سالاد سیب زمینی به سبک ایتالیایی
به گزارش مجله وبلاگ فروش، در گزارش زیر طرز تهیه سالاد سیب زمینی را به شما آموزش می دهیم.

با ما همراه باشید و با تور ایتالیا از به بهترین کشور اروپا سفر کنیم و در شهرهای ونیز، فلورانس و رم بگردیم و بناهای تاریخی این کشور تاریخی را از نزدیک ببینیم.
به گزارش ، سالاد سیب زمینی ایتالیایی یک پیش غذای بسیار خوشمزه ایتالیایی است. این غذای خوشمزه به راحتی قابل تهیه است. سیب زمینی ماده اصلی این غذا است که دارای نشاسته فراوانی است.
بهتر است در تهیه این غذا از سیب زمینی های ریز بهره ببرید. اگر از سیب زمینی درشت بهره ببرید مجبورید برای مغز پخت شدن سیب زمینی ها آن ها را خرد کنید. البته اگر سیب زمینی ها را خرد کنید و در آب بجوشانید آن ها خیلی زودتر پخته می شوند، اما باعث می گردد که سیب زمینی ها له شوند و این اصلا برای ظاهر غذای شما خوب نیست. حتما باید بخاطر داشته باشید که ابتدا آب را در یک قابلمه بجوشانید و پس از جوشیدن آب سیب زمینی ها را به مدت 8 الی 12 دقیقه بجوشانید. پس از پختن سیب زمینی ها باید زمان بدهید تا آن ها خنک شوند. پس از خنک شدن آن ها باید سیب زمینی ها را به قطعه های 5 سانتی برش دهید. حتما باید دقت کنید که سیب زمینی ها کاملا مغز پخت شده باشند. تمام مواد بکار رفته در این غذا برای سلامتی مفید است و اگر چربی خون دارید میتوانید سس مایونز اضافه نکنید. این غذا حتما باید بصورت سرد سرو گردد؛ بنابراین حتما باید پس از آماده شدن سالاد آن را به مدت 20 دقیقه در یخچال قرار دهید و بعد آن را سرو کنید. این پیش غذا به دلیل داشتن سیب زمینی- جعفری و گوجه خشک شده ترکیب رنگ بسیار زیبایی دارد و سبب می گردد اشتهای فرد باز گردد. اگر میخواهید طعم سالاد شما تند باشد می توانید مطابق با سلیقه خود میزان فلفل آن را زیاد کنید. پس از افزودن جعفری و گوجه خشک خرد شده باید آن ها را به خوبی با سیب زمینی ها مخلوط کنید؛ و در نهایت سسی که آماده نموده اید را به سالاد اضافه نمایید.
سیب زمینی عظیم نصف شده یا سیب زمینی ریز پوست کنده: 450 گرم
ماست ساده: 4 قاشق غذاخوری
سس مایونز: 4 قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی در آفتاب خشک شده: 8 عدد
برگ جعفری خرد شده: 2 قاشق غذاخوری
نمک: به مقدار لازم
فلفل: به مقدار لازم
آب را داخل یک قابلمه بجوشانید.
سیب زمینی ها را در آب در حال جوش به مدت 8 تا 12 دقیقه بپزید.
گوجه فرنگی های خشک را به خلال های نازک تبدیل کنید.
ماست، و مایونز را در یک کاسه با هم مخلوط کنید.
نمک و فلفل را به آن اضافه کنید.
گوجه فرنگی و جعفری خرد شده را به مواد اضافه نموده و آن ها را با هم مخلوط کنید.
سیب زمینی ها را از آب جوش در آورده و آن ها را به قطعه های 5 سانتیمتری پس از خنک شدن خرد کنید.
سس سالاد را روی سیب زمینی ها ریخته تا سطح آن ها را کاملاً بپوشاند.
سالاد را در یخچال به مدت 20 دقیقه قرار دهید.
سالاد سیب زمینی را بصورت پیش غذا می توانید میل کنید.
منبع: غذالند
منبع: باشگاه خبرنگاران جوانوبلاگ راضانی: وبلاگ راضانی، یک ورزشکار که به دنبال رستگاری است
کیوسک خبری آشنا: کیوسک خبری آشنا | مجله اخبار روز جهان