نحوه تشخیص میوه سالم از میوه خراب

به گزارش مجله وبلاگ فروش، بسیاری از مردم در زمان خرید میوه های زیبا و به ظاهر رسیده را انتخاب می نمایند و بعد متوجه می شوند که آنها بیش از حد رسیده و یا هنوز کال هستند.

نحوه تشخیص میوه سالم از میوه خراب

برای همه کسانی که مشکل تشخیص میوه سالم دارند توصیه های حرفه ای در خصوص چگونگی انتخاب بهترین میوه وجود دارد.

1- انار

  • پوست انار باید قرمز تا قرمز تیره و بدون لکه های سیاه باشد.
  • یک انار رسیده است همواره سنگین تر از انار نارس است. بنابراین، بین دو میوه یکسان، آن که سنگین تر است را انتخاب کنید.
  • انار باید قابل ارتجاع باشد اما نرم نباشد: دومی نشانه آن است که انار یخ زده است.
  • در انتخاب میوه انار توجه کنید که درون کاسبرگ و خود کاسبرگ نباید سبز باشند.

2- آناناس

  • آناناس نباید بیش از حد معطر باشد زیرا این نشانه بیش از حد رسیده بودن میوه است. اگر یک آناناس را فشار دهید و یک تورفتگی در سمت چپ آن وجود داشته باشد، این میوه بیش از حد رسیده است.
  • پوست سبز آناناس، نشان دهنده نارس بودن آن است اما ویژگی های دیگری نیز وجود دارد. هنگام انتخاب میوه آناناس، به یکنواختی رنگ و عدم وجود تکه های تیره در آن توجه کنید.
  • برگ های آناناس کاملا رسیده سبزاست و کمی در انتهای آن پژمرده است. برگ های کاملا سبز نشانه میوه ای است که خیلی زود برداشت شده.

3- پرتقال و نارنگی

  • پوست پرتقال و نارنگی هرچه نازک تر باشد، شیرین تر و آبدارتر می باشند. نشانه پوست نازک در این میوه ها پوست صاف و کشیده است.
  • اگر روی نارنگی و پرتقال نقطه های فرو رفته زیاد باشد، یا کنار ساقه هایشان چین های عمیقی وجود داشته باشد، یعنی پوست کلفتی دارند. بهتر است از انتخاب میوه این چنینی خودداری کنید.
  • ساقه نارنگی رسیده راحت جدا می گردد، نه اینکه پوست نارنگی را هم با خودش بکند.

4- میوه انبه

  • انبه میوه ای می تواند زرد، سبز یا قرمز، و بسته به تنوع است. در بعضی از انواع آن، شما نمی توانید از روی رنگ آن بگویید یک میوه رسیده است یا نارس.
  • انبه سفت همواره نارس است. انبه رسیده باید نرم باشد اما بیش از حد نرم نباشد: اگر پوست آن آسیب دیده است، میوه بیش از حد رسیده است.
  • در انتخاب میوه انبه توجه کنید که انبه های رسیده دارای بوی شیرین است و کمی مخروطی شکل می باشد وساقه قوی تری دارد.

5- میوه به

  • یک به رسیده زرد رنگ و بدون تکه های سبز روی آن است.
  • به رسیده در زمان لمس کردن متراکم است، در حالیکه اگر به سفت باشد نارس است و هنوز برای خوردن آماده نیست.
  • عطر زیاد این میوه نشانه خوبی از بلوغ است و انتخاب میوه را برای شما آسان می نماید.
  • اگر پوست به صدمه دیده باشد، بسیار سریع خراب خواهد شد.
  • بسته به نوع درخت ، این میوه می تواند گرد یا گلابی شکل باشد.

6- آووکادو

  • پوست آووکادو رسیده بسته به گونه های مختلف ممکن است قهوه ای یا سبز روشن باشد.
  • اگر یک میوه آووکادو رسیده را لرزاندید، باید از گودال داخل آن صدا شنیده گردد.
  • روی میوه فشار دهید تا ببیند آیا فرو می رود یا نه. اگر فرو رود و فرورفتگی به حالت قبل برگردد یعنی آووکادو رسیده است. اگر فرو رفت و به حالت اول
  • برنگشت یعنی میوه بیش از حد است.

7- پاپایا نوعی میوه استوایی

  • علامت اصلی میوه پاپایا رسیده پوست زرد و نارنجی آن است. پوست سبز دارای خاصیت میوه نارس است، اگر چه بعضی از غذاهای آسیایی با پاپایا سبز درست می گردد.
  • میوه های رسیده پوستی با رنگ یکنواخت دارند، اما به نرمی آن نیز باید توجه کنید: اگر رنگ پوست مناسب باشد اما پاپایا سفت باشد، هنوز نرسیده است.
  • لکه های تیره کوچک طعم پاپایا را تحت تاثیر قرار نخواهند داد، اما لکه هایی که عظیم هستند، نشان دهنده بیش از حد رسیده بودن آن است.

8- خربزه و طالبی

  • پوست خربزه و طالبی هر چه زبرتر باشد بهتر است.
  • در زمان انتخاب میوه توجه کنید که خط های روی طالبی باید سبز کمرنگ باشند. خط های زرد نشانه طالبی نارس است و خط های سبز تیره، نشانه طالبی بیش از حد رسیده.

9- سیب

  • پوست سیب باید صاف و کشیده باشد و براق باشد. اگه لکه روی آن دیده گردد ممکن است بیش از حد رسیده باشد.
  • ساقه سیب رسیده را اگر بپیچانید، به راحتی کنده می گردد.
  • سیب قرمز باید سفت باشد، طوری که اگر فشارش بدهید، تو نرود.

امیدوارم با نکته هایی که در خصوص انتخاب میوه یاد گرفتید، خرید خوبی داشته باشید.

منبع: setare.com
انتشار: 27 آذر 1399 بروزرسانی: 27 آذر 1399 گردآورنده: sale-blog.ir شناسه مطلب: 8423

به "نحوه تشخیص میوه سالم از میوه خراب" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "نحوه تشخیص میوه سالم از میوه خراب"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید