5 توصیه سازمان بهداشت جهانی برای مصرف غذایی سالم تر و ایمن تر

به گزارش مجله وبلاگ فروش، بهداشت جهانی برای داشتن غذایی سالم تر و ایمن تر چند توصیه دارد.

5 توصیه سازمان بهداشت جهانی برای مصرف غذایی سالم تر و ایمن تر

به گزارش خبرنگاران به نقل از خراسان، برای دستیابی به غذایی سالم تر و ایمن تر این نکات را رعایت کنید.

رعایت نظافت به طور همیشگی

شستن دست ها با آب و صابون قبل از تهیه و آماده کردن غذا

شستن و ضدعفونی کردن تمام سطوح و ابزارهای مورد نیاز آماده کردن غذا

محافظت آشپزخانه از حشرات و حیوانات

جدا کردن مواد غذایی پخته و خام

جدا کردن گوشت خام، مرغ و ماهی از دیگر مواد غذایی و نگهداری آن ها در ظروف جداگانه

استفاده کردن از ابزار و ظروف جداگانه مثل چاقو، تخته های آَشپزی برای خرد کردن

ذخیره کردن غذا در ظروف جداگانه برای جلوگیری از تماس غذاهای پخته و خام

طبخ غذا به طور کامل

پختن غذا به طورکامل، به ویژه ماهی، گوشت، مرغ و تخم مرغ

پختن غذاهایی مانند سوپ و خورش به طور کامل و رساندن به نقطه جوش تا 70 درجه سانتیگراد

گرم کردن مجدد غذا در استفاده مجدد

نگهداری غذا در دمای سالم و مناسب

نگه نداشتن غذا به مدت 2 ساعت یا بیشتر در دمای اتاق

قرار دادن هر گونه مواد غذایی پخته شده و فاسدشدنی در یخچال

گرم کردن مجدد غذا تا 60 درجه سانتیگراد

نگه نداشتن مواد غذایی در یخچال

استفاده از آب و مواد غذایی سالم

استفاده کردن از آب سالم یا سالم سازی آب به طریق جوشاندن و استفاده از قرص کلر

استفاده از مواد غذایی سالم و تازه و اجتناب از مصرف غذاهای دست خورده

مصرف غذاهای فرایند شده بهداشتی مثل استفاده از شیر پاستوریزه

شستن سبزی ها و میوه ها به طور کامل

منبع: همشهری آنلاین
انتشار: 14 خرداد 1399 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: sale-blog.ir شناسه مطلب: 3862

به "5 توصیه سازمان بهداشت جهانی برای مصرف غذایی سالم تر و ایمن تر" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "5 توصیه سازمان بهداشت جهانی برای مصرف غذایی سالم تر و ایمن تر"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید