پردانلودترین نرم افزار های 2019 کدام هستند؟
به گزارش مجله وبلاگ فروش، روزنامه جام جم - یگانه عصاری: به گفته کارشناسان و تحلیلگران فعال در موسسه تحقیقاتی سنسور تاور (شرکت پژوهشی در حوزه نرم افزار های همراه)، یکی از مهم ترین آمار های شاخص محبوبیت یک برنامه در دنیا، تعداد دانلود یا بارگیری آنهاست و شاید یکی از مهم ترین شاخص ها برای ما در ارتباط با دانلود یک نرم افزار نیز تعداد دفعات بارگیری و نظرات کاربران آن ها باشد. بر این اساس با مرور کوتاهی بر این برنامه ها که به ترتیب با بیشترین تعداد دفعات دانلود در پلتفرم های مذکور رکورد محبوب ترین برنامه ها برای کاربران را در سال 2019 میلادی به نام خود به ثبت رسانده اند، می توان دریافت که کاربران موبایل این روز ها بیشترین تمایل را به دانلود و استفاده از برنامه های پیغام رسان، شبکه های اجتماعی، موزیک، سرگرمی و نرم افزار های کاربردی دارند.
آمار را بدانید
نزدیک به 115 میلیارد دانلود نرم افزار در سال گذشته میلادی انجام گرفته که حاکی از رشد سالانه 1/ 9 درصدی آن نسبت به سال 2018 است. در این میان، سهم اپ استور (فروشگاه برنامه موبایلی اپل) 6/30میلیارد دانلود و سهم گوگل پلی 3/ 84 میلیارد دانلود بوده است. البته این رشد در فصل پایانی سال 2019 نیز قابل توجه بوده به طوری که در این مدت تعداد دانلود ها با رشد 7/4درصدی نسبت به مدت مشابه در سال گذشته از مرز 5/28 میلیارد دانلود فراتر رفت.
رکوردشکنی واتس اپ
شاید برای خیلی از ما عجیب باشد، اما جالب است بدانید
براساس آمار های منتشر شده نرم افزار واتس اپ پردانلودترین نرم افزار در سال 2019 میلادی بوده است. طبق این آمار تیک تاک، مسنجر، فیس بوک، اینستاگرام و فیس اپ در رده های بعدی قرار می گیرند. همچنین آمار نشان می دهد که این نرم افزار جزو پردانلودترین های اپ استور هم بوده و جزو چهار برنامه پردانلود اپ استور در سال 2019 قرار گرفته است. اتفاقی که شاید مردم ایران را بیش از همه شگفت زده کند، مردمی که به علت فیلتر شدن تلگرام و گاهی بالاجبار رو به استفاده از این نرم افزار پیغام رسانی آورده اند و شاید بتوان با اطمینان گفت که واتس اپ محبوبیت کمی در بین ایرانیان دارد.
محبوب های شگفت انگیز
گر چه مهم ترین اتفاق و شگفتی این آمار قهرمانی واتس اپ باشد، اما نباید از دومین برنامه پردانلود یعنی نرم افزار تیک تاک هم به سادگی گذشت؛ اتفاقی که چند هفته قبل به صورت مفصل به آن پرداختیم. جالب است بدانید گرچه آمار های این گزارش نشان می دهد که بیشتر هواداران واتس اپ در بین کاربران گوگل پلی هستند، اما این پیغام رسان خوشنام فیس بوک در میدان رقابت برنامه های موبایلی اپل، بازی را به تیک تاک، نرم افزار تازه وارد چینی باخته است. زیرا قابلیت های این نرم افزار برای کاربران جذاب بوده و این برنامه توانست مقام محبوب ترین نرم افزار اپ استور را کسب کند.
850 میلیون دانلود
Sensor Tower در گزارش اخیر خود اشاره نموده است که کاربران تلفن همراه در سال 2019 میلادی بالغ بر 700 میلیون بار نرم افزار تیک تاک را دانلود کردند و این در حالی است که واتس اپ توانسته بیش از 900 میلیون بار دانلود را به نام خود ثبت کند. تیک تاک بخش زیادی از دانلود های خود را از کشور های پرجمعیتی مانند هند به دست آورد؛ چرا که 45درصد دانلود اولی ها از این کشور بودند. ناگفته نماند فیس بوک در سال 2017 سعی داشت نرم افزار Musical.ly را که اکنون با نام تیک تاک شناخته می شود خریداری کند، اما نتوانست در رقابت با بایدنس، مالک کنونی این برنامه پیروز شود.
همان فیس بوک همیشگی
رتبه سوم پردانلودترین ها به فیس بوک برمی شود. رسانه ای عظیم با کاربرانی بیش از دو میلیارد در دنیا که سهم ایرانیان نیز در این بین کم نیست. البته این رسانه اجتماعی با وجود فیلتر بودن در ایران، فراز و نشیب های بسیاری هم داشت و حتی چند بار برطرف فیلتر شد و تا مرز برطرف کامل فیلترینگ هم پیش رفت، اتفاقی هرگز نیفتاد. اما با وجود ظهور و محبوبیت شبکه های اجتماعی دیگری مانند اینستاگرام و توییتر احتمالا بتوان گفت که نرم افزار فیس بوک هم این روز ها در ایران خاک می خورد و در بین ایرانی ها دیگر آن محبوبیت سابق را ندارد.
اینستاگرام، کماکان محبوب
این اپ پرطرفدار آمریکایی در ابتدا تنها یک ابزار ساده برای اشتراک گذاری تصاویر بود، اما سال 2012 فیس بوک این نرم افزار را خرید و این موضوع باعث شد رشد چشمگیر 23 درصدی را که 20 برابر بیشتر از میزان رشد خود فیس بوک است، تجربه کند. حالا دیگر بسیاری از فروشگاه ها و شرکت های مختلف هم صفحه اینستاگرام ساخته اند و اجناس و خدمات خود را معرفی نموده و حتی به فروش آنلاین پرداخته اند. از سوی دیگر کاربران معمولی هم برای به اشتراک گذاری و جمع آوری لایک به رقابت می پردازند. این نرم افزار کماکان در جدول پرطرفدارترین هاست. جالب است بدانید سال گذشته
وب سایت statista، فهرستی از بیشترین تعداد کاربران اینستاگرامی در دنیا را منتشر کرد که ایران رتبه هفتم استفاده از این نرم افزار را در دنیا به خود اختصاص داده بود.
20 نرم افزار اول
اگر به دنبال الباقی نام ها در بین اپ های پر دانلود می گشت، باید بگوییم جدول آمار سنسور تاور نشان می دهد که پس از این شش نرم افزار به ترتیب نرم افزار های لایک، شیرایت، یوتیوب، اسنپ چت، یوسی بروزر، نتفلکیس، اسپاتیفای، ویش، پیکس آرت، یوتیوب موزیک، اوبر، وی میت، آمازون و تلگرام قرار دارند. در مجموع باید گفت این نرم افزار 20 برنامه مطرح، محبوب و پردانلودترین های سال 2019 بوده اند. این فهرست نشان می دهد مردم دنیا بیشتر به دنبال شبکه های اجتماعی، پیغامرسان، اپ های مخصوص موزیک و آهنگ و البته نرم افزار های عکاسی و زیبایی هستند.
منبع: برترین هاabanhome.com: گروه ساختمانی آبان: بازسازی ساختمان و تعمیرات جزئی و کلی و طراحی ویلا و فضای سبز و روف گاردن، طراحی الاچیق، فروش درب های ضد سرقت