مقاله: چای نوشیدن در گوشه و کنار دنیا

به گزارش مجله وبلاگ فروش، همه ما با داستان های انگلیسی آشنا هستیم و احتمالا می دانید که هیچ داستانی وجود ندارد که عبارت چای نوشیدن حداقل یک بار در آن داستان نیامده باشد. مراسم چای عصرانه انگلیسی یک رسم اجتماعی است که با تشریفات و آداب و رسوم انجام می شود و معمولا با صرف کیک یا ساندویچ همراه است. مراسم چای عصرانه انگلیسی یک سنت ملی فراگیر شد، بعد از این که رسما اعلام شد ملکه این کار را انجام می دهد. در این مراسم ابتدا چای در فنجان ریخته شده و بعد به آن شیر افزوده می شود. در گذشته، این کار به مهمانان نشان می داد که ظروف چینی میزبان از جنس مرغوب هستند (ظروف چینی با کیفیت در مواجه با حرارت ترک نمی خوردند). اضافه شدن شیر نیز مزه چای را بهتر می کرد. مراسم چای عصرانه در ابتدا فقط برای نوشیدن چای برگزار می شد، ولی امروزه در بیشتر نواحی انگلستان، این عبارت به یک وعده غذایی سبک در هنگام عصر اطلاق می شود. به طور کلی در انگلستان پیشنهاد نوشیدن یک فنجان چای در هر شرایطی بسیار مؤدبانه و خوش آیند است و دیگران نیز همیشه از این پیشنهاد استقبال می کنند. حتی کسانی که برای انجام تعمیرات یا ارائه خدمات به یک منزل انگلیسی وارد می شوند نیز معمولا به نوشیدن چای دعوت می شوند. انسان ها با دیدن توجه آرام می شوند، اما این دعوت به چای نیست که صرفا این کار را انجام می دهد. در چای ترکیباتی وجود دارد که به ما کمک می کند احساس بهتری کنیم و برای کارهای دیگر آماده شویم. چای کافئین دارد، که کمک می کند زمانی که انرژی مان افت کرده سر حال بشویم. چای همچنین آمینو اسیدی دارد که همراه با کافئین اجازه می دهد تا ذهن ما در حالت هوشیاری و گوش به زنگی بماند، بدون این که نشانه های استرس ایجاد کند.

مقاله: چای نوشیدن در گوشه و کنار دنیا

در چین آداب نوشیدن چای یک رسم ملی سراسری است. از نظر فرهنگی صرف سه وعده غذا و نوشیدن حداقل یک فنجان چای در روز برای مردم چین الزامی است. وقتی یک مهمان خارجی وارد خانه ای در چین می شود، حتما باید با یک فنجان چای مورد استقبال قرار بگیرد. در همه شهرهای چین تعداد زیادی چایخانه وجود دارد، ولی سرو چای در آن ها با سرو چای در خانه های چین تفاوت دارد. مراسم نوشیدن چای در چین نوعی فعالیت هنری است و آموختن راه و رسم آن به زمان زیادی نیاز دارد. در بعضی از نواحی، مراحل تهیه چای بسیار پیچیده است و ریشه در فرهنگ بومی دارد. البته لوازم مورد استفاده برای تهیه و نوشیدن چای در چین تفاوت زیادی با روسیه ندارند و عبارت اند از: فنجان، نعلبکی، قوری و سینی که به شکلی خاص و هنرمندانه ساخته می شوند. Diansin، نوعی شیرینی که همراه چای سرو می شود، لذیذ و خوش ظاهر است و نه تنها در چین بلکه در سراسر دنیا دوستداران زیادی دارد. در چین صدها نوع چای مشهور وجود دارد. برای درست کردن چای نیز از آب چشمه ها و نهرهای معروف استفاده می شود چرا که مردم چین باور دارند این آب ها دارای خواص درمانی و معدنی هستند. مزارع چای یا به عبارتی کوهستان های چای، مناظر خارق العاده ای هستند که زیبایی مضاعفی به مناطق دیدنی چین می دهند.

منبع مقاله: چای نوشیدن در گوشه و کنار دنیا

انتشار: 11 بهمن 1400 بروزرسانی: 11 بهمن 1400 گردآورنده: sale-blog.ir شناسه مطلب: 16487

به "مقاله: چای نوشیدن در گوشه و کنار دنیا" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "مقاله: چای نوشیدن در گوشه و کنار دنیا"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید