10 منبع خوراکی مهم ویتامین E
به گزارش مجله وبلاگ فروش، ویتامین E از ویتامین های محلول در چربی است که به نام یک آنتی اکسیدان قوی هم شناخته می گردد و به پیشگیری از بروز استرس اکسیداتیو در بدن یاری می نماید.

به گزارش خبرنگاران، آنتی اکسیدان ها از سلول های بدن در برابر اثرات مخرب رادیکال های آزاد محافظت می نمایند و می توانند خطر ابتلا به بیماری های خطرناکی مانند سرطان، بیماری های قلبی یا حتی آلزایمر را کاهش دهند
بنابراین مقادیر مناسب ویتامین E می تواند فرد را در برابر بیماری های قلبی، سرطان و آسیب چشمی مرتبط با سن (دژنراسیون ماکولا) محافظت کند.
از مهمترین مزایای ویتامین E شامل نقش آن به نام ویتامین محلول در چربی است که برای عملکرد مناسب بسیاری از اندام ها، فعالیت های آنزیمی و فرآیندهای عصبی مورد احتیاج است.
در عین حال مصرف زیاد ویتامین E به وسیله مکمل ها می تواند منجر به خون ریزی بیش از حد گردد. البته مصرف خوراکی های حاوی ویتامین E مانند مواردی که در ذیل آورده شده، سالم و بی خطر است.
بنا بر گزارش سایت مای فود دیتا، مقدار مورد احتیاج مصرف ویتامین E به طور روزانه 15 میلی گرم است.
از مواد غذایی حاوی بالاترین مقادیر ویتامین E می توان به ترتیب به موارد زیر اشاره نمود:
1- تخمه آفتابگردان
2- بادام ها
3- آووکادو
4- اسفناج
5- کدو گردویی (از خانواده کدو حلوایی)
6- کیوی
7- کلم بروکلی
8- ماهی قزل آلا
9- روغن زیتون
10- میگو
منبع: خبرگزاری ایسنا