لیست مواد غذایی معمول آشپزخانه که هرگز منقضی نمی شوند
به گزارش مجله وبلاگ فروش، مجله پزشکی دکتر سلام/هنگام صحبت از غذا هر ماده غذایی مدت ماندگاری متفاوتی دارد. در حالی که بعضی ممکن است فقط چند روز دوام داشته باشند، اما بعضی دیگر تا ماه ها و حتی سال ها نیز قابلیت نگهداری دارند.

آیا می دانید بعضی از مواد غذایی در واقع می توانند برای همواره ماندگار شوند؟ بله، مواد غذایی خاصی وجود دارد که ماندگاری بالایی دارند و در صورت نگهداری به شیوه درست هرگز منقضی نشوند. به گزارش تایمزسوفاندیا، در ادامه این مواد غذایی فاقد تاریخ انقضا معرفی می شوند.
نمک
نمک به عنوان اساسی ترین ماده طعم دهنده برای انواع سبزیجات، حبوبات، خوراک کاری و سایر غذاهای شور استفاده می گردد. نمک برای حفظ سایر مواد غذایی نیز استفاده می گرددف بنابراین خود به عنوان یک ماده نگهدارنده طبیعی شناخته می گردد، بنابراین در صورت نگهداری آن به شیوه درست نمک به معنای واقعی کلمه می تواند برای همواره ماندگار باشد.
نشاسته ذرت
نشاسته ذرت غالبا برای غلیظ کردن سوپ ها، سس ها و عصاره گوشت استفاده می گردد، همچنین این ماده همچنین برای مرغ یا سبزیجات درست قبل از سرخ کردن نیز استفاده می گردد تا لایه خارجی آنها تردتر گردد. نشاسته ذرت در صورت دور نگه داشتن از رطوبت می تواند سال ها دوام داشته باشد. نشاسته ذرت را در ظرف شیشه ای ضدهوا نگهداری کنید تا مدت زیادی تازه بماند.
سویا سس
سس سویا هنگام تهیه نودل به سبک چینی، برنج سرخ شده و سبزیجات سرخ شده یک ماده غیرقابل جایگزین است. سس سویا حاوی مقدار زیادی سدیم است که سس را برای مدت طولانی حفظ می نماید. سس سویا را همواره در یک بطری شیشه ای در مکانی خنک و تاریک نگهداری کنید.
سرکه
سرکه یکی از این محصولات است که برای حفظ محصولات دیگر از آن استفاده می گردد، بنابراین طبیعت خود را حفظ می نماید. سرکه سفید، سرکه سیب، سرکه برنج یا هر نوع سرکه دیگر می تواند سال ها دوام داشته باشد حتی اگر داخل یخچال نگهداری نگردد.
رشته فرنگی
از آنجا که رشته فرنگی خشک از آرد تصفیه شده یا آرد مایدا تهیه می گردد می توان آن را برای مدت طولانی نگهداری کرد. البته باید آن را در مکانی خشک و خنک و دور از رطوبت نگهداری کنید. اگر بسته رشته فرنگی یک بار باز شده باشد برای مدت طولانی دوام نخواهد آورد، اما بسته باز نشده ماندگار خواهد بود.
شکر
شکر به عنوان یک ماده رایج در آشپزخانه به صورت روزمره استفاده می گردد. شکر را باید در یک ظرف مناسب نگهداری کنید و همواره از قاشق خشک برای خارج کردن آن از ظرف بهره ببرید. اگر شکر از رطوبت دور نگه داشته گردد به راحتی تا سال ها دوام می آورد. البته احتمال می رود بافت شکر با گذشت زمان تغییر کند، اما هرگز منقضی نمی گردد.
برنج
همواره برنج را در یک ظرف ضدهوا نگهداری کنید. می توانید مقدار زیاد برنج را در یک ظرف عظیم نگه دارید و مقداری از آن را در ظرف کوچک تری که به طور منظم استفاده می گردد بریزید به این ترتیب ظرف عظیم برنج از باز و بسته شدن مکرر دور خواهد ماند که ممکن است آن را در معرض رطوبت قرار دهد.
عسل
عسل دارای pH اسیدی کم و سطح رطوبت بسیار کمی است که از رشد باکتری جلوگیری می نماید. ماندگاری عسل طولانی مدت است. اگرچه ممکن است با گذشت زمان شکرک بزند، اما همچنان برای مصرف مناسب است.
منبع: همگردیbestcanadatours.com: مجری سفرهای کانادا و آمریکا | مجری مستقیم کانادا و آمریکا، کارگزار سفر به کانادا و آمریکا
abanhome.com: گروه ساختمانی آبان: بازسازی ساختمان و تعمیرات جزئی و کلی و طراحی ویلا و فضای سبز و روف گاردن، طراحی الاچیق، فروش درب های ضد سرقت