رایزنی تلفنی ظریف و همتای قطری درباره آخرین تحولات افغانستان
به گزارش مجله وبلاگ فروش، وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و قطر در تماسی تلفنی درباره آخرین تحولات در افغانستان و تلاشهای جمهوری اسلامی ایران برای تفاهم سیاسی و تشکیل دولتی فراگیر در افغانستان رایزنی و گفتگو کردند.

همراه ما باشید و با تور قطر از مروارید خلیج فارس دیدن کنید و زیبایی های شهر دوحه را در خاطراتتان ثبت کنید.
به گزارش گروه بین الملل خبرنگاران، وزیران امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و قطر بعد از ظهر امروز شنبه به صورت تلفنی با یکدیگر مصاحبه کردند.
ظریف در این مصاحبه حلول ماه مبارک رمضان را به همتای قطری و دولت و ملت این کشور تبریک گفت. طرفین همچنین در مورد آخرین تحولات در افغانستان و تلاشهای جمهوری اسلامی ایران برای تفاهم سیاسی و تشکیل دولتی فراگیر در افغانستان رایزنی و گفتگو کردند.
.
منبع: خبرگزاری تسنیم
انتشار: 8 شهریور 1400
بروزرسانی: 8 شهریور 1400
گردآورنده: sale-blog.ir
شناسه مطلب: 3291
به "رایزنی تلفنی ظریف و همتای قطری درباره آخرین تحولات افغانستان" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "رایزنی تلفنی ظریف و همتای قطری درباره آخرین تحولات افغانستان"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید