دیوان عدالت اداری حق ورود به تصمیمات شورای عالی انقلاب فرهنگی را ندارد
به گزارش مجله وبلاگ فروش، تهران(پانا) - نایب رییس کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس ضمن تشریح آنالیز های جلسه امروز(دوشنبه، 31 خرداد) کمیسیون متبوع خود، از اتمام آنالیز طرح اصلاح قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری در این کمیسیون اطلاع داد.

به گزارش ایسنا، حسن نوروزی با اشاره به جلسه امروز کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس اسم کرد: در جلسه امروز کمیسیون، کار آنالیز طرح اصلاح قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری با تصویب یک ماده به جای مانده از آن به انتها رسید.
وی اضافه کرد: بر اساس این مصوبه، دیوان عدالت اداری به تصمیمات شورای عالی انقلاب فرهنگی حق ورود ندارد و تصمیمات شورای عالی انقلاب فرهنگی مستثنی از تصمیمات دیوان عدالت اداری است.
نایب رییس کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس بعلاوه بیان نمود: در این جلسه بعلاوه کلیات لایحه مبارزه با قاچاق انسان و اعضای بدن و مجازات عبور دهندگان غیرمجاز افراد از مرزهای کشور، تصویب شد و مقرر شد جزئیات آن در کمیته تخصصی آنالیز گردد.
منبع: خبرگزاری پاناوبلاگ راضانی: وبلاگ راضانی، یک ورزشکار که به دنبال رستگاری است
کیوسک خبری آشنا: کیوسک خبری آشنا | مجله اخبار روز جهان