طرز تهیه لواشک انار با هسته با همه ترفندها و نکات

به گزارش مجله وبلاگ فروش، تهیه لواشک انار خانگی نه تنها آسان است، بلکه یک تجربه لذت بخش آشپزی هم محسوب می گردد. با کمی حوصله و مواد اولیه ساده می توانید لواشکی خوشمزه و سالم را برای خود و خانواده تان تهیه کنید. در این دستورالعمل، به شما آموزش می دهیم که چگونه لواشک انار با هسته را که خیلی ساده تر از تهیه لواشک انار بدون هسته است به ساده ترین روش ممکن درست کنید. پس در ادامه طرز تهیه لواشک انار با هسته را با جزییات و ترفندهایش بخوانید.

طرز تهیه لواشک انار با هسته با همه ترفندها و نکات

مواد لازم برای تهیه لواشک انار با هسته

  • انار ترش 1 کیلوگرم
  • نمک 1 قاشق غذاخوری
  • شکر (اختیاری) 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه لواشک انار با هسته

1. دانه کردن انار و نمک زدن به آن

اولین مرحله از طرز تهیه لواشک انار با هسته این است که انارها را بشویید و دانه کنید. پوست و قسمت سفید داخل انار را جدا کنید چون تلخ هستند. دانه های انار را در یک ظرف بزرگ بریزید و نمک اضافه کنید. نمک باعث می گردد لواشک ماندگاری بیشتری داشته باشد. ظرف را به مدت 4 تا 5 ساعت کنار بگذارید تا آب اضافی آن خارج گردد.

2. پختن و تهیه لواشک

دانه های انار را در یک قابلمه بزرگ روی حرارت بالا قرار دهید. وقتی آب انار جوش آمد، حرارت را کم کنید و به طور مداوم هم بزنید تا دانه های انار نرم شوند پس از 2 ساعت، قابلمه را از روی حرارت بردارید.

دانه های انار پخته شده را با استفاده از گوشت کوب کمی له کنید تا به حالت خمیری درآیند. یک سینی بزرگ فلزی را با پلاستیک بپوشانید و مخلوط انار را روی آن بریزید. با استفاده از قاشق یا کفگیر، مخلوط را به صورت یک لایه نازک پخش کنید.

سینی را در معرض نور غیر مستقیم خورشید قرار دهید. اگر دسترسی به نور خورشید کافی نیست، می توانید از دستگاه خشک کن بهره ببرید.

نکات تکمیلی برای تهیه لواشک انار

برای اینکه لواشکی خوشمزه و باکیفیت داشته باشید، به چند نکته مهم باید توجه کنید. در ادامه، به شما ترفندها و نکات طلایی برای تهیه لواشک انار با هسته را آموزش می دهیم تا بتوانید برترین نتیجه را بگیرید.

تهیه لواشک انار بدون هسته

اگر ترجیح می دهید لواشک انار بدون هسته داشته باشید، پس از پختن و نرم شدن دانه های انار می توانید از یک صافی ریز بهره ببرید تا هسته ها را جدا کنید. این کار باعث می گردد لواشک شما بافت یکدست تری داشته باشد. اما توجه داشته باشید که جدا کردن کامل هسته ها ممکن است کمی زمان بر باشد.

روش های مختلف خشک کردن لواشک

خشک کردن لواشک، مرحله پایانی و حیاتی تهیه این تنقله خوشمزه است. انتخاب روش مناسب برای خشک کردن، تاثیر مستقیمی بر طعم، بافت و ماندگاری لواشک دارد. سه روش اصلی برای خشک کردن لواشک انار وجود دارد که هر کدام مزایا و معایب خاص خود را دارند:

  • خشک کردن در آفتاب: این روش، روش سنتی و مالی است. با قرار دادن سینی حاوی لواشک در معرض نور مستقیم اما غیر مستقیم خورشید، رطوبت آن تبخیر می گردد. اما این روش به زمان بیشتری احتیاج دارد و ممکن است به علت تغییرات آب وهوایی، نتیجه دلخواه حاصل نگردد. بعلاوه، احتمال آلودگی لواشک به گرد و غبار هم وجود دارد.
  • خشک کردن در فر: این روش برای افرادی که در پی سرعت بیشتر هستند، مناسب است. با تنظیم دمای فر روی حداقل و باز گذاشتن درب آن می توان لواشک را در مدت زمان کمتری خشک کرد. اما باید مراقب بود که لواشک نسوزد.
  • خشک کردن با دستگاه خشک کن: این روش، دقیق ترین و کنترل شده ترین روش خشک کردن است. دستگاه خشک کن با ایجاد دمای ثابت و جریان هوای مناسب، شرایط ایده آل برای خشک شدن لواشک را فراهم می نماید. این روش باعث می گردد لواشک به طور یکنواخت خشک گردد و کیفیت آن حفظ گردد.

انتخاب روش خشک کردن به عواملی مانند اندازه زمان، تجهیزات موجود و شرایط آب و هوایی بستگی دارد. هر کدام از این روش ها مزایا و معایب خاص خود را دارند و شما می توانید با توجه به شرایط خود، برترین روش را انتخاب کنید.

استفاده از شکر و نمک برای تهیه لواشک انار

استفاده از شکر و نمک در تهیه لواشک انار، نقش مهمی در طعم و ماندگاری آن دارد. نمک علاوه بر اینکه به لواشک طعم دلپذیر می بخشد، باعث افزایش ماندگاری آن هم می گردد و از رشد کپک جلوگیری می نماید. اندازه نمک مورد استفاده بسته به ذائقه شخصی قابل تنظیم است. شکر هم به لواشک شیرینی ملایمی می بخشد و باعث نرم تر شدن بافت آن می گردد. در صورتی که از انار ترش استفاده می کنید، می توانید اندازه شکر را کمی افزایش دهید تا طعم لواشک متعادل تر گردد.

انواع روش های تهیه لواشک انار

لواشک انار، تنوع بسیار زیادی دارد و با روش ها و ترکیب های مختلفی قابل تهیه است. مثلا تهیه لواشک با انار سفید به جای انار سرخ یکی از روش هاست اما بعضی از محبوب ترین انواع لواشک انار عبارتند از:

لواشک انار بدون هسته: در این نوع لواشک، پس از پختن انار، هسته ها از آن جدا می شوند و پوره صاف شده روی سینی پهن می گردد. این نوع لواشک بافت یکدست تر و نرم تری دارد.

لواشک انار ترکیبی: برای تنوع بخشیدن به طعم لواشک، می توان آن را با میوه های دیگر مانند به، سیب، گلابی و یا حتی سبزیجات مانند هویج ترکیب کرد. این ترکیب ها طعم های نو و جالبی را ایجاد می نمایند. یکی از مجذوب کننده ترین و البته ترش ترین لواشک ها با انار، تهیه لواشک انار و زرشک است. اگر دوست دارید مزه لواشک انار شما شیرین تر گردد سیب را اضافه کنید. طرز تهیه لواشک انار و سیب را در کتاب کاله بخوانید.

لواشک انار با طعم های مختلف: علاوه بر ترکیب با میوه ها و سبزیجات، می توان به لواشک انار ادویه های مختلفی مانند دارچین، زنجبیل، هل، زعفران و یا حتی پودر پسته افزود تا طعم آن غنی تر گردد.

با کمی خلاقیت و استفاده از مواد مختلف، می توان انواع لواشک انار با طعم ها و بافت های متنوعی تهیه کرد و از طعم دلپذیر آن لذت برد.

مدت زمان خشک شدن لواشک انار با هسته

مدت زمان خشک شدن لواشک به ضخامت لایه لواشک، رطوبت هوا و روش خشک کردن بستگی دارد. بهتر است هر چند ساعت یکبار لواشک را چک کنید تا از خشک شدن کامل آن اطمینان حاصل کنید.

منبع: کتاب کاله
انتشار: 17 آذر 1403 بروزرسانی: 17 آذر 1403 گردآورنده: sale-blog.ir شناسه مطلب: 29540

به "طرز تهیه لواشک انار با هسته با همه ترفندها و نکات" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه لواشک انار با هسته با همه ترفندها و نکات"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید