طرز تهیه پنکیک پروتئینی

به گزارش مجله وبلاگ فروش، پنکیک پروتئینی هم انرژی لازم برای آغاز روز رو هم بهتون می ده و هم یک عالی برای ورزشکاران و بچه ها هستش. درواقع پنکیک پروتئینی بیشتر به درد کسایی می خوره که دنبال یه میان وعده سالم یا یه صبحونه سبک و مقوی هستن یا به عنوان ورزشکار می خوان عضله بسازن. این نرم و خوش طعم، هم رژیمی حساب می شه و هم برای ورزشکارها عالیه. توی این مقاله از در ما طرز تهیه پنکیک پروتئینی به چند روش و رازهای خوشمزه شدن پنکیک رژیمی با مواد پروتئینی رو بهتون یاد می دیم.

طرز تهیه پنکیک پروتئینی

طرز تهیه پنکیک پروتئینی در یک نگاه

برای درست کردن پنکیک پروتئینی، اول مواد خشک مثل جو دوسر، پودر پروتئین، جو پرک، پودر نخود یا هر جایگزینی که دوست دارید، به همراه پودر نارگیل و بیکینگ پودر داخل یک کاسه بزرگ بریزید و خوب مخلوط کنید تا یکدست بشن. بعد، توی یه کاسه دیگه سفیده های تخم مرغ رو با شیر بادام یا شیر کم چرب هم بزنید تا از حالت لختگی دربیاد و بوی زهمش گرفته بشه. حالا این ترکیب رو به مواد خشک اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر صاف و نسبتاً غلیظی درست بشه.

یه تابه نچسب رو با روغن نارگیل یا کنجد چرب کنید و روی حرارت میانه بذارید، بعد یک ملاقه از خمیر رو داخلش بریزید تا سطح پنکیک آغاز به حباب زدن کنه. حدود دو دقیقه بعد، پنکیک رو برگردونید و طرف دیگه ش رو هم دو دقیقه بپزید تا طلایی و خوش رنگ بشه. همین کار رو برای بقیه خمیر تکرار کنید تا همه پنکیک ها آماده بشن. در آخر، پنکیک ها رو توی بشقاب بچینید و با میوه تازه، کره بادام زمینی یا کمی عسل سرو کنید؛ برای عطر بیشتر هم می تونید کمی دارچین یا وانیل روش بپاشید.

شما می تونین جزئیات مربوط به طرز تهیه پنکیک پروتئینی و رازهای خوشمزه شدن پنکیک پروتئینی رو توی این مطلب بخونید.

مواد اولیه برای تهیه پنکیک پروتئینی

مواد اولیهاندازه مورد احتیاج
جو پرک1/4 لیوان فرانسوی دسته دار (20 گرم)
پودر پروتئین وی1 اسکوپ استاندارد (حدود 30 گرم)
شیر بادام یا شیر (کم چرب)1/4 لیوان فرانسوی دسته دار (60 میلی لیتر)
سفیده تخم مرغ4 عدد
آرد نخودچی یا آرد سویانصف لیوان فرانسوی دسته دار (50 گرم)
پودر نارگیل1/4 لیوان فرانسوی دسته دار (20 گرم)
بیکینگ پودرنصف قاشق چای خوری (حدود 2 گرم)
روغن گیاهی (روغن نارگیل یا روغن کنجد)1 قاشق غذاخوری (برای چرب کردن تابه)

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه: 5 تا 7 دقیقه

مدت زمان مورد احتیاج برای پخت پنکیک پروتئینی: 10 تا 12 دقیقه

مقدار کالری پنیکیک پروتئینی در 100 گرم: حدود 220 تا 250 کیلوکالری

مراحل طرز تهیه پنکیک پروتئینی با پودر پروتئین وی

پنکیک پروتئینی یک صبحانه یا میان وعده سبک و مقویه که با مواد ساده ای تهیه می گردد. این پنکیک ها هم انرژی کافی به بدن می دن و هم به عضله سازی یاری می کنن.

مرحله اول: مواد خشک رو آماده کنید

اول از همه برای طرز تهیه پنکیک پروتئینی با جو دوسر، پودر پروتئین، جو پرک، پودر نخود یا هر جایگزینی که انتخاب کردید، به همراه پودر نارگیل و بیکینگ پودر داخل یک کاسه بزرگ بریزید. مواد رو خوب هم بزنید تا با هم ترکیب بشن. این کار باعث می شه پنکیک هاتون بافت یکنواختی داشته باشه.

در صورت تمایل می تونید جو دو سر، پودر نارگیل و بیکینگ پودر رو به صورت خرید و اینترنتی از فروشگاه های تهیه کنید.

مرحله دوم: سفیده تخم مرغ و شیر رو هم بزنید

در ادامه، توی یه کاسه جدا، سفیده های تخم مرغ رو همراه شیر بادام () یا شیر کم چرب بریزید. با همزن دستی یا برقی این مواد رو مخلوط کنید تا سفیده تخم مرغ از لختگی دربیاد. هر چه بیشتر این مخلوط رو هم بزنید، بوی زهم تخم مرغ بیشتر گرفته می شه.

انواع شیر و تخم مرغ رو از فروشگاه های به صورت حضوری و اینترنتی می تونید بخرید.

مرحله سوم: مواد خشک و تر رو اضافه کنید

سپس مخلوط شیر و تخم مرغ رو به مخلوط مواد خشک اضافه کنید و همه مواد رو با قاشق هم بزنید در حدی که خمیر صاف و نسبتاً غلیظی درست بشه. اگر دیدید خمیر زیادی سفت شد، می تونید کمی شیر بیشتر اضافه کنید تا روان تر بشه. در نهایت خمیر پنکیک پروتئنی نه باید خیلی شل باشه و نه خیلی سفت.

مرحله چهارم: پنکیک پروتئینی رو سرخ کنید

در این مرحله از طرز تهیه پنکیک رژیمی با پودر پروتئین وی، یک تابه نچسب رو روی حرارت میانه بذارید و اندازه کمی یا داخلش بریزید تا سطحش چرب بشه. وقتی تابه گرم شد، یک ملاقه از خمیر رو داخلش بریزید و اجازه بدید سطح پنکیک آغاز به حباب زدن کنه. این یعنی سطح زیر پنکیک پخته و آماده برگردوندنه.

برای خرید انواع روغن گیاهی از فروشگاه های به روش های حضوری و اینترنتی می تونید اقدام کنید.

مرحله پنجم: هر دو طرف پنکیک ها رو سرخ کنید

بعد از حدود دو دقیقه، پنکیک رو با کفگیر برگردونید و طرف دیگه ش رو هم دو دقیقه بپزید تا طلایی و خوش رنگ بشه. همین کار رو برای بقیه خمیر پنکیک تکرار کنید. بهتره پنکیک ها رو یکی یکی بپزید تا همه شون یکدست و طلایی دربیان.

مرحله آخر: پنکیک پروتئینی رو سرو کنید

در نهایت پنکیک ها رو داخل بشقاب بچینید و روی او ن ها برش های میوه تازه، کره بادام زمینی () یا کمی عسل بریزید. اگر دوست دارید پنکیک تون عطر بیشتری داشته باشه، می تونید کمی پودر دارچین یا وانیل روی پنکیک ها بپاشید. سپس اون ها رو با چای یا قهوه میل کنید.

روش تهیه پنکیک پروتئینی بدون پودر پروتئین

برای درست کردن پنکیک پروتئینی بدون پودر پروتئین، اول باید 2 عدد تخم مرغ رو بشکنید و همراه نصف لیوان فرانسوی دسته دار ماست یونانی () داخل یک کاسه بریزید. بعد 2/3 لیوان فرانسوی دسته دار شیر بادام یا هر نوع شیر گیاهی دیگه رو اضافه کنید و برای شیرینی طبیعی، 2 قاشق غذاخوری شیره افرا خالص هم به ترکیب بیفزایید.

سپس 1 و نیم قاشق چای خوری عصاره وانیل، 2 لیوان فرانسوی دسته دار جو دوسر پرک رو به همراه 2 قاشق چای خوری بیکینگ پودر و نصف قاشق چای خوری دارچین داخل مواد بریزید و همه رو خوب هم بزنید تا خمیر یکدست و نسبتاً غلیظی درست بشه.

بعد یک تابه نچسب رو روی حرارت میانه بذارید و کمی چرب کنید، سپس یک ملاقه از خمیر رو داخلش بریزید و وقتی سطح پنکیک حباب زد، اون رو برگردونید و طرف دیگه ش رو هم دو دقیقه بپزید. در نهایت پنکیک های آماده رو داخل بشقاب بچینید و با میوه یا عسل سرو کنید تا یک صبحانه یا میان وعده سالم و خوش طعم داشته باشید

انواع رو به صورت خرید حضوری و اینترنتی از فروشگاه های می تونید تهیه کنید.

نکات مهم در طرز تهیه پنکیک پروتئینی

  • اگر می خواید بافت پنکیک، نرم تر و شبیه آرد معمولی بشه، جو دوسر پرک رو قبل از استفاده با آسیاب یا غذاساز پودر کنید. این کار باعث می شه خمیر، یکدست تر و پنکیک سبک تر بشه.
  • برای طرز تهیه پنکیک پروتئینی با موز، یک یا دو عدد موز رسیده رو له کنید و به خمیر یا مایه پنکیک اضافه کنید. موز، خاصیت چسبندگی داره و بافت پنکیک رو لطیف و طعم اون رو شیرین تر می کنه.
  • حتماً در زمان سرخ کردن پنکیک پروتئینی، تابه رو قبل از ریختن خمیر، روی حرارت گرم کنید. پنکیک داخل تابه سرد، به خوبی پف نمی کنه.
  • به جای شیره افرا می تونید از عسل یا شیره خرما بهره ببرید. برای طرز تهیه پنکیک پروتئینی بدون مکمل، شیرین نماینده های طبیعی مثل استویا گزینه های خوبی هستند.
  • برای طرز تهیه پنکیک پروتئینی وگان، اگر تخم مرغ نمی خورید، می تونید از دانه چیا یا بذر کتان خیس شده (1 قاشق غذاخوری دانه + 3 قاشق غذاخوری آب را 10 دقیقه استراحت دهید) به عنوان جایگزین بهره ببرید.
  • اگر وقت دارید، سفیده هاس تخم مرغ رو جداگانه، کمی با همزن بزنید تا کف کنن، بعد به خمیر اضافه کنید. این تکنیک پنکیک رو سبک تر و پف دارتر می کنه.
  • برای نرم شدن بافت پنکیک پروتئینی، از ترکیب ماست یونانی و شیر بهره ببرید.
  • پنکیک های آماده رو می تونید داخل ظرف دربسته تا 2 روز در یخچال نگه دارید و قبل از مصرف کمی گرم کنید.
  • اگر تعداد زیادی پنکیک پروتئینی درست کردید، پنکیک ها رو بعد از خنک شدن در کیسه زیپ دار بذارید و فریز کنید. موقع مصرف فقط چند دقیقه اون ها رو داخل توستر یا تابه گرم کنید تا کیفیتش مثل روز اول بمونه.

فوت و فن های خوشمزه شدن پنکیک پروتئینی

چرا وسط پنکیک رژیمی پروتئینی خام می مونه؟

  • خمیر پنکیک خیلی غلیظ بوده و حرارت به مرکز اون نرسیده؛
  • دمای تابه بیش از حد بالا بوده و سطح سریعا سوخته ولی داخلش خام مانده؛
  • پنکیک ها خیلی ضخیم ریخته شده اند و زمان کافی برای پخت نداشتند؛
  • خمیر قبل از پختن استراحت نکرده تا مواد خشک رطوبت جذب نمایند؛
  • سفیده تخم مرغ یا ماست یونانی به خوبی با مواد مخلوط نشده و بافت یکنواخت ایجاد نکرده.

برای پف دار شدن پنکیک پروتئینی چه کنیم؟

  • اندازه کافی بیکینگ پودر بهره ببرید؛
  • خمیر پنکیک رو قبل از سرخ کردن 5 تا 10 دقیقه استراحت دهید؛
  • سفیده تخم مرغ رو جداگانه کمی بزنید و بعد اضافه کنید؛
  • حرارت تابه رو روی درجه میانه نگه دارید؛
  • غلظت خمیر باید مثل ماست غلیظ باشه؛
  • مطمئن بشید تابه قبل از ریختن خمیر کاملاً گرم شده باشه.

پنکیک پروتئینی رو می شه فریز کرد و بعد دوباره مصرف کرد؟

پنکیک پروتئینی رو می تونید بعد از خنک شدن، فریز و هنگام مصرف دوباره با توستر یا تابه گرم کنید تا مثل روز اول تازه و خوش طعم باشه.

منبع: افق کوروش
انتشار: 11 آذر 1404 بروزرسانی: 11 آذر 1404 گردآورنده: sale-blog.ir شناسه مطلب: 30040

به "طرز تهیه پنکیک پروتئینی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه پنکیک پروتئینی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید