طرز تهیه باسلوق ژله ای خوشمزه

به گزارش مجله وبلاگ فروش، باسلوق یکی از شیرینی های خوشمزه ایرانی است که به راحتی نیز تهیه می گردد. باسلوق ژله ای نیز نوعی از این شیرینی است که علاوه بر خوشمزه بودن، تهیه آن هزینه چندانی ندارد.

طرز تهیه باسلوق ژله ای خوشمزه

خبرنگاران | سرویس آشپزی - باسلوق یکی از شیرینی های خوشمزه و سنتی کشورمان است و باسلوق ژله ای نیز نوع دیگری از این شیرینی خوشمزه بوده که به راحتی تهیه می گردد. در قدیم به این شیرینی راحت الحلقوم نیز گفته می شد و در آن پودر ژله به کار نمی رفت، اما پودر ژله باعث درخشان شدن و خوش رنگ شدن این شیرینی می گردد.

مواد اولیه برای تهیه باسلوق ژله ای

برای تهیه این شیرینی به پنج ساعت زمان و مواد اولیه ای که در جدول زیر آمده است، احتیاج دارید.

مواد لازم
پودر ژلهیک بسته
شکریک دوم پیمانه
گلابیک دوم پیمانه
آبیک دوم پیمانه
نشاستهیک دوم پیمانه
روغن مایعیک قاشق غذاخوری
پودر نارگیلبه میزان لازم

چند نکته:

  • بسته به سلیقه خودتان می توانید از هر طعم ژله با هر رنگی بهره ببرید. حتی می توانید این باسلوق را با استفاده از ژله های متفاوت در رنگ های متنوعی تهیه کنید تا زیبایی بیشتری داشته باشد.

  • حتما از نشاسته گل بهره ببرید، زیرا هنگامی که داخل آب ریخته می گردد بافت آن به سرعت از هم باز می گردد.
  • اگر تمایل دارید که باسلوق شیرین باشد، می توانید شکر را تا یک پیمانه نیز افزایش دهید.

طرز تهیه باسلوق ژله ای

    1. ابتدا نشاسته گل را با آب مخلوط کنید و اجازه دهید که نشاسته کاملا از هم باز و در آب حل گردد.
    2. نشاسته را در ظرفی که قرار است باسلوق را در آن تهیه کنید، بریزید. توجه داشته باشید که ترجیحا از یک ظرف نچسب بهره ببرید. هنگامی که نشاسته را در ظرف می ریزید، به آرامی اینکار را انجام دهید و یکی دو قاشق آخر آن را دور بریزید، زیرا معمولا حاوی دانه های نشاسته حل نشده است.
    3. پودر ژله، شکر و روغن را نیز اضافه کنید و بهم بزنید. البته در این مرحله تمام مقدار شکر و پودر ژله در آب حل نخواهد شد، بنابراین نگران نباشید.
    4. اکنون مایه را روی حرارت ملایم شعله اجاق گاز قرار دهید و دائما بهم بزنید تا به جوش آید.
    5. زمانی که به جوش آمد، یک تا دو دقیقه بهم بزنید تا شکر و پودر ژله حل شده و مایه کمی غلیظ و براق گردد.
    6. یک کیسه فریزر را باز کنید و داخل ظرف لبه داری را که قرار است باسلوق را در آن تهیه کنید، با کیسه فریزر کاملا بپوشانید.
    7. مقداری از پودر نارگیل را کف ظرف بپاشید و مایه باسلوق را داخ ظرف بریزید. چند ضربه بزنید تا حباب های داخل مایه باسلوق ژله ای خارج گردد.
    8. سپس مجددا مقداری پودر نارگیل روی باسلوق بریزید.
    9. کمی که باسلوق حرارت خود را از دست داد، آن را به مدت 3 الی 4 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا کاملا سفت گردد.
    10. سپس قالب را از یخچال خارج نموده و به یاری کیسه فریزری که کف آن پهن نموده بودید، به آرامی باسلوق را از قالب جدا کنید.
    11. در این مرحله باسلوق ژله ای بافتی یک دست و منسجم دارد و می توانید آن را به شکل دلخواه مانند مکعب برش بزنید. سپس باسلوق ها را مجددا به پودر نارگیل آغشته کنید.

چند نکته:

  • می توانید به جای پودر نارگیل از پودر سایر مغزیجات نیز بهره ببرید.
  • اگر تمایل دارید که باسلوق ژله ای دو رنگ تهیه کنید، ابتدا یک رنگ باسلوق را آماده نموده و در قالب بریزید، اما آن را در یخچال قرار ندهید. سپس رنگ دیگر را نیز تهیه نمایید، تا این زمان باسلوق اولی کمی بسته شده است و می توانید رنگ دوم را به آن اضافه کنید. توجه داشته باشید که نباید مابین دو لایه، پودر نارگیل بپاشید وگرنه هنگام برش زدن از یکدیگر جدا خواهند شد.
  • برای تهیه باسلوق ژله ای رولی نیز به همین روش باید عمل کنید، اما اندازه ظرف باید به گونه ای باشد که قطر مایه نیم سانتیمتر باشد. پس از آنکه این شیرینی را در یخچال قرار دادید و سفت شد، آن را به یاری کیسه فریزر از قالب خارج و به آرامی رول کنید. می توانید وسط باسلوق را مقداری گردو نیز قرار دهید. اگر باسلوق به دست شما چسبید، با مقداری آب گرم دست های تان را مرطوب کنید.

باسلوق ژله ای را برای میهمانی ها نیز می توانید تهیه کنید. حتی می توانید این شیرینی را هر بار با استفاده از یک طعم متفاوت با پودر ژله درست نمایید تا در نهایت چند رنگ باسلوق در طعم های متفاوت داشته باشید. به این ترتیب هنگامی که آن ها را در ظرف می چینید، زیباتر نیز خواهد بود. می توانید باسلوق ژله ای را همراه با چایی نیز سرو کنید و از طعم مطبوع آن لذت ببرید.

abanhome.com: گروه ساختمانی آبان: بازسازی ساختمان و تعمیرات جزئی و کلی و طراحی ویلا و فضای سبز و روف گاردن، طراحی الاچیق، فروش درب های ضد سرقت

منبع: setare.com
انتشار: 10 آبان 1400 بروزرسانی: 10 آبان 1400 گردآورنده: sale-blog.ir شناسه مطلب: 10045

به "طرز تهیه باسلوق ژله ای خوشمزه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه باسلوق ژله ای خوشمزه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید