عربستان برای مهار کرونا ممنوعیت آمد و شد اعمال کرد، تعلیق پروازهای مسافربری امارات
به گزارش مجله وبلاگ فروش، رسانه های سعودی از وضع مقررات منع آمد و شد در این کشور برای مقابله با گسترش ویروس کرونا خبر دادند. در همین حال امارات تمام پروازهای مسافربری و ترانزیت از مبدا و به مقصد این کشور را تعلیق می نماید.

لذت بخشترین تجربه سفر را با مسافرت ارزان تجربه کنید. برای یافتن تورهای لحظه آخری، برنامه سفرهای مقرون به صرفه و دریافت راهنمایی از مسافران قدیمی با ما همراه باشید.
به گزارش خبرنگاران، خبرگزاری واس گزارش داد، سلمان بن عبدالعزیز، پادشاه عربستان در دستوری به منظور مقابله با گسترش ویروس کرونا در این کشور مقررات منع آمد و شد وضع کرد.
طبق گزارش واس، مقررات منع آمد و شد هر روز از ساعت 19 تا شش صبح و به مدت 21 روز اجرا خواهد شد.
طبق دستور ملک سلمان، مقررات منع آمد و شد از عصر امروز (دوشنبه) اجرایی می گردد.
این رسانه سعودی در ادامه گزارش داد که وزارت کشور عربستان نیز اقدامات لازم را برای اجرای دستور سلمان بن عبدالعزیز انجام می دهد و تمامی طرف های غیرنظامی و نظامی باید با این وزارتخانه همکاری نمایند.
وزارت بهداشت عربستان یکشنبه اظهار داشت 48 مورد جدید ابتلا به ویروس کرونا در این کشور مشاهده شده و شمار مبتلایان به 392 تن افزایش یافته است.
در همین حال امارات متحده عربی تمام پروازهای مسافربری و ترانزیت از مبدا و به مقصد این کشور را به مدت دو هفته تعلیق می نماید. پروازهای ترابری ادامه خواهد یافت.
منبع: خبرگزاری ایسنا