خبرنگاران یک میلیون و 94 هزار تن کالا از استان مرکزی صادر شد
به گزارش مجله وبلاگ فروش، اراک - خبرنگاران - مدیرکل گمرکات استان مرکزی گفت: یک میلیون و 94 هزار و 201 تن کالا امسال از گمرکات این استان به خارج از کشور صادر شد.

اسماعیل حسنی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگاران افزود: این کالاها به ارزش 517 میلیون و 913 هزار و 258 دلار از گمرکات استان مرکزی به مقصد 88 کشور جهان از جمله عراق، افغانستان، ترکیه، پاکستان و ازبکستان صادر شده است.
وی ادامه داد: صادرات کالا از گمرکات استان مرکزی در هشت ماه امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته از نظر وزنی و ارزشی به ترتیب 12 و 25 درصد به دلیل شیوع کرونا کاهش یافته است.
مدیرکل گمرکات استان مرکزی گفت: انواع هیدروکربورها، پلی اتیلن های سنگین و سبک، مواد غذایی و نوشیدنی ها، لوازم آشپزخانه و منزل، ایزوگام، مصوعات پلاستیکی و یکبار مصرف، مصنوعات شیشه ای و بلوریحات، قوطی آلومینیومی، دستمال کاغذی، تیر برق، شمش آلومینیوم و گل های آپارتمانی از جمله کالاهای صادر شده از گمرکات این استان به خارج از کشور بوده است.
حسنی گفت: 94 هزار و 541 تن کالا به ارزش 240 میلیون و 155 هزار و 737 دلار از ابتدای امسال تا به امروز به استان مرکزی وارد شده که واردات این کالاها نسبت به مدت مشابه سال گذشته از نظر وزنی و ارزشی به ترتیب 21 و 24 درصد کاهش یافته است.
وی ادامه داد: این کالاها از مقصد 44 کشور جهان از جمله امارات متحده عربی، ترکیه، چین، هند و آلمان به استان مرکزی وارد شده است.
مدیرکل گمرکات استان مرکزی افزود: کویل آلومینیوم، مواد اولیه تولید پوشک، پاکت آبمیوه و متعلقات، ماشین آلات، اجزا و قطعات، اسانس خوراکی، مواد اولیه خوراکی و مفتول فولادی از جمله کالاهای وارد شده به استان در این مدت بوده است.
حسنی گفت: 433 پرونده قاچاق کالا به ارزش 425 میلیارد و 132 میلیون و 628 هزار ریال در هشت ماه امسال در گمرکات استان مرکزی تشکیل شد که تعداد و ارزش این پرونده ها نسبت به مدت مشابه سال گذشته به ترتیب 13 و 51 درصد افزایش یافته است.
وی ادامه داد: گمرکات استان مرکزی در هشت ماه امسال 826 میلیارد و 365 میلیون و 753 هزار ریال در آمد ملی و استانی کسب کرد که نسبت به مدت مشابه سال گذشته 32 درصد کاهش یافته است.
مدیرکل گمرکات استان مرکزی میزان درآمد مالیات بر ارزش اضافه نموده گمرکات استان مرکزی در این مدت را یک هزار و 3 میلیارد و 484 میلیون و 764 هزار ریال عنوان نمود و گفت: این درآمدها نسبت به مدت مشابه سال گذشته 22 درصد کاهش یافته است.
استان مرکزی با 12 شهرستان و یک میلیون و 414 هزار نفر جمعیت از قطب های مهم صنعتی و کشاورزی کشور است.
منبع: ایرناآژانس مسافرتی: دور زمین | سفر به دور زمین هیچوقت اینقدر آسون نبوده! تور ارزان، تور لحظه آخری، اروپا، تور تایلند، تور مالزی، تور دبی، تور ترکیه
sale-blog.ir: مجله وبلاگ فروش | ارائه نرم افزارهای مدیریت وبسایت