طرز تهیه آش رشته برای 60، 70 و 80 نفر

به گزارش مجله وبلاگ فروش، مردم ایران از دیرباز با انواع غذاها و پیش غذاهای مقوی و لذیذ آشنا بوده اند. آش یکی از پیش غذاهای خوشمزه و لذیذ ایرانی هاست که انواع مختلفی دارد و در هر شهری بر حسب ذائقه و فرهنگ مردم آن شهر نحوه پخت آن متفاوت است. آش رشته نیز یکی از آش های قدیمی و اصیل بوده که تقریبا همه افراد با پخت آن آشنایی دارند. اما در این مطلب طرز تهیه آش رشته برای 60، 70 و 80 نفر برای شما عزیزان به صورت کامل شرح داده خواهد شد.

طرز تهیه آش رشته برای 60، 70 و 80 نفر

طرز تهیه آش رشته برای 60، 70 و 80 نفر

مواد اولیه برای 60 نفر
سبزی آش6 کیلوگرم
نخودنیم کیلوگرم
لوبیا1 کیلوگرم
عدس1/5 کیلوگرم
رشته آشی5 کیلوگرم
پیاز داغنیم کیلوگرم
سیر داغ و نعنا داغبرای تزیین به مقدار دلخواه
مواد اولیه برای 70 نفر
سبزی آش7 کیلوگرم
نخودنیم کیلوگرم
لوبیا1 کیلوگرم
عدس2 کیلوگرم
رشته آشی5/5 کیلوگرم
پیاز داغ سرخ شدهنیم کیلوگرم
سیر داغ و نعنا داغبه مقدار لازم
مواد اولیه برای 80 نفر
سبزی آش8 کیلوگرم
نخودنیم کیلوگرم
لوبیا1/5 کیلوگرم
عدس2 کیلوگرم
رشته آشی6 کیلوگرم
پیاز داغ سرخ شدهنیم کیلوگرم
نعنا داغ و سیر داغبه مقدار لازم

طرز تهیه

قبل از تهیه آش رشته، سبزیجات را به خوبی شسته، خشک کرده و سپس آن ها خرد کنید.

  • برای تهیه آش رشته، باید حبوبات خود را از قبل نیم پز کرده باشید.
  • یک قابلمه برای تهیه آش رشته در نظر بگیرید؛ آن را پر از آب کنید و بگذارید به جوش آید.
  • سپس سبزی های خرد شده را به آن اضافه کنید.
  • در این مرحله، ادویه و مقداری از پیاز داغ سرخ شده را به قابلمه خود اضافه کنید.
  • حال حبوبات پخته شده را به مواد اضافه نمایید و اجازه دهید کمی حبوبات پخته شوند.
  • رشته ها را خرد کرده (می توانید رشته ها را از وسط دو نیم کنید) سپس به درون قابلمه اضافه کرده و 20 دقیقه صبر کنید. (بهتر است نیم ساعت آخر رشته ها را اضافه کنید.)
  • بگذارید کمی رشته ها بپزد و آش جا بیفتد.
  • وقتی که روی آش لعاب گرفت، بدانید که آش شما جا افتاده است و می توانید نوش جان کنید.
  • از سیر داغ، نعنا داغ و همچنین مقداری از پیاز داغ های باقیمانده برای تزیین آش خود استفاده کنید.

حتما ببینید: تزیین آش رشته با طرح های جدید

کلام آخر

آش رشته به دلیل وجود مواد مغذی و سالم یک غذای کامل به حساب می آید. شما می توانید این آش خوش طعم و لذیذ را هم برای مراسم های خاص به عنوان نذری تدارک ببینید و هم در جمع خانواده یا دوستان خود آن را سرو کنید و از عطر عالی آن لذت ببرید. همچنین در صورتی که تعداد میهمان های شما کمتر از 60 تا 80 نفر است، پیشنهاد می کنیم بسته به تعداد نفرات خود، از مقالات طرز تهیه آش رشته برای 15 و 20 نفر و یا تهیه آش رشته برای 6، 8 و 10 نفر در انگیزه کمک بگیرید.

منبع: مجله انگیزه
انتشار: 8 شهریور 1400 بروزرسانی: 8 شهریور 1400 گردآورنده: sale-blog.ir شناسه مطلب: 7045

به "طرز تهیه آش رشته برای 60، 70 و 80 نفر" امتیاز دهید

112 کاربر به "طرز تهیه آش رشته برای 60، 70 و 80 نفر" امتیاز داده اند | 4 از 5
امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه آش رشته برای 60، 70 و 80 نفر"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید