طرز تهیه کیک ساده برای دو نفر الی چهار نفر
به گزارش مجله وبلاگ فروش، کیک ساده همواره اولین انتخاب برای پذیرایی از افراد در دورهمی ها به شمار میرود چراکه با ساده ترین مواد در سریع ترین زمان درست می گردد. کیک ساده را با طعم های وانیلی و کاکائویی به راحتی می توانید برای دو الی چهار نفر درست کرد. مقدار مواد در دستور تهیه کیک بسیار مهم است، به این خاطر که نه کم باشد نه اصراف گردد. در این مطلب طرز تهیه کیک ساده برای دو نفر را می توانید بخوانید تا به ساده ترین روش آن را درست کنید.
مواد لازم برای تهیه کیک ساده برای دو نفر
- تخم مرغ چهار عدد
- آرد دو لیوان
- شیر یک لیوان
- شکر یک لیوان
- روغن مایع سه چهارم لیوان
- وانیل نصف قاشق چای خوری
- بیکینگ پودر دو قاشق مرباخوری
طرز تهیه کیک ساده برای دو نفر
1. مواد را مخلوط کنید
در تهیه کیک ساده دو نفره که به آن مینی کیک هم می گویند باید مواد گفته شده را در دمای محیط قرار دهید تا خللی در روند پخت کیک پیش نیاید. حالا در اولین مرحله از طرز تهیه کیک ساده برای دو نفر یک کاسه مناسب انتخاب کنید تا در آن تخم مرغ ها را شکسته و خوب هم بزنید. با از بین رفتن لختگی تخم مرغ ها، شکر و وانیل را هم داخل ظرف بریزید و با تخم مرغ ها مخلوطشان کنید. در صورت استفاده از هم زن برقی باید مواد داخل کاسه را برای هفت دقیقه هم بزنید اما در صورت استفاده از هم زن دستی احتیاج به زمان بیشتری دارید.
2. روغن، شیر و آرد را اضافه کنید
در دومین مرحله از طرز تهیه کیک ساده برای دو نفر بعد از آن که حجم مواد دو برابر و رنگ آن به کرمی تغییر پیدا کرد باید شیر و سپس روغن را اضافه کنید. مواد کیک ساده را تا جایی هم بزنید که مخلوط و یک دست شده باشند. در این لحظه آرد را به همراه بیکینگ پودر سه بار الک کنید تا آرد سبک تری داشته باشید و در نهایت به مخلوط اضافه کنید. در این مرحله باید از هم زن دستی برای مخلوط کردن آرد یاری بگیرید. آرد را در چند مرحله به آرامی به مخلوط اضافه و هم بزنید.
3. کیک ساده را بپزید
در سومین مرحله از طرز تهیه کیک ساده برای دو نفر باید فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم گردد. یک قالب مناسب با توجه به اندازه مایه کیک تان انتخاب و کاغذروغنی داخل آن پهن کنید. تنها باید این نکته را در نظر داشته باشید که حجم مایه کیک هنگام پخت، دو برابر خواهد شد. مایه کیک را داخل قالب بریزید و آن را دو بار روی سطح کارتان بزنید تا حباب های اضافه داخل کیک گرفته گردد. حال آن را برای 40 دقیقه داخل فر بگذارید تا بپزد. در نهایت آن را بیرون بیاورید و کمی زمان دهید تا خنک گردد. کیک را درون ظرف مورد نظر بگذارید و آن را با خامه، ترافل های رنگی یا سس شکلاتی به دلخواه خود تزئین کنید.
نکات تکمیلی پخت کیک ساده برای دو نفر
کیک یا پنکیک ساده معمولا برترین گزینه برای دورهمی هایتان محسوب می گردد که در سریع ترین زمان می توانید آن را درست کنید. شما برای تهیه یک کیک خوشمزه اما ساده و بی دردسر می توانید نکات تکمیلی گفته شده را در ادامه خوانده و رعایت کنید.
پخت کیک ساده در توستر
در دستور تهیه این کیک خوشمزه، نه تنها ساده ترین مواد را می توان به کار گرفت بلکه آن را می توان با ساده ترین روش هم درست کرد. علاوه بر فر، پخت کیک در توستر یا قابلمه هم درست کنید. در طرز تهیه کیک ساده در توستر احتیاج به گرم کردن آن با دمای 150 درجه سانتی گراد دارید. قالب را برای 45 دقیقه در توستر بگذارید. بهتر است تا نیم ساعت اول در توستر را باز نکنید. بعد از آن برای اطمینان از پخت، خلال چوبی یا چنگال داخل کیک فرو کنید، در صورت نچسبیدن مایع اضافی به خلال، کیک ساده شما آماده است. تنها دقت داشته باشید که قالب کیک را در بالاترین قسمت توستر بگذارید. المنت بالایی را خاموش و المنت پایینی را روشن نگه دارید. شما برای پخت در قابلمه می توانید مطلب طرز تهیه کیک اسفنجی در قابلمه را بخوانید که دستوری مشابه دارد.
دستور تهیه کیک ساده در قابلمه
کیک ساده برای دو نفر با ساده ترین دستور و مواد درست می گردد پس شما در صورت نبود فر نباید ناراحت باشید چراکه با قابلمه می توانید آن را درست کنید. در طرز تهیه کیک ساده مانند کیک اسفنجی در قابلمه، بعد از پیش بردن مراحل پخت، یک قابلمه بزرگ تر از قالب خود انتخاب کنید. مقداری آب درون آن بریزید. در ادامه پایه ای فلزی درون قابلمه قرار دهید تا قالب کیک را روی آن بگذارید. اجازه دهید کیک در قابلمه مدت 40 تا 45 دقیقه بپزد. در پایان سیخ چوبی را در میانه کیک فرو کنید و در صورت تمیز بیرون آمدن، کاغذ روغنی آن را بردارید. در نهایت اجازه دهید که خنک گردد تا بتوانید آن را تزئین کنید.
تزئین و سرو کیک
کیک ساده مانند کیک اسفنجی ساده شاید ظاهری ساده داشته باشد اما طعم آن فوق العاده است. با این حال با توجه به سلیقه های خود می توانید کیک تان را با برش هایی از میوه فصل، گاناش، ترافل های رنگی، مربای توت فرنگی، شکلات چیپسی یا مارمالاد آلبالو تزئین و سرو کنید.
استفاده از طعم دهنده در تهیه کیک ساده برای دو نفر
در تهیه کیک ساده از طعم دهنده های متفاوتی می توانید بهره ببرید. چند قطره گلاب، زعفران یا آب مرکباتی مانند پرتقال برترین گزینه هایی هستند که در طرز تهیه این کیک کاربرد دارد. در طرز تهیه کیک پرتقالی اسفنجی می توانید از پوست پرتقال و آب آن به عنوان طعم دهنده بهره ببرید.
پوسته پوسته روی کیک ساده
مهم ترین علت پوسته پوسته شدن روی کیک، ریختن بیش از حد مایه خمیر در قالب کیک تان است. نبود قالب مناسب برای پخت، کیک را تحت فشار قرار می دهد در نتیجه روی آن پوسته پوسته می گردد. پس در طرز تهیه کیک ساده برای دو نفر حتما این موضوع را مدنظر قرار دهید. در نهایت به زمان پخت هم دقت داشته باشید که بیشتر از زمان گفته شده نگردد که روی ظاهر کیک خیس تان تاثیر می گذارد. با توجه به علاقه تان به شکلات و کاکائو حتما کیک شکلاتی اسفنجی را هم برای روزهای تعطیل تان امتحان کنید.
چسبناکی و خشکی کیک ساده
از مهم ترین دلایل خشکی کیک ساده می توان به کم یا زیاد بودن آرد در مایه کیک اشاره نمود پس حالا که کیک را برای دو الی چهار نفر دست می کنید باید این نکته را مدنظر قرار دهید. علت دیگر آن موقع بیش از حد پخت است که منجر به از بین رفتن رطوبت کیک می گردد. از سویی دیگر چسبناکی کیک تنها به علت بیش از حد مخلوط کردن خمیر کیک است پس احتیاج است مواد خشک و تر را تنها تا زمانی که ترکیب می شوند هم بزنید. از درست کردن کیک خیس شکلاتی غافل نشوید.
منبع: کتاب کاله