رایزنی ظریف و وزیر خارجه افغانستان درباره غرق شدن مهاجران افغان در هریرود
به گزارش مجله وبلاگ فروش، وزیران امور خارجه ایران و افغانستان درباره غرق شدن شماری از مهاجران افغان در رودخانه هریرود و شروع تحقیقات در این زمینه گفتگو کردند.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری خبرنگاران، وزارت امور خارجه افغانستان در اطلاعیه ای اظهار داشت: محمدحنیف اتمر با محمدجواد ظریف درباره شروع کار تحقیقات مشترک در زمینه حادثه غرق شدن شماری از مهاجران افغان در رودخانه هریرود و تعیین کردن تیم های آنالیز نماینده تبادل نظر کردند.
اتمر از سفر هیئت دولتی افغانستان برای آنالیز حادثه به هرات اطلاع داد و یادآور شد: این هیئت تحقیقات خود را در محل حادثه شروع نموده است.
ظریف نیز از انتخاب هیئت ایرانی برای تحقیق این حادثه اطمینان خاطر داد و اضافه نمود: آن ها نیز به زودی تحقیقات خود را در محل حادثه شروع خواهند کرد.
دو طرف توافق کردند در صورت ضرورت، هیئت مشترک می توانند در محل حادثه، شهرهای مشهد و هرات نشست مشترک برگزار نمایند.
4106/4033/
منبع: خبرگزاری دانشگاه آزاد آنا