طرز تهیه سالاد تن ماهی لقمه ای

به گزارش مجله وبلاگ فروش، در گزارش زیر طرز تهیه سالاد تن ماهی لقمه ای را به شما آموزش می دهیم.

طرز تهیه سالاد تن ماهی لقمه ای

به گزارش ، سفر های جاده ای یکی از پرطرفدارترین و جذاب ترین سفر ها است. خوردن غذا های متنوع و خوشمزه در کنار عزیزان و استفاده از مناظر و طبیعت زیبا و دیدنی از جذابیت های این نوع مسافرت ها است.

تن ماهی یک قوطی (180 گرم)

کاهو پیچ یا رسمی به دلخواه یک عدد

کرفس (ریز خردشده) 2 قاشق غذاخوری

پیاز قرمز (خرد شده) یک عدد

جعفری (ریز خردشده) چند برگ

مایونز یک سوم فنجان

نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

لیمو تازه (یا آبلیمو) یک عدد

پیاز را شسته و خوب بشویید سپس به مدت 5 دقیقه در آب سرد خیسانده و خشک کنید.

در یک کاسه متوسط تن ماهی را با استفاده از چنگال از هم باز کنید تا رشته رشته گردد.

کرفس که ریز خرد نموده اید را به همراه جعفری و پیاز به آن اضافه کنید و هم بزنید.

خردل و مایونز را به مواد اضافه کنید وهم بزنید تا به صورت یکنواخت به همه مواد برسد. در آخر نمک آبلیمو تازه و مقداری فلفل سیاه آسیاب نموده و روی آن بپاشید.

اگر مایل بودید می توانید مقداری خیار شور خانگی هم به آن اضافه کنید تا خوش طعم تر گردد.

کاهو را به خوبی بشویید و خشک کنید. مقداری از مواد را با استفاده از قاشق برداشته و در وسط کاهو بگذارید و آن را بپیچید. اینکار را ادامه دهید تا مواد شما تمام گردد. لقمه های سالاد تن ماهی شما آماده است می توانید آن ها را در ظرف دردار روی هم بچینید و در پیک نیک به عنوان پیش غذای یا در راه به عنوان یک میان وعده میل کنید.

به یاد داشته باشید که جوشاندن تن ماهی به مدت 20 دقیقه امری لازم است چرا که مسمومیت را به حداقل می رساند. مسمومیت بوتولیسم جدی و حتی کشنده است.

منبع: کتاب کاله

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 20 مرداد 1399 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: sale-blog.ir شناسه مطلب: 5055

به "طرز تهیه سالاد تن ماهی لقمه ای" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سالاد تن ماهی لقمه ای"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید