سردترین شهرهای قابل سکونت دنیا
به گزارش مجله وبلاگ فروش، یاکوتسکی؛روسیه
یاکوتسکی یکی از شهرهای منطقه سیبری است که به طور معمول دمایی زیر 45- درجه سانتی گراد دارد. رکورد کمترین دمای این شهر به 65- درجه می رسد.
بارو؛ آلاسکا
بارو شمالی ترین شهر ایالات متحده است و جمعیتی بیش از 4500 نفر در آن زندگی می نمایند. یخبندان تا اوایل ماه جولای ادامه دارد و دمای هوا در فصل زمستان در بالاترین حد خود فقط تا 40- سانتی گراد بالا می رود.
فریزر؛ کلورادو
همان طور که از اسمش پیدا است، فریزر به مقدار ای سرد است که در آمریکا این شهر را به نام یخدان کشور می شناسند. میانگین دمای زمستان در این مکان چیزی حدود به 18- درجه سانتی گراد است.
آستانا؛ قزاقستان
شهر آستانا یکی از سردترین مرکز های دنیاست که ممکن است دمای آن در برخی از ماه های زمستان به 40- درجه سانتی گراد برسد.
شوردال؛ نروژ
منطقه شوردال که خود شامل چندین شهر است، در یک سوم پایانی سال در یخبندان کامل به سر می برد و دما تا 20- درجه سانتی گراد پایین می آید.
هاربین؛چین
شهر هاربین، که در استان هیلونجیانگ واقع شده است، به دمایی نزدیک به 25- درجه سانتی گراد می رسد. البته برخلاف ظاهر، اهالی این شهر 10 میلیون نفری، نه تنها از این افت دما ناراضی نیستند بلکه به خوبی از آن استفاده نموده و هرسال فستیوال بین المللی برف و یخ را در شهر خود بر پا می نمایند.
اولان باتور؛ مغولستان
مرکز کشور مغولستان، اولان باتور، جمعیتی 1 میلیون نفری دارد و دمای آن در فصل زمستان حدود 28- درجه سانتی گراد است.
ایستگاه کونکوردیا؛ قطب جنوب
ایستگاه کونکوردیا که در بالای فلات آنتارکتیک بنا شده است، یکی از چندین ایستگاه تحقیقاتی در قطب جنوب است. دمای این منطقه تا 120- درجه سانتی گراد هم پایین می آید که تقریبا زندگی کردن را در این مکان غیرممکن می سازد.
آیمیکون؛روسیه
آیمیکون شهر دیگری در سیبری است که به عنوان سردترین شهر دارای سکنه شناخته می گردد. ساکنان این شهر مجبور هستند که ماشین های خود را بی وقفه روشن بگذارند تا از یخ زدن آن ها جلوگیری نمایند. دمای این منطقه تا چیزی حدود 72- درجه سانتی گراد پایین می آید.
منبع: کجارو / allday.com