طرز تهیه املت اسپانیایی کلاسیک (تصویری)

به گزارش مجله وبلاگ فروش، ترتیلا املت اسپانیایی یک غذای ساده متشکل از سیب زمینی و تخم مرغ است که می تواند به عنوان پیش غذا یا وعده غذای اصلی به صورت گرم یا سرد سرو شود.

طرز تهیه املت اسپانیایی کلاسیک (تصویری)

خبرنگاران | سرویس آشپزی - آنچه که ما تحت عنوان املت اسپانیایی می شناسیم Tortilla Espanola یا Tortilla de Patatas، در حقیقت یک غذای ساده متشکل از سیب زمینی و تخم مرغ است که می تواند به عنوان یک پیش غذا یا وعده غذای اصلی به صورت گرم یا سرد سرو شود و اسپانیایی ها تمایلی به املت نامیدن این غذا ندارند!

بر سر استفاده از پیاز در تهیه این املت سیب زمینی نیز بین علما اختلاف است! بنابراین، در صورت عدم تمایل می توانید پیاز را از دستور حذف کنید. اگرچه ما به شما حذف آن را پیشنهاد نمی کنیم. چرا که پیاز شیرینی و تردی مطبوعی به املت اسپانیایی تورتیلا شما اضافه خواهد کرد.

طرز تهیه املت اسپانیایی کلاسیک

مواد لازم
سیب زمینی 3 عدد متوسط
تخم مرغ 4 عدد درشت
پیاز1 عدد متوسط
نمک1 قاشق چایخوری

دستور پخت:

1. سیب زمینی ها را به صورت مکعبی درشت، اما نازک برش بزنید. سیب زمینی ها را درون آبکش ریخته و نشاسته آن را کاملا شست و شو دهید تا به هنگام سرخ کردن به کف تابه و به هم نچسبند.

نکته: برای پخت سیب زمینی ها باید آن ها را در 1 تا 2 پیمانه روغن غوطه ور کنید تا کاملا مغز پخت و طلایی شوند. در صورتی که تمایل به استفاده از روغن زیاد ندارید، ابتدا سیب زمینی ها را با 2 پیمانه آب و 1 و ½ قاشق چایخوری نمک به مدت 5 تا 7 دقیقه نیم پز کنید. آبکش و کاملا خشک کنید و سپس با 2 قاشق غذاخوری روغن سرخ کنید.

2. پیاز های خرد شده را در اواخر پخت سیب زمینی ها به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا سبک و طلایی شوند.

3. در کاسه دیگری تخم مرغ ها را بشکنید.

4. نمک و در صورت تمایل فلفل سیاه اضافه کنید.

5. پیاز و سیب زمینی سرخ شده را به مایه تخم مرغی اضافه کرده و کاملا مخلوط کنید.

6. تابه را با چند قاشق روغن گرم کنید و مایه املت اسپانیایی ساده را به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا یک طرف املت بگیرد.

7. در صورت تمایل می توانید املت را در همین مرحله سرو کنید. در غیر این صورت، املت را برگردانید و سمت دیگر آن را نیز کامل سرخ کنید.

8. املت اسپانیایی را به همراه کاهو، گوجه، زیتون و جعفری ساطوری شده تزیین و سرو کنید.

حرف آخر

با پیاز یا بدون پیاز، املت اسپانیایی را حتما امتحان کنید و از قلم نیاندازید که می توانید طرز تهیه املت فرانسوی را نیز در این مطلب دنبال کنید.

لطفا اگر رسپی های ارائه شده در بخش آشپزی خبرنگاران را امتحان می کنید، تجربیات و سوالات خود را با ما و سایر همراهان خبرنگاران به اشتراک بگذارید. کارشناسان ما در اسرع وقت جوابگوی سوالات شما خواهند بود.

برگرفته از: happyfoodstube

آژانس مسافرتی: دور زمین | سفر به دور زمین هیچوقت اینقدر آسون نبوده! تور ارزان، تور لحظه آخری، اروپا، تور تایلند، تور مالزی، تور دبی، تور ترکیه

sale-blog.ir: مجله وبلاگ فروش | ارائه نرم افزارهای مدیریت وبسایت

منبع: setare.com
انتشار: 10 آبان 1400 بروزرسانی: 10 آبان 1400 گردآورنده: sale-blog.ir شناسه مطلب: 12353

به "طرز تهیه املت اسپانیایی کلاسیک (تصویری)" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه املت اسپانیایی کلاسیک (تصویری)"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید