پیشگیری از دیابت با خوراکی ها
به گزارش مجله وبلاگ فروش، بعضی مواد غذایی دارای ویژگی های خاصی هستند که می توانند از بروز بعضی بیماری ها جلوگیری نمایند. در این مقاله تعدادی از خوراکی هایی را که قادر به پیشگیری از بروز دیابت در افراد هستند برای شما نام می بریم و نحوه تاثیر آنها را توضیح می دهیم.

پیشگیری از دیابت با خوراکی ها
بعضی مواد غذایی دارای ویژگی های خاصی هستند که می توانند از بروز بعضی بیماری ها جلوگیری نمایند. در این مقاله تعدادی از خوراکی هایی را که قادر به پیشگیری از بروز دیابت در افراد هستند برای شما نام می بریم و نحوه تاثیر آنها را توضیح می دهیم.
پیشگیری از دیابت با فلفل تند
پژوهشگران در مطالعات خود دریافته اند که فلفل تند در پیشگیری از دیابت و بیماری های قلبی و عروقی که مهم ترین عوامل مرگ و میر در کشورهای رو به توسعه هستند، مفید و موثر است.محققان می گویند، این احتمال وجود دارد که روزی فلفل جایگزین آسپیرین گردد و یا با آسپیرین به اسم دارویی برای پیشگیری و درمان بیماری های قلبی و عروقی ترکیب گردد. آسپرین به تنهایی عوارض جانبی نامطلوب و مضری دارد که باعث خونریزی معده در بیماران مصرف نماینده می گردد.
محققان روی دو ماده فعال در فلفل به نام های کاپسایسین و دی هیدروکاپسیایسین مطالعه و آزمایش کردند. این آزمایشات نشان داد که این مواد شیمیایی، قابلیت پایین آوردن قند خون و سطح انسولین، کاهش تشکیل چربی ها در دیواره های سرخرگی و جلوگیری از تشکیل لخته های خونی را دارند. علاوه بر این که بعضی از عوارض جانبی داروهای رایج و قدیمی را هم ندارند.
پیشگیری از دیابت با مغز بادام
متخصصان تغذیه در آمریکا تاکید کردند، افرادی که نتایج آزمایش انسولین آن ها غیر عادی بوده و در معرض خطر ابتلا به دیابت هستند، می توانند با افزودن بادام به رژیم غذایی خود، از بروز دیابت پیشگیری نمایند.مطالعات دیگری هم نشان داده بود که مغز بادام در زمینه های دیگر سلامتی از قبیل: سلامت قلب و عروق و متابولیکی مفید است.
متخصصان پس از شش هفته آزمایش روی دو گروه از شرکت نمایندگان دریافتند: در گروهی که در رژیم غذایی آنها بادام گنجانده شد، از نظر حساسیت انسولینی بهبودی چشمگیری حاصل گشت. در این افراد هم چنین سطح کلسترول بد خون کاهش پیدا کرد.
پیشگیری از دیابت با قهوه
پژوهشگران ایتالیایی در آنالیز های خود نشان دادند که نوشیدن یک فنجان قهوه پس از ناهار می تواند خطر ابتلا به دیابت را کاهش دهد.محققان موسسه ملی تحقیقات غذایی با انجام تحقیقاتی بر روی مکاهمم عملکرد قهوه در پیشگیری از دیابت کشف کردند که فنول های موجود در قهوه مکاهممی شبیه به بعضی از داروهای ضد دیابت دارند و می توانند سطح گلایسمی خون را کاهش دهند.
تحقیقات متعدد گذشته تائید می کردند که مصرف مداوم قهوه معمولی یا بدون کافئین می تواند منجر به کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع 2 گردد. اما تا کنون این مکاهممی واضح نبود.
اکنون محققان نشان دادند، افرادی که به طور مرتب پس از ناهار، یک فنجان قهوه می نوشند، احتمال کمتری دارد که به دیابت مبتلا شوند.به گفته این دانشمندان، ترکیبات فنولیکی موجود در قهوه از جمله: اسید کلروژنتیک، اسید فرولیک و اسید کافئیک می توانند موجب توقف بعضی آنزیم های مرتبط با هضم کربوهیدرات ها گردد. در حالی که کافئین هیچ فعالیت بازدارنده ای در مقابل این آنزیم ها نشان نمی دهد.
کافئین یکی از موثرترین ترکیبات ضد دیابت موجود در قهوه است.
پیشگیری از دیابت با آبلیمو و چای سبز
شواهد پیشین نشان داده است که مواد سودمند درون چای سبز در پیشگیری از بیماری های قلبی، سرطان و دیابت تاثیر بسزایی دارد.شواهد تازه حاکی از آن است که با چکاندن آب لیمو ترش درون چای سبز یا نوشیدن آب مرکبات بلافاصله پس از نوشیدن چای سبز، تاثیر سودمند این نوع چای دست کم سه برابر می گردد.
به گفته محققان ویتامین C موجود در آبلیمو و مرکبات، موجب خارج شدن هر چه بیشتر مواد سودمند آنتی اکسیدان از برگ های چای سبز می گردد.پیشگیری از دیابت با اسفناج و کلم
محققان اعلام نموده اند که رژیم غذایی سرشار از سبزیجات برگ دار سبز ، می تواند خطر ابتلا به دیابت را کاهش دهد.آنالیز شش مطالعه در خصوص مصرف سبزیجات و میوه ها نشان می دهد که تنها مصرف کلم و اسفناج در پیشگیری از دیابت موثر است.
بر اساس نتایج این مطالعه که در نشریه BMJ منتشر شده، مصرف یک و نیم وعده (معادل 106 گرم) از این سبزیجات در روز، خطر بروز دیابت نوع 2 را 14 درصد کاهش می دهد.
طی این آنالیز تعیین شد مصرف زیاد میوه و سبزی به طور کلی در کاهش خطر بروز دیابت تاثیری ندارد. اما گل کلم و کلم بروکلی در گروه سبزیجات کاهنده خطر دیابت هستند.دلیل تاثیر مثبت این سبزیجات هنوز تعیین نشده است، اما بعضی محققان اندازه بالای آنتی اکسیدان و گروهی دیگر مهمیم این سبزیجات را موثر می دانند.
پیشگیری از دیابت با چربی لبنیات
یک مطالعه تازه نشان داده است که چربی موجود در لبنیات، برای کاهش خطر ابتلا به دیابت مفید است.اسید ترانس پالمی تولئیک نوعی اسید چرب است که در شیر، پنیر، ماست و کره یافت می گردد، اما بدن قادر به ساخت آن نیست. این اسید خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را به اندازه 60 درصد کاهش می دهد.
این یافته به معنی خوردن لبنیات پرچرب و پرکالری نظیر بستنی نیست، اما مصرف میزان مناسبی از ماست و شیر با اندازه چربی سالم برای سلامتی بدن مفید است.منبع:تبیان
ارسال به وسیله کاربر محترم سایت :hasantaleb
/ج
منبع: راسخونabanhome.com: گروه ساختمانی آبان: بازسازی ساختمان و تعمیرات جزئی و کلی و طراحی ویلا و فضای سبز و روف گاردن، طراحی الاچیق، فروش درب های ضد سرقت