کدام سبزیجات خطر سرطان و بیماری های قلبی را کاهش می دهند ؟

به گزارش مجله وبلاگ فروش، تهران (پانا) - سبزیجات یکی از سالم ترین مواد غذایی روی کره زمین هستند که دارای طیف وسیعی از فواید شناخته شده برای سلامتی و طول عمر ما محسوب می شوند.

کدام سبزیجات خطر سرطان و بیماری های قلبی را کاهش می دهند ؟

به گزارش خبرنگاران، اگر هر فردی هر روز سبزیجات مصرف کند در واقع سلامت خودش را تضمین نموده است. پیشگیری از بیماری هایی همچون دیابت، چاقی، بیماری های قلب و سرطان از فوایدی است که مصرف روزانه سبزیجات به همراه دارد. بدن به صورت کلی در هر روز احتیاج به 200 گرم سبزیجات دارد که البته بچه ها، نوجوانان و سالمندانی که بالای 70 سال سن دارد کمتر باید سبزیجات مصرف نمایند.پس برترین سبزیجات برای سلامتی ما کدامند؟

سبزیجات تخمیر شده

خط رو به رشدی از تحقیقات ادعا می نماید که تنوع میکروبی یک عامل کلیدی در افزایش طول عمر و پیری سالم است، جایی که سبزیجات تخمیر شده وارد می شوند.

این یافته ها نشان می دهد که این غذا های تخمیر شده ممکن است ترکیب تریلیون ها باکتری در روده را تغییر دهند.

این نوید بزرگی برای کسانی است که در پی افزایش عمر خود هستند، زیرا نشان داده شده است که این میکروب ها طول عمر خود را افزایش می دهند.

چغندر

افزودن چغندر بیشتر به رژیم غذایی می تواند به افزایش طول عمر یاری کند، از یاری به کاهش وزن گرفته تا پیشگیری از بیماری های مزمن مانند سرطان، چغندر دارای مشخصات غذایی غنی است که فواید زیادی برای سلامتی دارد.

چغندر که به شلغم هم معروف است، منبع عالی فیبر، ویتامین C، منیزیم و اسید فولیک محسوب می گردد. چغندر در دسته غذایی سبزیجات ریشه قرار می گیرد که به طور منظم در رژیم غذایی جوامعی که امید به زندگی بالاتر از حد میانه دارند ظاهر می گردد.

به گفته سارا بروئر متخصص تغذیه، خوردن چغندر می تواند عمر شما را افزایش دهد.

سبزیجات برگ دار

سبزیجاتی مانند کلم بروکلی و کلم پیچ سرشار از مواد مغذی هستند و به محافظت در برابر بیماری های قلبی و سرطان یاری می نمایند.

سبزی های برگ دار سرشار از ترکیبات منحصر به فردی به نام گلوکوزینولات هستند که تجزیه می شوند و ترکیبات کشنده سرطان را تشکیل می دهند و مملو از فلاونوئید ها و کاروتنوئید های ضد سرطان هستند.

بر اساس مطالعات متعدد، سبزیجات برگ سبز نیز سرشار از بتاکاروتن هستند که به نظر می رسد بیشترین تأثیر را بر سلامتی دارد.

سبزیجات دارای برگ سبز با کاهش خطر حمله قلبی، سکته مغزی، دیابت و بسیاری از انواع سرطان مرتبط هستند و یک مطالعه نو که به وسیله دانشمندان آمریکایی انجام شد، نشان داد که خوردن سبزیجات با برگ تیره مانند کلم پیچ، اسفناج می تواند منجر به تغییراتی در DNA گردد که می تواند پیری را تا دو سال معکوس کند.

محققان بعلاوه دریافتند که فرآیند های بیولوژیکی مرتبط با سن با رژیم های غذایی سرشار از سبزیجات برگ سبز کند می گردد.

این نوع سبزیجات بعلاوه سرشار از ویتامین های ضروری B بعلاوه لوتئین، زآگزانتین و کاروتنوئید ها هستند که از چشم ها محافظت می نمایند و حتی در سنین بالا نیز سلامت آن ها را حفظ می نمایند.

منبع: خبرگزاری پانا
انتشار: 16 دی 1400 بروزرسانی: 16 دی 1400 گردآورنده: sale-blog.ir شناسه مطلب: 15893

به "کدام سبزیجات خطر سرطان و بیماری های قلبی را کاهش می دهند ؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "کدام سبزیجات خطر سرطان و بیماری های قلبی را کاهش می دهند ؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید