طرز تهیه املت قهوه خانه ای با گوجه فرنگی؛ راز خوشمزه تر شدن آن
به گزارش مجله وبلاگ فروش، املت گوجه، یکی از پرطرفدار ترین املت های ایرانی است. این املت بسیار خوشمزه و خیلی راحت آماده می گردد. املت را هم با گوجه و هم با رب گوجه فرنگی درست کنید. چنانچه دسترسی به گوجه فرنگی نداشتید، دو قاشق رب گوجه فرنگی را با آب جوش قاطی نموده و در ماهی تابه بریزید تا آب ان بخار گردد. سپس روغن یا کره را به ماهی تابه اضافه کنید. برای مشاهده بقیه مراحل طرز تهیه املت در خبرنگاران بلاگ همراه ما باشید.

گوجه فرنگی | 2 عدد |
تخم مرغ | 3 عدد |
نمک | به اندازه لازم |
فلفل سیاه | به اندازه لازم |
پودر پاپریکا | به اندازه لازم |
ریحون خشک | 1 قاشق غذا خوری |
طرز تهیه املت گوجه فرنگی
مرحله اول
ابتدا یک ماهیتابه نچسب مناسب انتخاب می کنیم، اندازهی روغن درون آن می ریزیم. سپس 2 عدد گوجه را به صورت حلقه حلقه(یا ریز و نگینی) برش می دهیم و داخل ماهیتابه می چینیم، به گوجه ها نمک و فلفل به اندازه لازم اضافه و سرخ می کنیم.
مرحله دوم
در یک ظرف مناسب سه عدد تخم مرغ را میشکونیم و مخلوط می کنیم، تا یک دست شوند، به گوجه های سرخ شده در ماهیتابه، تخم مرغ ها را اضافه می کنیم.
مرحله سوم
سپس پودر پاپریکا و 1 قاشق غداخوری ریحون خشک را به موادمون (تخم مرغ ، گوجه) اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا پخته گردد، املت گوجه ما آماده شد و داخل ظرف سرو می ریزیم و می توانید نوش جان کنید.
همین حالا از جا خود بلند شید و این املت خوشمزه و سنتی را برای اهل خانه درست کنید.
نوش جان
منبع: اُکالا