نحوه تشخیص میوه سالم از میوه خراب
به گزارش مجله وبلاگ فروش، بسیاری از مردم در زمان خرید میوه های زیبا و به ظاهر رسیده را انتخاب می نمایند و بعد متوجه می شوند که آنها بیش از حد رسیده و یا هنوز کال هستند.

برای همه کسانی که مشکل تشخیص میوه سالم دارند توصیه های حرفه ای در خصوص چگونگی انتخاب بهترین میوه وجود دارد.
1- انار
- پوست انار باید قرمز تا قرمز تیره و بدون لکه های سیاه باشد.
- یک انار رسیده است همواره سنگین تر از انار نارس است. بنابراین، بین دو میوه یکسان، آن که سنگین تر است را انتخاب کنید.
- انار باید قابل ارتجاع باشد اما نرم نباشد: دومی نشانه آن است که انار یخ زده است.
- در انتخاب میوه انار توجه کنید که درون کاسبرگ و خود کاسبرگ نباید سبز باشند.
2- آناناس
- آناناس نباید بیش از حد معطر باشد زیرا این نشانه بیش از حد رسیده بودن میوه است. اگر یک آناناس را فشار دهید و یک تورفتگی در سمت چپ آن وجود داشته باشد، این میوه بیش از حد رسیده است.
- پوست سبز آناناس، نشان دهنده نارس بودن آن است اما ویژگی های دیگری نیز وجود دارد. هنگام انتخاب میوه آناناس، به یکنواختی رنگ و عدم وجود تکه های تیره در آن توجه کنید.
- برگ های آناناس کاملا رسیده سبزاست و کمی در انتهای آن پژمرده است. برگ های کاملا سبز نشانه میوه ای است که خیلی زود برداشت شده.
3- پرتقال و نارنگی
- پوست پرتقال و نارنگی هرچه نازک تر باشد، شیرین تر و آبدارتر می باشند. نشانه پوست نازک در این میوه ها پوست صاف و کشیده است.
- اگر روی نارنگی و پرتقال نقطه های فرو رفته زیاد باشد، یا کنار ساقه هایشان چین های عمیقی وجود داشته باشد، یعنی پوست کلفتی دارند. بهتر است از انتخاب میوه این چنینی خودداری کنید.
- ساقه نارنگی رسیده راحت جدا می گردد، نه اینکه پوست نارنگی را هم با خودش بکند.
4- میوه انبه
- انبه میوه ای می تواند زرد، سبز یا قرمز، و بسته به تنوع است. در بعضی از انواع آن، شما نمی توانید از روی رنگ آن بگویید یک میوه رسیده است یا نارس.
- انبه سفت همواره نارس است. انبه رسیده باید نرم باشد اما بیش از حد نرم نباشد: اگر پوست آن آسیب دیده است، میوه بیش از حد رسیده است.
- در انتخاب میوه انبه توجه کنید که انبه های رسیده دارای بوی شیرین است و کمی مخروطی شکل می باشد وساقه قوی تری دارد.
5- میوه به
- یک به رسیده زرد رنگ و بدون تکه های سبز روی آن است.
- به رسیده در زمان لمس کردن متراکم است، در حالیکه اگر به سفت باشد نارس است و هنوز برای خوردن آماده نیست.
- عطر زیاد این میوه نشانه خوبی از بلوغ است و انتخاب میوه را برای شما آسان می نماید.
- اگر پوست به صدمه دیده باشد، بسیار سریع خراب خواهد شد.
- بسته به نوع درخت ، این میوه می تواند گرد یا گلابی شکل باشد.
6- آووکادو
- پوست آووکادو رسیده بسته به گونه های مختلف ممکن است قهوه ای یا سبز روشن باشد.
- اگر یک میوه آووکادو رسیده را لرزاندید، باید از گودال داخل آن صدا شنیده گردد.
- روی میوه فشار دهید تا ببیند آیا فرو می رود یا نه. اگر فرو رود و فرورفتگی به حالت قبل برگردد یعنی آووکادو رسیده است. اگر فرو رفت و به حالت اول
- برنگشت یعنی میوه بیش از حد است.
7- پاپایا نوعی میوه استوایی
- علامت اصلی میوه پاپایا رسیده پوست زرد و نارنجی آن است. پوست سبز دارای خاصیت میوه نارس است، اگر چه بعضی از غذاهای آسیایی با پاپایا سبز درست می گردد.
- میوه های رسیده پوستی با رنگ یکنواخت دارند، اما به نرمی آن نیز باید توجه کنید: اگر رنگ پوست مناسب باشد اما پاپایا سفت باشد، هنوز نرسیده است.
- لکه های تیره کوچک طعم پاپایا را تحت تاثیر قرار نخواهند داد، اما لکه هایی که عظیم هستند، نشان دهنده بیش از حد رسیده بودن آن است.
8- خربزه و طالبی
- پوست خربزه و طالبی هر چه زبرتر باشد بهتر است.
- در زمان انتخاب میوه توجه کنید که خط های روی طالبی باید سبز کمرنگ باشند. خط های زرد نشانه طالبی نارس است و خط های سبز تیره، نشانه طالبی بیش از حد رسیده.
9- سیب
- پوست سیب باید صاف و کشیده باشد و براق باشد. اگه لکه روی آن دیده گردد ممکن است بیش از حد رسیده باشد.
- ساقه سیب رسیده را اگر بپیچانید، به راحتی کنده می گردد.
- سیب قرمز باید سفت باشد، طوری که اگر فشارش بدهید، تو نرود.
امیدوارم با نکته هایی که در خصوص انتخاب میوه یاد گرفتید، خرید خوبی داشته باشید.
منبع: setare.com
انتشار: 27 آذر 1399
بروزرسانی: 27 آذر 1399
گردآورنده: sale-blog.ir
شناسه مطلب: 8423
به "نحوه تشخیص میوه سالم از میوه خراب" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "نحوه تشخیص میوه سالم از میوه خراب"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید