با اصلی ترین هزینه راه اندازی استارتاپ آشنا شوید! مهم ترین هزینه های راه اندازی استارتاپ که باید از آن مطلع باشید!

به گزارش مجله وبلاگ فروش، برای راه اندازی یک کسب و کار جدید هزینه های زیادی پیش روی شما قرار گرفته است و با توجه به نوع کار و نوع خدمات و محصولاتی که قرار است ارائه دهید، این هزینه ها نیز متفاوت خواهد بود.

با اصلی ترین هزینه راه اندازی استارتاپ آشنا شوید! مهم ترین هزینه های راه اندازی استارتاپ که باید از آن مطلع باشید!

از سفر با تور سریلانکا به یکی از زیباترین کشورهای آسیایی سفر کنید و از شهرهای زیبای کلمبو و بنتوتا دیدن کنید.

فهرست مطالب

  • مهم ترین هزینه های راه اندازی استارتاپ که باید از آن مطلع باشید!
      • هزینه های تحقیق
      • تجهیزات
      • هزینه های دولتی و دریافت مجوزها
      • هزینه ایجاد فضای اداری
      • تهیه مواد اولیه برای شروع کار
      • تبلیغات
    • چطور هزینه های خود را کاهش دهید!
    • به یاد داشته باشید!

راه اندازی یک کسب و کار جدید همواره موضوعی پر از تنش و هیجان برای افراد است، ترس از عدم پیروزیت و از دست رفتن زمان و هزینه راه اندازی استارتاپ از یک طرف و عدم بازدهی تجاری در ماه های اولیه و پیش نرفتن اوضاع آن طوری که پیش بینی نموده بودید، همه و همه شما را به نگرانی وا می دارد. البته این در حالیست که ماهیت راه اندازی یک استارتاپ دقیقا همین فرایند را داشته و در هر صورت برای رسیدن به پیروزیت باید چنین روالی را طی کنید.

این موضوع بر کسی پوشیده نیست که هزینه های راه اندازی استارتاپ در هر لحظه و هر چقدر که به جلو می روید به سرعت زیاد و زیادتر می گردد، از ثبت برند و شرکت گرفته تا تهیه تجهیزات و مواد اولیه و البته حقوق و دستمزد افرادی که قرار است در این جهت با شما همگام شوند؛ همه اینها برای شما هزینه بر خواهد بود و اگر درست برای شروع کارتان برنامه ریزی نداشته باشید، مطمئنا خیلی زودتر از آنچه که فکرش را کنید با شکست و از دست دادن سرمایه تان روبرو خواهید شد.

در ادامه این مقاله با ما همراه باشید تا ابتدا با هزینه راه اندازی استارتاپ در ایران آشنا شوید و در ادامه نیز اطلاعات مهمی در خصوص مجموع هزینه های راه اندازی استارتاپ و برنامه ریزی برای بخش های هزینه بر یک استارتاپ به دست آورید.

مهم ترین هزینه های راه اندازی استارتاپ که باید از آن مطلع باشید!

برای راه اندازی یک کسب و کار جدید هزینه های زیادی پیش روی شما قرار گرفته است و با توجه به نوع کار و نوع خدمات و محصولاتی که قرار است ارائه دهید، این هزینه ها نیز متفاوت خواهد بود. اما به طور کلی معمولا مهم ترین بخش هزینه های اولیه هر استارتاپی مربوط به بخش هایی است که در ادامه با آنها آشنا خواهید شد.

  1. هزینه های تحقیق

قبل از شروع، مهم ترین کاری که در خصوص تخمین هزینه راه اندازی استارتاپ در ایران باید انجام دهید تحقیقات مرتبط با صنعت و کسب و کاری است که قصد راه اندازی آن را دارید.

بعضی افراد این بخش از کار را نادیده می گیرند و تنها به عملی کردن ایده خودشان فکر می نمایند، در حالی که برای عملی کردن هر ایده خلاقانه ای شما نیاز به تحقیق دارید و در این راستا بهتر است از متخصصان و مشاورانی که در حوزه استارتاپ و مرتبط با موضوع مورد نظر شما فعال هستند، یاری بگیرید و هزینه این مشاوره را به عنوان اولین هزینه راه اندازی استارتاپ در نظر داشته باشید.

  1. تجهیزات

بیشتر مشاغل برای شروع کار نیاز به یک سری امکانات و تجهیزات دارند. برای مثال اگر شرکت شما یک شرکت حمل و نقل باشد، باید یک کامیون خریداری کنید، اگر قرار است که یک اپلیکیشن تهیه غذا داشته باشید، به اجاق گاز و تجهیزات آشپزی نیاز دارید و هر صنعتی که انتخاب کنید متناسب به آن باید هزینه راه اندازی استارتاپ را نیز متحمل شوید و این هزینه با توجه به نوع کاری که انتخاب می کنید و خدماتی که ارائه می دهید متفاوت و متغیر است. به علاوه این موضوع را نیز به یاد داشته باشید که حتی اگر کار شما تنها ارائه خدمات باشد نیز نیاز به افرادی دارید تا به عنوان کارمند در شرکت شما هماهنگی ها و امور مربوط به اپلیکیشن و یا وب سایت تان را انجام دهند. معمولا برای تهیه تجهیزات و هزینه های راه اندازی استارتاپ هم می توانید از وام و هم از افرادی به عنوان سرمایه گذار و شریک نیز بهره ببرید که این موضوع نیز با توجه به ماهیت کاری که دارید، متفاوت خواهد بود.

  1. هزینه های دولتی و دریافت مجوزها

هزینه راه اندازی استارتاپ در ایران و همه کشورهای جهان شامل مجوزها و دریافت مدارک و اسنادی که برای شروع کار به آنها نیاز دارید نیز می گردد. اینکه شما چه کاری را شروع می کنید و در کجا و چه منطقه ای زندگی می کنید، می تواند در میزان هزینه ها و دردسرهایی که برای دریافت مجوز متحمل می شوید، دخیل باشد.

  1. هزینه ایجاد فضای اداری

شما برای هر کاری که می خواهید شروع کنید، نیاز به فضایی دارید که کسب و کارتان را در آن شکل دهید. این روزها خرید و اجاره ملک برای هر کاری بسیار پر هزینه است و از این رو افراد زیادی برای کاهش هزینه راه اندازی استارتاپ خود در ابتدا کارشان را در خانه های خود شروع می نمایند و اگر سرمایه محدودی دارید می توانید این بخش را از مقدار هزینه های اولیه خود حذف کنید.

اگر هم نوع کارتان ایجاب می نماید که حتما مکانی جداگانه برای شروع کار داشته باشید باید به فکر اجاره یک مکان مناسب باشید و از طرفی نیز علاوه بر میزان هزینه ای که برای تجهیزات و مکان در نظر دارید، بخشی از هزینه ها را نیز به تهیه مبلمان و دکوراسیون این مکان اختصاص دهید.

راه چاره دیگری که پیش روی شما قرار گرفته است این است که با شرکت هایی که تجهیزات مشابه و مورد نیاز شما را در دست دارند، قرارداد ببندید و از امکانات آنها برای شروع کار خود بهره ببرید و به نوعی همکاری خود را با آنها این گونه شروع کنید. در این نوع همکاری ها معمولا می توانید از تجهیزات و کارمندان شرکت برای کار خود بهره ببرید و در مقابل هزینه مقرون به صرفه تری را نیز برای شروع کار پرداخت کنید.

  1. تهیه مواد اولیه برای شروع کار

این موضوع با توجه به نوع کسب و کار شما متفاوت خواهد بود اما به هر صورت هزینه راه اندازی استارتاپ در ایران می تواند تا میزان زیادی به تهیه همین مواد اولیه وابسته باشد.

ارائه خدمات و محصولات به مشتریان نیازمند این است که شما حداقل مقداری از مواد اولیه و محصولات قابل ارائه تان را در ابتدای کار تهیه نمایید و بودجه ای را برای این موضوع در نظر بگیرید و برای سفارشات اولیه مشتری آماده باشید.

  1. تبلیغات

هزینه راه اندازی استارتاپ در ایران و هر کجای جهان تنها به مواردی که ذکر شد خلاصه نمی گردد و برای هر کاری شما نیاز به معرفی خدمات و محصولات خود به دیگران هستید و برای این امر می توانید از بنرها، کارت ویزیت ها، تبلیغات آنلاین و چاپی و بروشورها بهره ببرید و خودتان را به عموم مشتریان خود معرفی نمایید و البته بخش قابل توجهی از هزینه هایتان را نیز باید به این بازاریابی و تبلیغات اختصاص دهید.

بدون سرمایه گذاری در بازاریابی هیچ گاه نمی توانید آن طور که باید پیروز شوید ولی برای کاهش میزان هزینه های اولیه تان می توانید بیشتر از روش های آنلاین و شبکه های اجتماعی و تبلیغات کم هزینه تر بهره ببرید.

چطور هزینه های خود را کاهش دهید!

این روزها هزینه راه اندازی استارتاپ در ایران بیشتر از هر چیز دیگری به نوع تفکر و ایده ی شما بستگی دارد. برنامه ریزی درست و مدیریت نقدینگی می تواند تا میزان زیادی به کاهش میزان هزینه های اولیه شما یاری کند. بیشتر افراد در شروع کار آنقدر هزینه های اضافی انجام می دهند که پس از مدتی خود را در موقعیتی سخت قرار می دهند و احتمال شکست را برای خود و کسب وکار تازه شان بیشتر می نمایند.

شما باید سعی کنید در هر مرحله از کسب و کارتان به طور دقیق حساب خرج و مخارجتان را داشته باشید و تا می توانید در زمینه های مختلف مهارت های خودتان را ارتقا دهید و کارها را تا جای ممکن خودتان انجام دهید و از افراد حرفه ای برای انجام کارها یاری بگیرید تا نیاز به دوباره کاری و هزینه کردن بدون برنامه در کارتان نداشته باشید.

در تمام مراحل کار با احتیاط خرج کنید و تا جای ممکن هزینه های اولیه تان را محدود کنید و تنها به هدف و اولویت هایتان فکر کنید. شما به عنوان فردی که قصد راه اندازی یک کار را دارد باید آماده روزهای سخت باشید و بدانید که تنها اینگونه می توان هزینه راه اندازی استارتاپ را تا میزان زیادی کاهش داد. از زمان خود به درستی بهره ببرید و هر لحظه را به نفع کارتان پیش ببرید و مطمئن باشید یک روز نتیجه زحماتتان را خواهید دید.

از مهم ترین هزینه های راه اندازی استارتاپ جذب مخاطب و بازاریابی درست و برنامه ریزی شده است، پس از هر فرصتی برای معرفی خودتان بهره ببرید و از هر کانالی سعی در جذب مخاطب داشته باشید زیرا این کار روی بهینه سازی هزینه های شما تاثیر زیادی دارد. در ابتدای کار که شروع به سود نموده اید سعی کنید بخشی از سرمایه تان را به عنوان حقوق برای خودتان در نظر بگیرید و به خودتان هم انگیزه بیشتری دهید.

یک شبکه اجتماعی فعال داشته باشید و در آن به معرفی خود، فراوری محتوا و بیان روال کاری تان بپردازید و سعی کنید از همان ابتدای کار، مخاطبینی را به سوی خود جذب کنید. برای جذب مخاطب عجله نکنید و مطمئن باشید که اگر جهت درستی را انتخاب کنید و کمی شکیبا باشید، به زودی افرادی که به حوزه کاری شما علاقه مند هستند، به سوی شما سوق پیدا خواهند کرد.

می توانید یک وب سایت یا اپلیکیشن راه اندازی کنید و برای معرفی خودتان در فضای مجازی بازاریابی کنید. در این جهت سعی کنید همواره از افراد حرفه ای یاری بگیرید و اجازه ندهید که نظرات افراد غیر حرفه ای و بی تجربه شما را از جهت خارج کند. با حرف و نظرات دیگران دلسرد نشوید و سعی کنید تنها روی هدفتان تمرکز کنید.

این یک قانون در راه اندازی کسب و کار است که هر کسی به هر دلیلی ممکن است شما را از ادامه دادن بترساند اما شما باید با انگیزه، مثبت و با پشتکار بیشتری جهتتان را دنبال کنید و به همه این افراد نشان دهید که چگونه روز به روز در جهت پیروزیت و کامیابی قدم خواهید گذاشت. هزینه های راه اندازی استارتاپ تنها بخشی از کار شما هستند و این انگیزه ها و افکار شما هستند که شما را به سوی پیروزیت سوق می دهند پس همواره امیدوار به جلو گام بردارید.

به یاد داشته باشید!

هزینه راه اندازی استارتاپ هر چقدر هم که باشد، اگر برنامه ریزی درستی داشته باشید و از جهت درستی برای سرمایه گذاری بهره ببرید، استارتاپ شما به زودی به یکی از پیروز ترین کسب و کارها تبدیل خواهد شد. برای شروع کار تا می توانید در خصوص هزینه راه اندازی استارتاپ در ایران تحقیق کنید و سعی کنید ایده های مشابه را آنالیز و میزان درآمد و هزینه ها را به خوبی تخمین بزنید.

منبع: مجله شنبه
انتشار: 12 بهمن 1398 بروزرسانی: 18 مهر 1399 گردآورنده: sale-blog.ir شناسه مطلب: 1773

به "با اصلی ترین هزینه راه اندازی استارتاپ آشنا شوید! مهم ترین هزینه های راه اندازی استارتاپ که باید از آن مطلع باشید!" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "با اصلی ترین هزینه راه اندازی استارتاپ آشنا شوید! مهم ترین هزینه های راه اندازی استارتاپ که باید از آن مطلع باشید!"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید