عوارض احتمالی هیپوکالمی (کمبود پتاسیم بدن)

به گزارش مجله وبلاگ فروش، در این مقاله در خصوص عوارض احتمالی هیپوکالمی (کمبود پتاسیم بدن) که ممکن است وقتی که شرایط بدون توجه و یا بدون درمان باقی می ماند رخ دهد را بیاموزید.

عوارض احتمالی هیپوکالمی (کمبود پتاسیم بدن)

بدن ما برای عملکرد روزانه خود احتیاج به مواد مغذی مختلفی دارد، یک از این مواد ماده معدنی و الکترولیتی معروفی به نام پتاسیم است. این ماده معدنی در سلول های بدن ذخیره می گردد. برخی از مهمترین توابع این مواد مغذی در بدن عبارتند از: یاری به ساختن عضلات، حفظ تعادل الکترولیتی پایدار، یاری به عملکرد عصبی، یاری به تنظیم مناسب فشار خون و تنظیم عملکرد قلب و کلیه ها می باشد. آرتمی قلب چیزی جز ضربان نامنظم قلب نیست، به شکل ضربان قلب سریعتر یا کندتر از حد معمول است. بیشتر موارد این مشکل نشانگر چیزی جدی نیستند، اما برخی از آنها را انجام می دهند و حتی ممکن است تهدید نماینده زندگی باشند. در حال حاضر، با توجه به عوامل خاص، کمبود این ماده معدنی موجود در بدن ممکن است رخ دهد، و این شرایط هیپوکالمی شناخته می گردد. 3.6 تا 4.8 میلی اکی والان در لیتر به اسم اندازه طبیعی پتاسیم مورد احتیاج بدن است. هر چیزی که کمتر از آن و به ویژه کمتر از 2.5 میلی اکی والان بر لیتر می تواند یک شرایط تهدید نماینده زندگی برای یک فرد ایجاد کند که احتیاجمند یاری های اورژانسی است. علائمی که ممکن است نشان دهنده این باشد که یک فرد دارای سطح پتاسیم کم است ممکن است شامل ضعف، گرفتگی عضلات، یبوست، خستگی و ضربات غیر طبیعی قلب باشد.

عوارض احتمالی هیپوکالمی (پتاسیم پایین)

آریتمی قلبی

آرتمی قلب چیزی جز ضربان نامنظم قلب نیست، به شکل ضربان قلب سریعتر یا کندتر از حد معمول است. بیشتر موارد این مشکل نشانگر چیزی جدی نیستند، اما برخی از آنها را انجام می دهند و حتی ممکن است تهدید نماینده زندگی باشند. اگر چه همه افراد علائم را تجربه نمی نمایند، برخی از افراد ممکن است از موارد زیر شکایت نمایند:

  • احساس سوزش در قفسه سینه
  • درد در قفسه سینه
  • ضربان قلب آرام یا سریع است
  • سرماخوردگی
  • سرگیجه

مسائل عضلانی

هنگامی که عرضه پتاسیم به بدن کاهش می یابد، عضلات هم تحت تاثیر قرار می گیرند. به همین علت، افرادی که دارای هیپوکالمی هستند، در خصوص گرفتگی عضلات، خستگی غیر طبیعی و ضعف عضلانی شکایت دارند. در برخی افراد، این بیماری حتی ممکن است موجب فلج شدن گردد، شرایطی که به اسم فلج دوره ای هیپوکالمی شناخته می گردد. در این جا، فرد بیمار می تواند ضعف عضلانی را احساس کند و یا ممکن است فلج شدید، اما به صورت وقایع دوره ای باشد. در بیشتر موارد، این شرایط از یک یا هر دو والدین به ارث برده می گردد. علائم این بیماری:

عمدتا پس از خواب یا استراحت یا بعد از بیدار شدن رخ می دهد

مناطقی که در شانه ها و باسن قرار دارند، مکان هایی هستند که معمولا تحت تاثیر قرار می گیرند

ممکن است در اثر، وعده های غذایی شور و یا غذایی غنی از کربوهیدرات باعث گردد

فشار خون

فشار خون بالا با یک نیروی بیش از حد طبیعی تعیین می گردد که خون در دیواره های شریان ها جریان دارد و در سراسر بدن جریان دارد. قسمت بزرگی از کل پتاسیم در بدن در سلول ها باقی می ماند. تغییرات سطوح پتاسیم مانند هیپوکالمی می تواند موجب آسیب هایی گردد، و این ممکن است در ناتوانی قلب، اعصاب و عضلات نشان داده گردد. بیشتر مردم این شرایط را برای سال ها دارند.، حتی در خصوص آن نمی دانند. این به خاطر عدم وجود هیچ علائمی است، حتی زمانی که شرایط به سطح بحرانی جدی رسیده است. تعداد کمی از افراد ممکن است علائم زیر را تجربه نمایند:

  • سردرد
  • سرگیجه
  • نئوپلاسم مکرر
  • یبوست

یکی دیگر از عوارض رایج که می تواند ناشی از هیپوکالمی باشد، یبوست است. این مشکل با گذراندن کمتر از سه مدفوع در هفته و مدفوع سخت و خشک می گردد. سایر علائم مرتبط با آن عبارتند از:

  • فشار بیش از حد در طی حرکت روده
  • احساس می کنید که مقعد مسدود شده است
  • احساس تخلیه ناقص حتی پس از دسشویی دارید

آسیب سلولی

قسمت بزرگی از کل پتاسیم در بدن در سلول ها باقی می ماند. تغییرات سطوح پتاسیم مانند هیپوکالمی می تواند موجب آسیب هایی گردد، و این ممکن است در ناتوانی قلب، اعصاب و عضلات نشان داده گردد.

درمان ضروری است تا شرایط هیپوکالمی را برای ایجاد چنین عوارضی ایجاد کند. بستگی به نوع و شدت علائم بیمار، درمان جایگزینی پتاسیم برای کنترل بیماری به کار می رود. بیمارانی که آزمایشات و تشخیص های آزمایشگاهی خود را اعلام می نمایند بسیار زیاد هستند،. با این حال، برای افرادی که علائم کمتری دارند یا در شرایط بسیار ناراحت نیستند، درمان می تواند با یاری صرفا به وسیله قرص های پتاسیم انجام گردد. به این نتیجه می رسیم که بیمارانی که به موقع به درمان می پردازند معمولا از چنین عوارضی رنج نمی برند. و در موارد نادر، این بیماری در صورتی که بیش از حد شدید باشد ممکن است باعث مرگ گردد.

انتشار: 3 آبان 1403 بروزرسانی: 3 آبان 1403 گردآورنده: sale-blog.ir شناسه مطلب: 14691

به "عوارض احتمالی هیپوکالمی (کمبود پتاسیم بدن)" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "عوارض احتمالی هیپوکالمی (کمبود پتاسیم بدن)"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید