طرز تهیه پیتزا پپرونی خانگی لذیذ در کمترین زمان ممکن!
به گزارش مجله وبلاگ فروش، پیتزاها از فست فودهای پرطرفدار در سراسر جهان هستند؛ از پیتزا مارگاریتا که اولین پیتزای پخته شده است گرفته تا پیتزاهای مخلوطی که در هر کشوری به یک سبک خاص پخته می شوند. در این میان پیتزا پپرونی یک پیتزای شناسنامه دار و شناخته شده و پرطرفدار در سراسر جهانست که از مواد ساده و اندکی تهیه می گردد و طعم تند و آتشینی دارد.

در این مطلب به شما آموزش می دهیم که چگونه در کمترین زمان ممکن یک پیتزای پپرونی لذیذ را تهیه کنید.
مواد لازم برای تهیه پیتزا پپرونی
مواد لازم | |
آرد پیش آماده | 1 و 3/4 پیمانه (معادل 220 گرم) |
ماست یونانی | 1 پیمانه (معادل 245 گرم) |
سس پیتزا یا سس کچاپ | 1/2 پیمانه (معادل 130 گرم) |
سوسیس پپرونی حلقه شده | به میزان لازم |
پنیر پیتزا (موزارلا) | 1 پیمانه (معادل 100 گرم) |
نکته: برای تهیه آرد پیش آماده، به ازای هر یک پیمانه آرد، 1/5 قاشق مرباخوری بیکینگ پودر و یک چهارم قاشق مرباخوری نمک اضافه کنید؛ این آرد را همواره، آماده و در دسترس خواهید داشت و برای تهیه خمیرهای غذایی، کارتان سریع تر پیش خواهد رفت.
روش تهیه پیتزای اصیل پپرونی
- فر را در دمای 200 درجه سانتیگراد پیش گرم کنید.
- آرد را با ماست یونانی مخلوط کنید و آن را به صورت خمیری یکدست درآورید.
- سطح کار را آردپاشی کنید و خمیر را به قطر 30 سانتیمتر باز کنید.
- حال کمی سس پیتزا روی سطح خمیر مالیده و سپس کمی پنیر پیتزای رنده شده به آن اضافه کنید.
- در این مرحله حلقه های پپرونی را روی پیتزا بچینید و پیتزا را به مدت 20 دقیقه در فر قرار دهید.
از این سریع تر ممکن بود؟ نه!
منبع: مجله انگیزهآژانس مسافرتی: دور زمین | سفر به دور زمین هیچوقت اینقدر آسون نبوده! تور ارزان، تور لحظه آخری، اروپا، تور تایلند، تور مالزی، تور دبی، تور ترکیه
sale-blog.ir: مجله وبلاگ فروش | ارائه نرم افزارهای مدیریت وبسایت