طرز تهیه کباب فخزی؛کبابی خوشمزه با گوشت مرغ و گوشت چرخ نموده
به گزارش مجله وبلاگ فروش، کباب فخزی یه کباب خوشمزه با گوشت مرغ و گوشت چرخ نموده هست، که خیلی خوشمزست، حتما توصیه می کنم امتحانش کنید.

مواد لازم
300 گرم گوشت چرخ نموده
3 عدد پیاز
1/2 عدد سینه مرغ
به مقدار لازم ادویه (زعفران، آویشن، دارچین، پودر سیر، زردچوبه، فلفل سیاه، زنجبیل و نمک)
به مقدار لازم آبلیمو
به مقدار لازم آرد سوخاری
دستور تهیه
گوشت چرخ نموده رو با یه پیاز آب گرفته و زردچوبه و نمک و فلفل سیاه و دارچین و زعفران و پودرسیر و یکم ادویه کاری و آرد سوخاری مخلوط می کنیم و ورز میدیم و می ذاریم یخچال یک ساعت استراحت کنه.
سینه مرغ رو تیکه می کنیم و با یه پیاز و نمک و یکم آبلیمو (بدون آب) برای ده تا 15 دقیقه می ذاریم روی گاز با شعله متوسط، تا آب بندازه. بعد آبش رو می ریزیم و گوشت رو می شوییم و با دست کامل ریش ریش می کنیم.
یه پیاز رو خلالیش نموده و سرخ می کنیم و وقتی یکم سبک شد مرغ ریش ریش شده رو بهش اضافه می کنیم و بهش زردچوبه، فلفل سیاه، آویشن و یکم زنجبیل می زنیم و اجازه میدیم با پیاز تفت بخورن و تقریبا سرخ شن. تموم که شد، می ذاریم کنار تا از حرارت بیفته.
گوشت چرخ نموده رو اندازه یه پرتقال متوسط برمی داریم و کف سینی طوری پهن می کنیم که مستطیلی شکل باشه. بعد از گوشت مرغ به درازا وسطش می ریزیم و دو طرف گوشت چرخنموده رو بهم میاریم تا بسته شه و اون قدر با دست جابه جا می کنیم تا کاملا یکدست شه و بسته بشه.
کف تابه رژیمی رو چرب می کنیم و گوشتا رو داخلش می چینیم و با برس یکم روغن روشون میمالیم و با حرارت ملایم اجازه میدیم پخته و هردو طرفشون سرخ بشن.
منبع: گردشبان