کباب لاپلو؛ طرز تهیه کباب لاپلویی خوشمزه و مجلسی

به گزارش مجله وبلاگ فروش، کباب لاپلو یکی از غذاهای متنوع با گوشت چرخ نموده است که می توانید براحتی آن را در خانه تهیه کنید. در این مطلب شما را با طرز تهیه کباب لاپلویی خوشمزه و ساده آشنا خواهیم کرد.

کباب لاپلو؛ طرز تهیه کباب لاپلویی خوشمزه و مجلسی

خبرنگاران | سرویس آشپزی - یکی از انواع غذاهای مقوی و ساده غذاهایی است که با گوشت تهیه می گردد. با استفاده از گوشت می توان غذاهای خوشمزه ای همچون انواع کباب، کباب کوبیده گوسفندی، کباب برگ تابه ای و… را تهیه کرد. اما در این مطلب قصد داریم تا شما را با طرز یک غذای جالب و خوشمزه که می توان آن را نوعی غذا با گوشت چرخ نموده دانست آشنا کنیم: کباب لاپلو شاید از اسم آن خودتان تصوری از طرز تهیه کباب لاپلو در ذهن تان تداعی شده باشد و بتوانید آن را بدون دستور تهیه نیز طبخ کنید. با این حال پیشنهاد می کنیم دستوری که ما برای شما آماده نموده ایم را نیز از دست ندهید. با ما همراه باشید.

طرز تهیه کباب لاپلو

مودای که در ادامه به آن ها اشاره می گردد، برای تهیه کباب لاپلو برای 4 نفر در نظر گرفته شده است. پس به تناسب برای افرادی که می خواهید این غذای خوشمزه را تهیه کنید، میزان مواد اولیه را تغییر دهید.

مواد لازم
گوشت چرخنموده200 گرم
برنج2 پیمانه
ماست چکیده1 قاشق غذاخوری
رعفران دمنموده2 قاشق غذاخوری
سیب زمینی (دلخواه)1 عدد
پیاز1 عدد
نمک، فلفل و زردچوبهبه مقدار کافی
روغن4 قاشق غذاخوری

دستور تهیه

1. پیاز را با رنده ریز رنده کنید و داخل یک کاسه آن را با گوشت چرخ نموده مخلوط کنید.

2. در این مرحله همه ادویه جات مورد نظر خود را (از جمله نمک، فلفل و زردچوبه) به داخل ظرف اضافه کنید و همه مواد را خوب با هم ورز بدهید.

3. قاشق ماست چکیده را به داخل ظرف اضافه کنید و مجددا ترکیب حاصل را هم بزنید. حال ترکیب ایجاد شده از گوشت و سایر مواد را تا آماده شدن برنج در یخچال قرار دهید تا کمی خودش را بگیرد.

4. برنج را پس از شست و شو در یک قابلمه کوچک محتوی آب بریزید و روی شعله قرار دهید. پس از حدود 10 دقیقه یعنی زمانی که برنج موجود در قابلمه نیم پز شد (بسته به نوع برنج ممکن است زمان مورد نظر کمتر یا بیشتر گردد) آن را آبکش کنید. برای آشنایی با انواع برنج و آموزش پخت آن ها به روش های مختلف، مطالعه مطلب مربوط به آن را به شما توصیه می کنیم.

5. حال نوبت به مراحل دم کردن برنج می رسد. برای انجام این کار قابلمه پلوپزی را بر روی شعله گاز قرار دهید تا کمی گرم گردد؛ سپس 2 قاشق از روغن ها را درون قابلمه ریخته و زعفران دم نموده را نیز به آن اضافه کنید. در این مرحله می توانید یک لایه نازک سیب زمینی در کف قابلمه قرار دهید.

6. حال گوشت ها را از یخچال خارج نموده و آن را به سه یا چهار قسمت مساوی تقسیم کنید و به آن ها شکل دهید و با فرمول یک لایه برنج و یک لایه گوشت، برنج ها و گوشت ها را به درون قابلمه اضافه کنید. فقط بهتر است برای اینکه ظاهر غذای شما زیباتر و جذاب تر گردد، از قابلمه نسبتا کوچکی بهره ببرید که ضخامت لایه گوشت به چشم بیاید. در نهایت باید لایه آخری برنج باشد.

نکته: گوشت ها را به قدری پهن کنید که به بدنه قابلمه نچسبد. روی هر لایه برنج هم نصف قاشق روغن بریزید.

7. در ابتدا قابلمه را بر روی شعله ملایم قرار دهید تا حدود 10 دقیقه با شعله مستقیم حرارت ببیند و بخار بیفتد. پس از آن قابلمه را بر روی یک شعله پخش کن بر روی حرارت متوسط بگذارید و برای مدت یک ساعت اجازه دهید تا غذای شما پخته گردد.

غذای شما آماده سرو کردن است؛ نوش جان

تور کیش: تور کیش: سفری هیجان انگیز به مروارید خلیج فارس

بی نهایت اس ام اس: بی نهایت اس ام اس | اس ام اس عاشقانه، جدید، خنده دار

مجله سایه: مجله سایه: گلچینی از بهترین های وب

منبع: setare.com
انتشار: 24 مرداد 1400 بروزرسانی: 24 مرداد 1400 گردآورنده: sale-blog.ir شناسه مطلب: 12297

به "کباب لاپلو؛ طرز تهیه کباب لاپلویی خوشمزه و مجلسی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "کباب لاپلو؛ طرز تهیه کباب لاپلویی خوشمزه و مجلسی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید