3 نکته مهم درباره قهوه ترک که باید بدانید
به گزارش مجله وبلاگ فروش، قهوه ترک یکی از معروف ترین و محبوب ترین انواع قهوه است که هواداران زیادی در سراسر دنیا دارد. قهوه ترک در واقع سبکی از قهوه است که با استفاده از دانه های بسیار ریز و آسیاب شده قهوه، بدون اینکه فیلتر گردد، تهیه می گردد. در این ویدیو قصد داریم 3 مورد از سوالات رایج در خصوص دم کردن قهوه ترک را پاسخ دهیم. در ادامه با ما همراه باشید.

همان طور که می دانید، قهوه ترک با ذائقه ما ایرانی ها سازگار است و در بیشتر خانه ها در کنار چای، قهوه ترک هم هوادار زیادی دارد.
1. سوال اول: قهوه را باید با آب سرد درست کنیم یا آب گرم یا آب ولرم؟
صد در صد آب سرد گزینه بهتری است، زیرا باعث می گردد تا قهوه شما بهتر دم بکشد و غلظت مناسب تری داشته باشد.
2. سوال دوم: مقدار پودر قهوه باید چه قدر باشد؟
یک فرمول بسیار ساده برای این موضوع وجود دارد؛ مقدار قهوه به آب باید 1 به 10 باشد. یعنی اگر 100 گرم آب برای یک فنجان قهوه استفاده می کنید، 10 گرم هم پودر قهوه احتیاج دارید.
3. سوال سوم: قهوه باید روی شعله کم باشد یا زیاد؟
قطعا کم؛ زیرا زمان بیشتری برای دم کشیدن صرف می گردد و نتیجه نهایی طعم و غلظت مناسبی را ایجاد می نماید.
برای آشنایی کامل تر با نحوه دم کردن قهوه ترک، شما را به تماشای ویدیوی بالا دعوت می کنیم.
خبرنگاران مگ تَلِنت بستری برای کشف و پرورش، کسب عایدی و مشهور شدن استعدادهای فراوری محتوای ویدیویی است. بستری برای افرادی که توانایی ساختن انواع ویدیو را برای خبرنگاران در استاندارد حرفه ای محتوا و تصویر دارند. افراد حاضر در پروژه تَلِنت، با ساختن ویدیو برای خبرنگاران ، به طور مستقیم از خبرنگاران کسب عایدی می نمایند.
خبرنگاران به سادگی امکان دسترسی به کالا را برای افرادی که توانایی ویدیوسازی حرفه ای دارند، فراهم می نماید. اگر فکر می کنید استعداد، توانایی، امکانات، انگیزه و اشتیاق ویدیوسازی دارید، به خبرنگاران مگ تَلِنت بپیوندید.
برای کسب اطلاعات بیشتر روی دکمه زیر کلیک کنید.
منبع: دیجیکالا مگ