نوبخت: همسان سازی حقوق بازنشستگان در آستانه دائمی شدن است
به گزارش مجله وبلاگ فروش، تهران (پانا)- لایحه همسان سازی حقوق بازنشستگان پس از تایید در هیات دولت راهی مجلس خواهد شد.

محمدباقر نوبخت رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور در گفت و گوی زنده اینستاگرامی خود گفت: همسان سازی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی همچون بازنشستگان لشگری و کشوری انجام می گردد.
وی ادامه داد: به منظور اطمینان خاطر بازنشستگان محترم؛ در 6 ماده و 5 تبصره پیش نویس لایحه حداقل 90 درصد همسان سازی حقوق بازنشستگان با پیگیری نمایندگان بازنشستگان، آماده شده است که پس از اخذ مصوبه ای از هیات دولت به مجلس ارائه خواهیم داد.
معاون رئیس جمهور با اشاره به نشست هایی که با روسای سازمان زندانها و سازمان دامپزشکی داشته است از اجرای تسری قانون فوق العاده خاص این کارکنان یاد کرد که از ابتدای امسال خواهد بود و از فروردین ماه پرداخت خواهد شد.
منبع: خبرگزاری پاناabanhome.com: گروه ساختمانی آبان: بازسازی ساختمان و تعمیرات جزئی و کلی و طراحی ویلا و فضای سبز و روف گاردن، طراحی الاچیق، فروش درب های ضد سرقت