاحا بیش یا کم عصاره گیری شده به شما می دهد. میزان برشتگی یا رست دانه های قهوه دمی یا فرانسه باید ملایم باشد.

0 0 vote

Article Rating

منبع: افق کوروش
انتشار: 6 مهر 1399 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: sale-blog.ir شناسه مطلب: 6340

به "طرز تهیه قهوه فرانسه با فرنچ پرس" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه قهوه فرانسه با فرنچ پرس"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید