طرز تهیه لواشک هلو در منزل با 2 روش

به گزارش مجله وبلاگ فروش، فصل تابستان و فراوانی هلو، فرصتی عالی برای تهیه یک خوراکی خوشمزه و پرخاصیت مثل لواشک هلو است. با تهیه این لواشک در منزل می توانید لواشکی به مراتب سالم تر و بهداشتی تر از نمونه های صنعتی داشته باشید. قبلا در کتاب کاله طرز تهیه لواشک آلبالو را آنالیز نموده بودیم و در ادامه طرز تهیه لواشک هلو را مرور خواهیم کرد.

طرز تهیه لواشک هلو در منزل با 2 روش

مواد لازم برای تهیه لواشک هلو

  • هلو 1 کیلو
  • عسل یا شکر (اختیاری) 1 قاشق

طرز تهیه لواشک هلو

1. آماده نموده هلوها

در اولین مرحله از طرز تهیه لواشک هلو درست مثل طرز تهیه مربای هلو و طرز تهیه کمپوت هلو ابتدا هلوها را به خوبی بشویید. می توانید پوست هلوها را نگیرید، اما بهتر است پوست هلو را بگیرید. هسته هلو را خارج کنید و سپس آن ها را خرد نموده و با کمی آب روی حرارت بگذارید تا کمی بپزد بعد آن ها را در مخلوط کن بریزید و پوره کنید.

2. پوره کردن هلو

اکنون یک قاشق غذاخوری عسل طبیعی روی هلوهای خرد شده بریزید و داخل هم زن برقی یا دستی بریزید و خوب هم بزنید و بگذارد مواد با هم کاملا یک دست شوند و هیچ تکه هلویی باقی نماند.

3. تهیه لواشک در فر

در این مرحله در سینی فر یک کاغذ روغنی بگذارید و بعد پوره هلو را به آرامی روی ورقه روغنی بریزید و با دقت پخش کنید. این پوره را می توانید برای داشتن یک لواشک فوری در فر از قبل گرم شده با دمای 250 درجه فارنهایت قرار دهید. 2-4 ساعت بپزید.

دقت کنید که زمان تهیه لواشک در فر بسته به ضخیم بودن پوره و مقدار غلیظ بودن پوره بستگی دارد اما بعد از 2 ساعت هر 15 دقیقه یا بیشتر آنالیز کنید. وسط لواشک را لمس کنید. اگر مقداری از پوره به انگشتتان چسبید، اجازه دهید باز هم لواشک در فر بماند. اما وقتی کاملا آماده شد فر را خاموش کنید و اجازه دهید لواشک خنک گردد بعد لواشک را از کاغذ روغنی جدا کنید.

نکات تکمیلی برای تهیه لواشک هلو

تهیه لواشک در منزل کاری ساده است که همه می توانند به راحتی آن را انجام دهند فقط کافی است نکات و فوت وفن های تهیه آن را بدانند.

طرز تهیه لواشک هلو در آفتاب

برای تهیه لواشک هلو در آفتاب دقیقا مثل تهیه این لواشک در فر باید عمل کنید فقط بعد از این که پوره هلو را روی سینی ریختید آن را به مدت 2 تا 3 روز در معرض آفتاب قرار دهید اما هر چند وقت یکبار ورقه های لواشک را آنالیز کنید و اگر لازم بود برگردانید تا همه قسمت های لواشک یکنواخت خشک شوند.

روش های آنالیز آماده شدن لواشک

لواشک میوه وقتی به خوبی درست شده باشد، تغییر رنگ می دهد. به جای این که انگشت خود را زودتر از موعد به مخلوط بزنید و در آن سوراخ ایجاد کنید بهتر است ابتدا رنگ لواشک میوه را آنالیز کنید. اگر تمام رنگ آن تیره شده است، احتمالا لواشک کاملا خشک شده است و می توانید با لمس آن مطمئن شوید که آیا لواشک به خوبی خشک شده است یا خیر.

نکاتی برای نگهداری بهتر لواشک

برای نگهداری بهتر لواشک خانگی فرقی هم ندارد لواشک زردآلو یا لواشک آلو باشد، چند نکته مهم زیر را در نظر بگیرید:

  1. نگهداری در ظرف در بسته
    • پس از خشک شدن لواشک ها، آن ها را در ظرف های مناسب و در بسته قرار دهید. این کار از ورود هوا و رطوبت به لواشک ها جلوگیری می نماید و مانع خشک شدن بیش از حد آن ها می گردد.
  2. نگهداری در محیط خنک و تاریک
    • ظرف لواشک را در محیط خنک و تاریک نگهداری کنید، مانند کابینت آشپزخانه یا انباری خشک. البته نگهداری در یخچال هم گزینه خوبی است، اما مدت زمان ماندگاری آن ها را کاهش می دهد.
  3. جلوگیری از تجمع رطوبت
    • اگر در ظرف لواشک، قطرات آب یا رطوبت مشاهده شد، آن ها را بیرون آورده و در محیطی خشک تر قرار دهید چون رطوبت باعث می گردد لواشک ها کپک بزنند و زود فاسد شوند.
  4. استفاده به موقع
    • لواشک ها را تا حد امکان زودتر مصرف کنید. هرچه زمان نگهداری طولانی تر باشد، کیفیت آن ها کاهش می یابد.
منبع: کتاب کاله
انتشار: 12 خرداد 1403 بروزرسانی: 12 خرداد 1403 گردآورنده: sale-blog.ir شناسه مطلب: 29405

به "طرز تهیه لواشک هلو در منزل با 2 روش" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه لواشک هلو در منزل با 2 روش"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید