طرز تهیه اکبر جوجه اصل مازندرانی

به گزارش مجله وبلاگ فروش، اکبر جوجه نام یکی از غذاهای مشهور مازندران است که با کته سرو میشود. طرز تهیه اکبر جوجه اصل بسیار ساده است و به جوجه، کره و رب انار نیاز دارد.

طرز تهیه اکبر جوجه اصل مازندرانی

اکبر جوجه چیست

خبرنگاران | سرویس آشپزی - اکبر جوجه نام یک رستوران زنجیره ای و همچنین لقب فردی به نام علی اکبر کلبادی است. آقای کلبادی بنیان گذار این رستوران ها و ابداع کننده غذای مشهور اکبر جوجه است. این نام، اکنون به صورت نام رسمی یک غذای مازندرانی در گوشه و کنار خیابان های شمال کشور به چشم می خورد.

رستوران اکبر جوجه در سال 1323 در جاده قدیم شهرستان گلوگاه، واقع دراستان مازندران افتتاح شد. کار این رستوران به سرعت رونق گرفت و اکبر علی اکبر کلبادی، صاحب رستوران اکبر جوجه با همکاری برادرانش، به تدریج شعبه هایی در اقصی نقاط مختلف مازندران و گلستان راه اندازی کردند.

از آنجا که رفتن به مازندران یا دیگر شهرهای شمال کشور همیشه و برای همه افراد مقدور نیست، تصمیم گرفتیم طرز تهیه اکبر جوجه اصل مازندرانی را به شما آموزش دهیم تا یک غذای خوشمزه و باکیفیت مازندرانی را در منزل تجربه کنید.

مواد لازم برای تهیه اکبر جوجه اصل

جوجه مرغ1 کیلوگرم
رب انار شیرین2 پیمانه
روغن مایع3 پیمانه
لیمو ترش1 کیلوگرم
نمکبه میزان لازم

طرز تهیه اکبر جوجه اصل

  1. برای تهیه اکبر جوجه اصل ابتدا؛ جوجه ها را دونیم کرده و با مقداری آبلیمو ترش و نمک مزه دار کنید.
  2. هرچه جوجه ها بیشتر در آبلیمو و نمک خوابانده شوند، طعم غذا خوشمزه تر و لذیذتر خواهد شد پس سعی کنید جوجه ها را بیش از 2 ساعت در مواد مزه دار کنید.
  3. مخلوط روغن مایع و روغن جامد را داخل قابلمه بریزید تا داغ شود.
  4. مرغ مزه دار شده در نمک و آبلیمو را با حوله کاغذی خشک کنید و داخل روغن قرار دهید.
  5. شعله را خیلی کم کنید و زمان بدهید تا با حرارت ملایم مرغ ها داخل روغن سرخ شوند.
  6. ابتدا مرغ ها آب می اندازند و این کاملا طبیعی است پس نگران نشوید.
  7. بعد از اینکه آب جوجه ها تبخیر شد، به صورت یک دست سرخ و طلایی می شوند.
  8. مدت زمان طبخ اکبر جوجه اصل، چیزی حدود 1.5 الی 2 ساعت طول می کشد.
  9. در نهایت مرغی بسیار نرم و لطیف خواهید داشت. حالا جوجه ها را با رب انار تزیین و با برنج ساده یا زعفرانی سرو کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه اکبر جوجه اصل در منزل

نکات مهم برای تهیه اکبر جوجه اصل

  • اصل غذای اکبر جوجه با جوجه کوچک درست می شود اما اگر در دسترس نبود، از مرغ کوچک هم می توانید استفاده کنید.
  • در غذای اکبر جوجه اصل، از پیاز و زعفران برای تهیه جوجه ها استفاده نمی شود اما اگر مایل بودید به سلیقه خودتان این مواد را به غذا اضافه کنید.
  • اصل غذای اکبر جوجه باید در روغن داغ سرخ شود اما در برخی رستوران ها، برای تهیه اکبر جوجه، جوجه ها را به سیخ می کشند و کباب می کنند.
  • برای تهیه اکبر جوجه اصل از کره محلی برای سرخ کردن جوجه ها استفاده می شده اما ترکیب روغن جامد یا کره و روغن مایع نیز به خوشمزه تر شدن غذا کمک می کند.
  • موقع سرو اکبر جوجه اصل در رستوران برای شما یک پرس کته زعفرانی همراه با اکبر جوجه، یک کاسه رب انار شیرین، دوغ و پیاز سرو می شود. البته انتخاب نوشیدنی سلیقه ای است اما این ترکیب بسیار دلچسب خواهد بود.

امیدواریم با این دستور ساده، بتوانید اکبر جوجه اصل مازندرانی را در منزل تهیه کرده و از تجربه تهیه یک غذای شمالی در منزل خود، در هرکجای دنیا لذت ببرید.

آژانس مسافرتی: دور زمین | سفر به دور زمین هیچوقت اینقدر آسون نبوده! تور ارزان، تور لحظه آخری، اروپا، تور تایلند، تور مالزی، تور دبی، تور ترکیه

sale-blog.ir: مجله وبلاگ فروش | ارائه نرم افزارهای مدیریت وبسایت

منبع: setare.com
انتشار: 10 آبان 1400 بروزرسانی: 10 آبان 1400 گردآورنده: sale-blog.ir شناسه مطلب: 9932

به "طرز تهیه اکبر جوجه اصل مازندرانی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه اکبر جوجه اصل مازندرانی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید