لقمه های بادنجان و ریکوتا

به گزارش مجله وبلاگ فروش، این لقمه ها بسیار هیجان انگیز به نظر می رسد و آدم تصور می نماید از خوردن آنها سیر نخواهید شد. توصیه می کنیم حتما این غذا را تهیه و میل کنید. اگر پنیر ریکوتا پیدا نکردید، پنیر خامه ای بهره ببرید.

لقمه های بادنجان و ریکوتا
  • تعداد: 6 نفر
  • زمان تهیه: 15 دقیقه
  • زمان پخت: 10 دقیقه

مواد لازم

  • یک عدد بادنجان میانه
  • نمک
  • آرد کامل
  • دو عدد تخم مرغ درشت
  • ¾ پیمانه خرده های نان تست
  • ¼ پیمانه پنیر پارمسان رنده شده
  • یک قاشق غذاخوری+ دو قاشق چایخوری روغن زیتون
  • دو عدد گوجه فرنگی درشت
  • دو قاشق چایخوری سرکه قرمز
  • یک پیمانه پنیر ریکوتا (یا خامه ای)
  • ریحان تازه خرد شده

طرز تهیه

1- بادنجان ها را به صورت حلقه های نازک برش دهید و دو طرف آن را نمک بزنید. کمی آرد در بشقاب گود بریزید و کنار بگذارید. تخم مرغ ها را در بشقابی دیگر هم بزنید و کنار بگذارید. در ظرف سوم نیز، خرده های نان و پنیر پارمسان را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.

2- حلقه های بادنجان را ابتدا در آرد معمولی، بعد تخم مرغ و در آخر در مخلوط نان بغلتانید.

3- یک قاشق غذاخوری روغن زیتون را در تابه بزرگی گرم کنید. سپس بادنجان ها را در روغن سرخ کنید تا دو طرف آنها طلایی گردد. سپس آنها را روی دستمال حوله ای بگذارید تا روغن اضافه شان کشیده گردد. روی آنها نمک بزنید

4- گوجه فرنگی ها را ریز خرد کنید و داخل کاسه بریزید. روی آنها سرکه و روغن زیتون بریزد. روی هر بادنجان یک قاشق پنیر ریکوتا بگذارید و روی آنها گوجه فرنگی های مزه دار شده را قرار دهید. برای تزئین هم برگ ریحان بریزید. نوش جان.

ارزش غذایی

  • کالری: 243
  • چربی: 13 گرم
  • کلسترول: 95 میلی گرم
  • کربوهیدرات: 25 گرم
  • فیبر: 4 گرم
  • پروتئین: 12 گرم
  • سدیم: 328 میلی گرم
منبع: فوت و فن / foodnetwork.com
انتشار: 18 مرداد 1401 بروزرسانی: 18 مرداد 1401 گردآورنده: sale-blog.ir شناسه مطلب: 20515

به "لقمه های بادنجان و ریکوتا" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "لقمه های بادنجان و ریکوتا"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید